Pearldrops Hollywood Smile

Pearldrops Hollywood Smile

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Pearldrops Hollywood Smile
Prijs: € 6.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Whitening, Pearldrops

Pearl Drops Hollywood Smile is een gespecialiseerde whitening tandpolish. Klinische testen bewijzen binnen 3 weken wittere tanden. De tandpolish bevat blauwe micro-pareltjes, die zorgen dat aanslag wordt verwijderd Eet volkoren producten te krijgen van de beste anti-oxidanten om uw gezondheid te stimuleren. Elke maand i profiteer van iets genaamd essentieel beloningen. essentieel beloningen zijn maandelijkse bestellingen die toekomen punten om gebruikt te worden in de richting van toekomstige aankopen. Hoe langer je bent met vl de grotere percentage van elke maanden orde op er komt terug naar je. Ik ben op 15% van mijn maandelijkse orde komen terug in ER punten Mond en Gebit. Ik zal het redden van deze voor een grotere aankoop of wanneer ik iets nodig en het is niet mijn gebruikelijke datum eh van de 23ste van de maand. ik de volgorde wijzigen elke maand aan wat ik nodig heb, maar sommige mensen krijgen dezelfde dingen elke maand. Deze maand bestelde ik de olie op de foto hierboven en zal ze meer in detail uitleggen. En r gee: Ik hou van deze olie, ik probeerde het uit voorafgaande en gebruik het in mijn diffuser op de dagen dat ik voel als ik kon een duwtje in de rug gebruiken. Ik ben ook het verzenden van een tot kantoor berooft voor hem om te gebruiken op die lange dagen Pearldrops Hollywood Smile. Deze mix verhoogt de vitaliteit, circulatie, en alertheid. Ingrediënten: rozemarijn, jeneverbes, citroengras, nootmuskaat, Idaho balsemspar, kruidnagel en zwarte peper. Toepassing: Verdun 1 deel eo tot 2 deel v 6 olie complex.

Diffuus, direct inhaleren of voeg 2 4 druppels aan badwater (niet te heet). Voor plaatselijke, te verdunnen, zoals hierboven aangegeven en gelden voor tempels, nek, voorhoofd, chakra's, en vita flex punten of zoals gewenst Pearldrops. Diffuse gedurende 15 20 minuten een paar keer per dag indien gewenst. Wrijf op de voeten en ontwaken op tempels voor geïntensiveerd effect. (Y ou kunnen opzoeken van de toepassingen van deze andere oliën op ylsearch. Geurige invloed: Een mentale stimulans, stimuleert de slaap, stimuleert dromen, en creëert een gevoel van bescherming en moed. Toepassing: Verdun 1 deel eo tot 4 delen v 6, van toepassing 2 4 druppels op locatie nodig, tandvlees, mond, chakra's of vita flex punten Pearldrops Hollywood Smile. Diffuus, of neem als voedingssupplementen. Voor een prikkelhoest, een druppel op de achterkant van de tong. Cypress: Medische eigenschappen: Verbetert de bloedsomloop en versterkt bloedvaten, anti infectieziekten, krampstillend, ontmoedigt vochtretentie. Gebruik: Diabetes, stoornissen in de bloedsomloop, kanker (Jean Valnet, md), aarding, stabiliserende. Geurige invloed: Verlicht het gevoel van verlies en creëert een gevoel van veiligheid en aarding Pearldrops. Ook helpt genezen emotionele trauma's, kalmeert, verzacht woede, en helpt het leven stromen beter. Kan helpen kalmeren irriterende hoest en kleine borst ongemakken. Toepassing: Verdun 1 deel eo met 1 deel v 6. Breng 2 4 druppels op locatie, masseren in de richting van het centrum van het lichaam.

Venkel: Medische eigenschappen: Anti diabetes, anti-inflammatoire, anti-tumorale, oestrogeen als, hulp bij de spijsvertering, anti parasitaire (Worms, anti septische, krampstillend, pijnstillend, verhoogt het metabolisme. Toepassing: Verdun 1 deel eo met 1 deel v 6. Breng 2 4 druppels op locatie, chakra's of VF punten. Lemongrass: Medische eigenschappen: Anti schimmel, antibacteriële, antiparasitaire, anti-inflammatoire, regenereert bindweefsel en gewrichtsbanden, verwijdt de bloedvaten, verbetert de bloedcirculatie, bevordert de lymfestroom. Geurige invloeden: Bevordert psychische bewustwording en zuivering. Toepassing: Verdun 1 deel eo met 4 delen v 6 Pearldrops. Breng 1 2 druppels op locatie, chakra's of vita flex punten. Vrede en kalmerende: Dit mengsel bevordert ontspanning en een diepe gevoel van vrede en emotionele welzijn. Het helpen om spanningen te temperen en te verheffen geesten. Toen gemasseerd op de onderkant van de voeten, kan het een prachtige opmaat voor een goede nachtrust. Het kan overactief en moeilijk te beheren kinderen te kalmeren zijn. Het vermindert ook depressie, angst, stress en slapeloosheid. Ingrediënten: Blue boerenwormkruid, patchouli, mandarijn, sinaasappel, ylang ylang. Toepassing: Diffuus, direct inhaleren of voeg 2 4 druppels aan badwater (niet te heet).

Apply bij polsen, rand van de oren, of te voet vita flex punten Pearldrops Hollywood Smile – Doe 4 8 druppels op katoen ballen of weefsels en in of op ventilatieopeningen. Combineer met lavendel tegen slapeloosheid en Duitse kamille voor het kalmeren. (Je kunt kijken op de toepassingen van deze andere oliën op ylsearch. Breathe weer rollen op: Deze supercharged versie van de rc blend is verpakt in een handige dispenser voor eenvoudig gebruik wanneer luchtvervuiling maakt het moeilijk om te ademen of keel en verstopte neus staking. Bevat vier verschillende eucalyptus oliën en vijf extra eo's, allen bekend om hun vermogen om de luchtwegen te ontspannen, de ademhaling te vergemakkelijken en te verminderen hoesten. Bovendien, deze oliën hebben anti-inflammatoire eigenschappen. Radiata), eucalyptus blauw (Azul), Laurus nobilis (Laurier), pepermunt, copaiba, mirte, manuka, gefractioneerd (Virgin) kokosolie, rozenbottel zaadolie. (Y ou kunt kijken op het gebruik van deze andere oliën op ylsearch. En daar heb je het! Dat is de kracht huis heb ik in mijn huis nu slechts uit één essentieel beloningen maand.