Parra La Meseta Rood

Parra La Meseta Rood

€ 5.50

Meer informatie >>

Naam: Parra La Meseta Rood
Prijs: € 5.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Overige Dranken, Wijn, Parra Jiminez

De Parra Le Meseta kreeg een vermelding in de wijnalmanak 2008 en werd bestempeld als “omfietswijn”en “best betaalbare biologische wijn”. Het is een zachte, rode wijn gemaakt van de bekende tempranillo druif. De wijn is soepel van Maar dit gaat over het geven van mensen keuzes en informatie die we kennen consumenten willen hebben. Op dit moment weet de consument krijgt toegang tot duidelijke, kwaliteit voedingswaarde-informatie op de verpakte voedingsmiddelen die ze kopen, dankzij de FDA voeding feiten paneel dat aanwezig is op de ruggen van is of Op alle verpakkingen voor levensmiddelen, verpakt eten. Maar als je naar een restaurant of een soortgelijke levensmiddelenbedrijf, je kunt niet dat soort informatie Ecologisch. krijgen En dus wat we aan het doen zijn, echt, is het vullen van een gat. En ik denk dat het er toe doet want over wanneer je kijkt naar waar amerikanen zijn eten, Amerikanen eten ongeveer een derde van hun calorieën buiten het huis, en vaak levensmiddelen kopen buiten het huis hebben geen idee wie calorieën zijn in dat voedsel of andere belangrijke nutritionele aspecten van het voedsel dat ze eten. Judy Woodruff: We kennen de National Restaurant Association is nu ondersteunend, maar we weten pizza ketens en anderen zijn ernstig tegen dit Parra La Meseta Rood. Waarom beperken tot ketens van 20 winkels of 20 20 restaurants of meer? Margaret hamburg: Nou, dat was expliciet in de wet. Dus bouwen we aan de wetgeving die het congres gaf ons.

Maar bij het definiëren van restaurants en restaurant als vestigingen, we brachten veel tijd aan het luisteren naar belanghebbenden en te kijken naar de verschillende manieren dat levensmiddelen worden bereid en verkocht in dit land en, weet je, echt geprobeerd om regels die een verschil zou maken op het gebied van het geven van consumenten informatie krijgen die ze willen en nodig hebben, maar zou de realiteit van de markt Overige Dranken. Judy lievevrouwebedstro reflecteren naar voren gebracht: We hebben we vandaag de nationale levensmiddelenwinkel vereniging zeggen dat ze teleurgesteld gezien. Quote ze zeggen dit legt een dergelijke grote en dure regeldruk. En we weten dat je zegt dat als het eten wordt bereid om door één persoon, het is om bestempeld, maar als het is voor meer dan één, hoeft het niet te zijn Parra La Meseta Rood. Is er niet gaat om een goede beetje verwarring zijn voor mensen? Margaret hamburg: Nou, we gaan nauw samenwerken met de industrie, en zeker de supermarkten gaan om een belangrijk punt van aandacht te zijn. Ik denk dat als mensen graven in de regels, nummer één, de supermarkten zal erkennen dat er minder van de producten die ze maken zich zorgen over het daadwerkelijk zal onder onze etiketteringsplicht vallen Overige Dranken. Het is echt van het eten dat is voor onmiddellijke consumptie, de salade bars, het warm eten bars en de sandwiches die worden voorbereid en worden gepresenteerd aan de consument in een groot deel van de op dezelfde manier dat ze in bepaalde fastfoodrestaurants zou zijn.

Je weet wel, is het bedoeld voor onmiddellijke consumptie of kort na het verlaten van het pand. En er zijn menuborden en de calorieën zal gewoon moeten worden toegevoegd aan de menuborden. Judy Woodruff: Dus hoe snel gaat deze plaatsvinden? Margaret hamburg: Nou, voor het menu etikettering, is er een jaar voor de uitvoering. We eigenlijk verlengden ons oorspronkelijke plan in de voorgestelde regel om de behoeften en zorgen van levensmiddelenbedrijven tegemoet. Voor automaten, die ook onderworpen zijn aan deze regel, als het deel uitmaakt van een keten van 20 of meer locaties, voor automaten, het is eigenlijk twee jaar aan de wet. Margaret hamburg, commissaris van de Food and Drug Administration, wij danken u implementeren Overige Dranken. Tijdens het midden leeftijden, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, peper en waren de specerijen meest gewaardeerd door handelaren en werden beschouwd als luxe artikelen. Hele en gemalen specerijen moeten op een koele, droge kast worden gehouden of bijkeuken uit de buurt van warmte, vocht en licht, dat kan invloed op hun kwaliteit. Gemalen kruiden verliezen hun kracht na ongeveer zes maanden. Hele Kruiden houden over het algemeen gedurende 6 maanden of langer. Label de specerij fles met het datum van aankoop, zodat je weet wanneer het te vervangen.

Verse kruiden zijn het best gebruikt de dag dat ze worden gekocht. Maar ze kunnen worden opgeslagen voor meerdere dagen in de koelkast, rechtop met stengels of wortels in een glas water Parra La Meseta Rood – Voor een langere levensduur, hak verse kruiden tot een pasta, voeg een zeer kleine hoeveelheid olijfolie, en bewaar ze in een goed afgesloten verpakking in de diepvries, waar ze zullen duren tot zes maanden. Gelukkig is deze dagen is het niet langer een reis rond de wereld, maar een eenvoudige stop bij de winkel op deze en vele kopen andere exotische aroma's. Zelfs de eenvoudigste van de gerechten kan leven met de toevoeging van kruiden en specerijen. kom Als je terughoudend in het toevoegen van nieuwe smaken om uw recepten zijn omdat je niet van kruidig voedsel, vergeet niet: Spice niet altijd gelijk hitte. Zout en peper hebben zeker hun plaats in de keuken, maar zo nootmuskaat, kruidnagel, kurkuma, basilicum, komijn, knoflook, oregano, en vele andere kruiden en specerijen doen. En terwijl chilipoeder, mierikswortel, en cayennepeper zeker pakken een punch in de hitte afdeling, anderen, zoals kaneel, kardemom, piment, en dragon toe te voegen diepte van smaak en complexiteit te eten.