Piramide Saffraan

Piramide Saffraan

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Piramide Saffraan
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Smaak en Kleur, Kruiden, Specerijen, Piramide

AlgemeenPiramide Saffraan te gebruiken in mediterrane gerechten (zowel voor kleur als smaak) in gerechten zoals paella, bouilabaisse en risotto Milanese. Smaakt goed bij schaal- en schelpdieren, sauzen en rijstschotels. Heerlijke, enigszins bittere smaak De kanker proces vindt plaats in drie fasen: initiatie, promotie en metastase. Initiation kanker begint met beschadigde genen. Initiatie treedt op wanneer het dna in een normale cel beschadigd is. Als het dna is niet hersteld voordat de cel deelt om een nieuwe cel te vormen, resulteert in een permanente genetische verandering in deze nieuwe cellen. DNA kan worden beschadigd door diverse middelen, waaronder virussen, chronische infecties, vreemde lichamen, gebrek aan voedingsstoffen, straling en toxische chemicaliën Specerijen. Tal van natuurlijke en door de mens gemaakte chemische stoffen zijn geïdentificeerd als kankerverwekkend. Bij blootstelling, deze chemische stoffen kunnen, in een kwestie van minuten, veroorzaken mogelijk blijvende schade aan het DNA. Deze chemische stoffen zijn onder andere veel voorkomende huishoudelijke chemicaliën, pesticiden, herbiciden, additieven voor levensmiddelen, fluoride en metalen zoals kwik en lood. We leven in een zee van kankerverwekkende stoffen en moeten leren hoe ze te vermijden Piramide Saffraan. Straling is kankerverwekkend; het DNA beschadigt.

Dit is de reden waarom mammogrammen borstkanker veroorzaken, en waarom medische x-stralen spelen een belangrijke rol in onze kankerepidemie. Door onze blootstelling aan kankerverwekkende stoffen en x-stralen, de meeste van onze oudere bevolking en veel van onze jongere mensen Deze initiatie hebben afgerond, en ze hebben clusters van kankercellen in heel hun lichaam Specerijen. Dit stadium van de kanker wordt niet geloofd reversibel te zijn. Onder de juiste omstandigheden, zullen deze cellen groeien en uitzaaien. Voorkomen initiatie dna wordt beschadigd en kanker wordt gestart op een grote schaal. Onze beste verdediging is om DNA-reparatie met goede voeding te ondersteunen terwijl het vermijden van kankerverwekkende stoffen en straling. We zijn op onverantwoorde blootgesteld aan straling door onze artsen en tandartsen. Laat alleen degenen die absoluut noodzakelijk zijn en er zijn zeer weinig van deze Piramide Saffraan. We zijn blootgesteld aan DNA beschadigende virussen door vaccinaties. de vaccins, DNA beschadigende virussen worden weergegeven in diverse kankers waaronder lymfe, longen, hersenen en bot. Vermijd voedingsmiddelen die moeten verhit tot hoge temperaturen, zoals gebarbecued vlees, omdat dit leidt tot de vorming van krachtige kankerverwekkende stoffen. Elke voedsel dat is zwart gemaakt is gevaarlijk, waaronder toast Smaak en Kleur. Vermijd pinda's en maïs producten als deze zijn vaak hoog in aflatoxines, die potente kankerverwekkende stoffen zijn. Fluoride kan DNA-reparatie-enzymen remmen.

Vermijd gefluorideerd water, tandpasta en verwerkte voedingsmiddelen. Beyond gezondheid van een omgekeerde osmose systeem dat effectief verwijdert fluoride heeft goedgekeurd. Defecten in DNA-herstel zal het risico op het ontwikkelen van kanker na blootstelling aan verhogen x stralen en chemicaliën. Bepaalde voedingsmiddelen zijn bekend aan DNA herstel te ondersteunen. Deze omvatten vitamine B3, B6, B12 en foliumzuur, zink en l carnitine. De Amerikanen hebben een tekort aan een of meer van deze nutriënten. Volgens de USDA, 73 procent van de Amerikanen hebben een tekort aan zink, en 40 procent hebben een tekort aan B12. Om DNA-herstel te optimaliseren, eet een dieet rijk aan verse, biologische groenten en fruit, en neem hoogwaardige voedingssupplementen. Promotion de volgende stap in de kanker werkwijze promotie Specerijen. Dit is wanneer de kleine groep geïnitieerde kankercellen groter wordt. Deze cellen zullen niet groeien tenzij nauwkeurig groep voorwaarden is voldaan, zodat hun groei controlemechanismen worden overschreven. Bepaalde voedingsmiddelen zijn bekend om tumorgroei te bevorderen en te verspreiden. suiker, overtollige omega 6 oliën en teveel dierlijke eiwitten alle bevorderen kanker. Kankercellen verschillen van normale cellen in dat ze volledig afhankelijk van suiker om energie te produceren.

Dus het verhogen van het suikergehalte van het bloed feeds kankercellen en helpt ze groeien. Bovendien, verhoogde insuline is een krachtige promoter van tumorgroei en verspreiding. oliën hoog in omega 6s zoals maïs, saffloer, zonnebloem, pinda, sojaboon en canola oliën die kanker ondersteunen progressie Piramide Saffraan – Eet nooit deze oliën, of een van de duizenden producten met hen gemaakt, met inbegrip van gebakken goederen en saladedressings. Misschien wel de belangrijkste factor van alles is dierlijk eiwit en vooral zuivelproteïne. Dierlijke eiwitten, dan kan gebruiken voor groei en dagelijkse reparaties, kanker bevordert, en de gemiddelde Amerikaanse eet tien keer teveel. Excess dierlijke eiwitten kan kanker schakelen bij proefdieren 100 procent van de tijd! Een eiwitrijk dieet verhoogt oestrogeen en overmaat oestrogeen is bekend dat een aantal kankers bevorderen. Eiwit verzuurt ook het lichaam en kanker gedijt in een zure omgeving. Dierlijke eiwitten bevat ook grote hoeveelheden van het aminozuur methionine. Excess methionine bekend kanker promoter. voorkomen en omkeren promotie promotie kanker kan worden teruggedraaid. Omega 6 oliën niet alleen bevorderen kanker onderdrukken zij ook het immuunsysteem. Eet veel omega 3 oliën hiertoe compenseren; vullen met vlas en visolie.