Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02

Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02

€ 154.50

Meer informatie >>

Naam: Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02
Prijs: € 154.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandenborstel, Electrische Tandenborstel, Philips

Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02 met innovatieve technologie zorgt voor betere resultaten. Met drie verschillende poetsstanden en de sonische technologie verbetert deze tandenborstel de mondhygiene en is deze aan te passen naar uw Oorspronkelijk, een plan e was een van de aanvullende plannen die niet alleen basiszorg voordelen, maar preventieve zorg dekking inbegrepen ook. In feite, preventieve zorg is wat voorname plan van e van Plan D, waarbij niet ook dit voordeel Electrische Tandenborstel. Echter, zoals Medicare zochten te moderniseren en te verbeteren is voordeel structuur, het deed weg met preventieve zorg als gevolg van occasionele gebruik. Plan e voordelen opgenomen de basisnorm dekking, zoals in elke Medicare supplement plan, inclusief een deel b co verzekering, deel een eigen risico, bloed werk (3 Pinten per jaar), geschoold verplegend faciliteit co verzekering, eerste hulp voor reizen naar het buitenland en, zoals eerder vermeld, preventieve zorg. Plan e niet onder Medicare deel b aftrekbaar, thuis herstel zorg, onderdeel b extra kosten en lasten die niet zijn goedgekeurd door Medicare Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02. Net als in andere soortgelijke plannen, zijn de houders van het plan e verplicht deze overtollige kosten te betalen wanneer zij worden gemaakt. Toen medicare geëlimineerd preventieve zorg uit het is lijn van aanvullende voordelen, een plan e identiek aan d plannen. In plaats van het plan e geworden, is van plan m en n werden in juni 2010 geïntroduceerd Philips.

Plan e polishouders op het moment van de verandering hebben hun dekking niet verliezen, noch zullen zij worden verplicht om te veranderen of hun dekking te trekken. Ze blijven genieten van de voordelen zoals eerder toegekend, maar dit plan is niet langer beschikbaar voor degenen die wensen om het te kopen. Als u op zoek bent naar een alternatief voor het plannen van e, of zouden willen advies over het vinden van de beste Medicare supplement plan voor u, kunnen onze opgeleide deskundigen bieden u de hulp die u nodig hebt Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02. Wij kunnen u helpen de juiste plan dat het beste past bij uw behoeften in de gezondheidszorg en de financiële situatie te vinden. Artisjokken en bonen mag niet ten de top van de lijst van favoriete voedsel, maar als het gaat om anti-oxidanten, deze groenten verdienen een felbegeerde plek. Ze behoren tot een groeiende verscheidenheid van voedsel gevonden om verrassend hoge niveaus van deze ziekte vechten verbindingen bevatten, volgens een nieuwe USDA studie, waarin onderzoekers zeggen is de grootste, meest uitgebreide analyse-to-date van de antioxidant inhoud van geconsumeerde voedsel Verzorgingsproducten. Naast de bevestiging van de hoge antioxidant ranking van veenbessen en bosbessen, vonden de onderzoekers dat roodbruine aardappelen, pecannoten en zelfs kaneel zijn allemaal uitstekend, hoewel minder bekende, bronnen van antioxidanten, waarvan wordt gedacht dat ze kanker, hart-en vaatziekten en Alzheimer te bestrijden.

De nieuwe studie is vollediger en nauwkeuriger dan de vorige USDA antioxidant gegevens en omvat meer voedsel dan de vorige studie, de onderzoekers zeggen. Ze antioxidanten geanalyseerd dan 100 verschillende voedingsmiddelen, zoals groenten en fruit. Bovendien, de nieuwe studie bevat gegevens over kruiden en noten voor het eerst. Onder groenten, fruit en noten geanalyseerd, werd elk voedsel gemeten antioxidant concentratie evenals antioxidant capaciteit per portie grootte Verzorgingsproducten. Veenbessen, bosbessen en bramen gerangschikt hoogst onder de onderzochte fruit. bonen, artisjokken en roodbruine aardappelen waren toppen onder de groenten. pecannoten, walnoten en hazelnoten gerangschikt hoogst in de categorie moer. Hoewel kruiden zijn over het algemeen geconsumeerd in kleine hoeveelheden, velen zijn rijk aan antioxidanten. Op basis van de anti-oxidant concentratie, gemalen kruidnagel, kaneel en oregano waren de hoogste van de bestudeerde kruiden. De onderzoekers waarschuwen dat de totale antioxidant capaciteit van het voedsel doet niet noodzakelijk overeen met hun potentieel voordeel voor de gezondheid, dat hangt af van hoe ze worden geabsorbeerd en gebruikt in het lichaam Philips Sonicare Elektrische Tandenborstel Flexcare Hx6902/02 – Onderzoekers zijn nog steeds bezig om beter te begrijpen dit proces. Momenteel zijn er geen richtlijnen van de overheid voor de consument over hoeveel antioxidanten om te consumeren en wat soort van anti-oxidanten om te consumeren in hun dagelijkse voeding, zoals het geval is met vitaminen en mineralen.

Voor nu, voedingsdeskundigen blijven om consumenten te stimuleren om een verscheidenheid aan groenten en fruit te eten voor een betere gezondheid. Caseïne is een eiwit dat voorkomt in melk, kaas en andere zuivelproducten. Eiwit poeder supplementen met caseïne geïdentificeerd als een langzaam werkend eiwit, gebruikt spierafbraak voorkomen. Er zijn twee soorten caseïne-eiwit, geïdentificeerd als a1 en a2 beta. caseïne A1 is geassocieerd met zieke gezondheid en ziekte, maar a2 heeft niet. Waarom? Uit onderzoek blijkt een sterk verband tussen de consumptie van a1 caseïne en diverse gezondheidsproblemen. De meest bekende controverse met betrekking tot caseïne komt uit de china studie van dr. In deze studies, onderzoekers gevoed een groep ratten geïsoleerd caseïne in een poging om te bepalen is het effect oncancer cellen. De onderzoekers waargenomen dat het verhogen van caseïne eiwit in de ratsDiet veroorzaakt kankercellen te activeren en te groeien. A2 corp, ltd van Nieuw-Zeeland heeft nu de technologie om kan melk identificeren met de a2 bèta caseïne-eiwit.