Pfluger Prunus L12 Forte 100ml

Pfluger Prunus L12 Forte 100ml

€ 12.00

Meer informatie >>

Naam: Pfluger Prunus L12 Forte 100ml
Prijs: € 12.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Overig, Gal en Lever, Pfluger

Onze lever en gal hebben onder andere gezien onze huidige leef- en eetgewoonten vaak veel te verduren. Pfluger Prunus L12 Forte bevat een unieke combinatie aan kruiden, waaronder mariadistel, guldenroede en paardenbloem, dat bij de reiniging van deze organen Ik was zeer enthousiast om een nieuw doel en een nieuwe reden hebben om te trainen, dat veel moeilijker. Ga: Ik weeg 129-131 voor wedstrijden met een off-seizoen gewicht van 138. Mijn lichaam vet is 5 6% voor een wedstrijd en ongeveer 10 12% in het laagseizoen. T: Je bent momenteel het bijwonen van San Diego State University en gaan na een graad in de voeding Vitamine en Supplementen. Nu zijn de meeste meisjes krijgen naar de universiteit en krijgen minstens 15 kilo flab. Je ging naar de universiteit en begon de voorbereiding op de olympia. Hoe de heck doe je college en elite niveau contest prep evenwicht? Ga: Ik zal zeggen dat het niet eenvoudig is om de klas, opleiding, werk, en een dieet jongleren! Ik heb gehad om mijn schema te consolideren, zodat ik in staat ben om te krijgen alles gedaan. Of ik moet wakker extra vroeg of ga naar bed echt te laat, heb ik mezelf gewend om te doen wat ik moet doen om de klus te klaren Pfluger Prunus L12 Forte 100ml. Het is een kwestie van uw prioriteiten recht en gefocust.

Ik ga naar de les en studie net als elke andere normale student, maar in plaats van feesten heb ik andere prioriteiten, zoals de voorbereiding op de olympia! Ik hou van een goede tijd te hebben echter wel. Ik hou BBQ'ing met vrienden in het laagseizoen, maar ik ben niet echt in de hele party scene. Na het opstaan om 5 uur en het naar bed gaan met 22:00 voor pre contest Het is heel moeilijk voor mij om mijn gewoontes te doorbreken Gal en Lever. T: Kijkend naar de meeste figuur en fitness professionals, het lijkt erop dat de meeste van hen niet echt raken hun hoogtepunt tot ongeveer de leeftijd van 30. Dus je bent bijna een baby als het gaat om dit soort dingen! Is dat een voordeel of een nadeel in dit stadium? Ga: Ik zie zeker mijn jonge leeftijd als een voordeel! Ik heb zo veel jaren voor me in deze sport. Ik ben ook leren zo veel over mezelf en mijn lichaam op een jonge leeftijd. Het duurt veel vrouwen jaren om erachter te komen hun lichaam en wat werkt voor hen, en sommige nooit doen Pfluger Prunus L12 Forte 100ml. Ik ben zo gelukkig om meer en meer over mijn lichaam elke dag te leren. Ik heb altijd geleefd van een gezonde levensstijl, maar concurrerende bracht een ander dier in mij. Ik heb mijn levensstijl omgevormd tot een veel meer gestructureerde manier van leven. Concurrerende zeker helpt u leren hoe u uw tijd effectief te beheren.

Dit is iets dat je kunt genieten in je leven Overig. Als je leert hoe u uw tijd efficiënt en effectief te beheren, kunt u zeer productief zijn en hebben een groot gevoel van eigenwaarde. Ik voel me gelukkig te leren van de zakelijke kant van de industrie, ook. We hebben de neiging om te vergeten dat concurrerende is een bedrijf, en hoe eerder we leren hoe we onze zakelijke hoe beter we in beheer alle aspecten van het leven! Wordt fit en enthousiast over fitness heeft me toegestaan om een zeer positieve invloed heeft op vele peoplesLives hebben. Hoe eerder ik kan een positieve invloed voor mensen zijn, hoe meer ik het gevoel dat ik het geven en anderen helpen hun leven. T: Je bent zeker een inspiratie hier op testosteroone! Nu, u onlangs getraind met testosteron bodybuilding coach, christelijke THIBAUDEAU. Ga: Het krijgen van een paar trainingen in met christelijk was een geweldige ervaring. Christian stelde me voor aan explosieve bewegingen en me ook geleerd hoe te richten op mijn achterste Delts met een schouder hoorn en druk op de hamstrings met het isoleren van bewegingen Overig. Ik had een fantastische knaller met hem te werken en leren verschillende strategieën toe te voegen in mijn eigen opleiding, evenals met mijn klanten. T: Geef ons een kijkje in uw gebruikelijke tillen schema. Wat is een typische week in de sportschool eruit voor u? Ik train schouders en hamstrings twee keer per week en abs twee tot drie keer per week. Een van die keren dat ik train zwaar en de andere lichtere.

Ik ben gericht op knijpen en het isoleren van bewegingen in plaats van zware training. Buiten het seizoen i do 4-5 sessies per week van 30 45 minuten per sessie. Op het seizoen, afhankelijk van waar mijn lichaam is op, ik begin met een sessie vijf tot zes keer per week en verder te bouwen tot zeven dagen per week, twee keer per dag 45 minuten durende sessies Pfluger Prunus L12 Forte 100ml – Ik gebruik de stepmill en loopband op een 15% helling voor de meerderheid van mijn cardio. Ga: Buiten het seizoen ik eet nog steeds erg schoon zes keer per dag met een cheat maaltijd per week. Ik denk niet weeg mijn eten en ik zal gooien in een paar extra schoon calorieën toen ik verlang. Zo kan ik een salade met amandelen en cranberry's hebben. Ik heb ook niet specifiek kijken naar mijn carb inname. Ik eet altijd schoon koolhydraten maar ik denk niet laat me zo low carb zijn als ik ben als ik dieet. Ik weet speel met mijn koolhydraten rotaties, geef mezelf verschillende hoeveelheden koolhydraten op verschillende dagen. Ik blijf zes tot zeven maaltijden per dag eten, eten elke twee en een half tot drie uur. Ik gebruik mijn buiten het seizoen te spelen met mijn voedingsstoffen ratio's en meer informatie over mijn lichaam en hoe het reageert op verschillende voedingsmiddelen. Ik eet veel en veel groenten, kip, en mijn belangrijkste bron van koolhydraten is havermout.