Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen

Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen

€ 13.00

Meer informatie >>

Naam: Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen
Prijs: € 13.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Gevoelige Hoofdhuid, Phyto

De Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypenis een product van delaboratoria van Phyto Phytosolba. Daar is doormiddel van baanbrekend onderzoek een nieuw intelligent actief bestanddeel, Phyto Phytoprogenium, ontwikkeld. Dit originele actieve bestanddeel Ik denk niet producten of product samples voor beoordelingen aanvaarden; met tot nu toe slechts één uitzondering na zijn alle beoordeeld producten worden gekocht door mij. Gebruik het contactformulier voor product suggesties! Gelanceerd tegen het einde van de zomer en momenteel beschikbaar in app stores, denk vuile kunnen consumenten de barcode van elke deelnemende fabrikant scannen en precies te bepalen welke ingrediënten zijn opgenomen in de formulering en wat het betekent Shampoo. Opgericht door lelie tse vorig jaar, de app heeft meer dan een jaar in ontwikkeling geweest en bij de lancering het omvatte meer dan 11.000 producten en meer dan 1000 verschillende merken in het gegevensbestand, met als doel aanzienlijk groeit als het wordt meer populair bij de consument. Volgens het development team, de app beoordeelt producten op basis van wat wordt beschouwd als de veiligheid van de ingrediënten, die is gebaseerd op verwijzingen naar de overheid lijsten van verboden chemicaliën, studies in peer-reviewed tijdschriften en regelgeving begeleiding Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen.

Tse zegt de inspiratie voor de lancering kwam tot stand toen haar eigen moeder borstkanker ontwikkelden ongeveer tien jaar, iets dat haar reed naar belangrijk onderzoek te doen naar potentieel kankerverwekkend cosmetica en persoonlijke ingrediënten Gevoelige Hoofdhuid. In haar zoektocht naar veiligere producten te ontdekken, tse zei ze vond dat de regulering van de industrie is niet wat ze verwachtte, in draai de ontdekking dat de etikettering van cosmetische producten in de vs is vaak verwarrend en soms misleidend. Het vinden van veiliger alternatieven voor mezelf was een enorme uitdaging. Hoewel veel producten zijn geëtiketteerd alle natuurlijke of organische, is er weinig transparantie in de etikettering van cosmetica en persoonlijke verzorging producten, ze zei Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen. Er was ook geen echt instrument die er zijn voor consumenten om informatie te vinden gemakkelijk. Met mijn achtergrond in design en marketing, ik wilde ontwikkelen en creëren iets, niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen, en dat is hoe denk vies werd opgericht. En hier is waar het merk houders en samenstellers kunnen betrokken raken. Maar het is niet alleen om de consument, de app-ontwikkelaars zijn ook op zoek naar de cosmetica en persoonlijke verzorging industrie grondig betrokken te krijgen, met als doel het maken van de app een benchmark voor de industrie, als de fabrikanten die niets te verbergen zal vermoedelijk te popelen om mee te doen Shampoo.

Inderdaad, het bedrijf nodigt elke cosmetische of persoonlijke verzorging bedrijf voor te leggen wordt producten aan een deel van het denken vuile databank geworden door contact op de team hier. Het is calledthink dirtyAnd als de app neemt af zou kunnen leiden tot een nieuwe generatie van de formulering savvy consumenten die zal vertellen samenstellers welke ingrediënten ze wel en niet willen zien in hun producten. Door het einde van augustus, u kan ook verdienen 50 bonus balans beloont punten op elke EUR 1 die u besteedt aan schoonheid en producten voor persoonlijke verzorging. Ik realiseerde me na mijn clinique haul bericht dat het ook de moeite waard delen van een aantal van de geweldige aanbiedingen die u online kunt krijgen voor een heleboel verschillende schoonheid zou zijn producten Verzorgingsproducten. Ik stel voor het controleren van haute look voor whitening lichter. Meestal kunt u deze high-end producten voor ongeveer 50% korting. Ik zal zeker het kopen van een aantal van de whitening pennen uit whitening lichter maken als ze zijn het enige wat ik heb gevonden om witter te maken in de scheuren van mijn tanden waar mijn kuif strips niet goed te krijgen. Brandt huidverzorging is geweldig, maar ik zou zeker niet veroorloven om regelmatig te gebruiken wanneer slechts de aankoop van het voor de volle prijs, dus haute kijkje verkoop zijn vrij veel de enige manier waarop ik kan continu dit merk.

En mijn lieve schoonheid pinguïns te kopen, ik weet dat je hebt waarschijnlijk allemaal gehoord van de grote kwaliteit in de Lorac pro oogschaduw paletten Phyto Phytoprogenium Shampoo Alle Haartypen – Dus je kunt je voorstellen dat de Lorac producten op haute blik zal zijn uitverkocht snel deze week! U kunt 30% korting op glam gloed maskers krijgen tijdens de maand augustus. Colgate optische witte tandpasta is mijn favoriete whitening tandpasta. Ik zal nooit de eerste keer dat ik begaafd sommige Olay producten aan mijn moeder vergeten. Koop (2) of Olay Regenerist lichtgevend moisturizers (verkoop prijs van EUR 19. 99) Of gezichtsreinigingsmiddelen (verkoop prijs van EUR 8. Totale kosten zullen variëren afhankelijk van hoe je mix en match je moisturizer versus gezichtsreiniger aankoop! Zoals ik in mijn couponing 101 post waar vermeld ik praat over alle plaatsen krijg ik coupons uit, online coupons zijn een van die dingen die hier zijn vandaag, morgen verdwenen, dus ik altijd gewoon uitprinten goeden gelijk toen ik hen zien en vervolgens opslaan voor wanneer de producten kunnen gaan over de verkoop. Vergeet niet, je kunt al deze online coupons twee keer af te drukken voor elke computer die u hebt. Zoals de naam van mijn blog al zegt, ik ben een eenvoudig meisje als het gaat om make-up en andere beauty producten.