Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st

Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st
Prijs: € 4.50
Tags: Homeopathische Middelen, Celzouten, Nr. 2 Calcium phosphoricum, Pfluger

Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik van, of welk homeopathisch geneesmiddel het beste voor u geschikt Het boek geeft instructies hoe om kanker te behandelen. In de case studies voor deze behandeling, die slechts duurt drie weken tonen de resultaten vrijwel onmiddellijk. Het is goedkoop en is getest in 138 case studies Nr. 2 Calcium phosphoricum. Aids (door parasieten in de thymus), endometriose (door parasieten in de baarmoeder), hodgins ziekte (By parasieten in de nier); ook vermeld zijn eczeem, epileptische aanvallen, diabetis, schizofrenie en depressie, migraine en acne rosacea. Eerst moet u zich te ontdoen van alle parasieten (Incl. In onze moderne westerse samenleving verwaarloosd we buikloop, bekend en gedaan door volkeren over de hele wereld. Tweede stap: Stop bloot aan acohol isopropyl en je veilig bent. De volgende producten bevatten isopropylacohol (Ook wel propylalcohol, propanol, isopropanol, ontsmettingsalcohol) gooi ze uit je huis: Shampoo, kocht vruchtensap, mineraalwater, koude ontbijtgranen, ontsmettingsalcohol, mondwater, vitaminesupplementen en kruidenextracten, scheren benodigdheden, ongeteste drugs, witte suiker, decaffenated koffie, haarlak en mousse, cosmetica Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st.

Politieke reactie: Je kunt je afvragen, waarom u nog niet gehoord van deze kuur vóór: Je hebt te maken met een multi miljoen pond gezondheid van de industrie, internationale farmaceutische bedrijven, onderzoekslaboratoria ze zijn allemaal geïnteresseerd zijn om geld te verdienen natuurlijk duurder treatements brengen meer winst Celzouten. Deze remedie beweert veilig te zijn en geen bijwerkingen hebben. De duurste punt kan worden het kopen van het boek (20, zie hieronder) kunt u de rest van het geneesmiddel zelf. Dit kan een andere reden, waarom chemici en de farmaceutische industrie zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in deze kuur te zijn maken Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st. wordt toestemming verleend om kopieën te maken voor niet-commerciële doeleinden met het auteursrecht en de naam van de auteur. Nieuwe onderzoeksresultaten laten zien dat er een enkele oorzaak voor alle vormen van kanker. De menselijke soort is nu zwaar besmet met parasieten, in het bijzonder de intestinale fluke Fasciolopsis buscii. De schapen leverbot Leverbot. De pancreas toevalstreffer van vee eurytrema pancreatica. Het menselijk leverbot Clonorchis sinensis en de gemeenschappelijke rondworm, ascaris Pfluger. De stijging van de fluke parasitisme is te wijten aan de invoering van een nieuw biologisch reservoir bij runderen, kippen en het huis houden huisdieren. De toename Ascaris parasitisme komt waarschijnlijk door het herbergen van huisdieren.

Tegelijkertijd, de menselijke voedselvoorziening met derivaten van de olie-industrie heeft voorgedaan; deze omvatten oplosmiddelen, ontsmettingsmiddelen en talrijke producten direct in de voedselindustrie. In aanwezigheid van isopropylalcohol, kan Fasciolopsis buscii voltooien het gehele levenscyclus in het menselijk lichaam, zonder eigen een slak als tussengastheer, immers meestal. Andere oplosmiddelen die bijdragen tot parasitisme omvatten benzeen, methanol, xyleen en tolueen, dat thans als residuen in ons voedsel en vervuilen het lichaam zoals tandpasta, mondwater, lotions en cosmetica. Deze oplosmiddelen zijn ook contaminanten van diervoeder, en aldus zijn verantwoordelijk voor de nieuwe biologische reservoir of bron van infectie van botten Celzouten. Verschillende oplosmiddelen accumuleren voorkeur in verschillende organen. Isopropyl alcohol ophoopt in de lever, waardoor de voltooiing van de levenscyclus van Fasciolopsis buscii in de lever. Dit stelt het maligne proces, namelijk de productie van de mitotische stimulerende, ortho fosfo- tyrosine. Ortho fosfo- tyrosine en een aantal groeifactoren worden geproduceerd in de menselijke gastheer organen, mogelijk voor het parasitesOwn gebruik onbedoeld inclusief menselijk weefsel in het gebied van invloed. De aanwezigheid van een volwassen bot in de lever signaleert de productie van ortho fosfo tyrosine in een ver orgaan Pfluger Celzout 02 Calcium Phosphoricum D6 Tabletten 100st – Dit orgaan blijkt te worden gekozen op basis van dna bacteriën aanwezig zijn, evenals specifieke carcinogenen.

Het verschil van personen die isopropylalcohol ophopen en die metaboliseren onmiddellijk het is de aanwezigheid van aflatoxine B in de voormalige. Het samenvallen van aflatoxine B en isopropyl alcohol in de lever, een de vorming van humaan choriongonadotrofine (hCG); hCG wordt algemeen verspreid in het lichaam, gevolgd door ortho fosfo- tyrosine vorming. aflatoxinen contaminanten van ons voedsel en kunnen ook in situ worden geproduceerd door de toenemende mycelium van Aspergillus soorten. Dergelijke mycelium gezwellen zijn slechts bij aanwezigheid van koper! Vitamine C is geoxideerd en onbruikbaar in aanwezigheid van de parasiet Ascaris. Het doden van parasieten en larvale stadia samen met verwijdering van isopropylalcohol en carcinogene vormen de patientsLifestyle resulteert in opmerkelijk herstel algemeen merkbaar in minder dan een week. kanker kan in een zeer korte tijd kan worden uitgeroeid door het opruimen van ons voedsel dieren en huisdieren van fluke parasieten en door controle van alle levensmiddelen en diervoeders voor oplosmiddelen. Stoppen consumptie van mycotoxinen en de stopzetting van de blootstelling van de koper, kobalt en vanadium is essentieel voor tumor regressie.