Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes

Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes
Prijs: € 2.00
Tags: Eten en Drinken, Dranken, Thee, Kruiden Thee, Piramide

Piramide Thee Citroenmelisse is een kruidenmengsel van citroenmelisse en citroengras met een frisse citroensmaak.  Hoe te gebruiken?2 à 3 x daags een kopje. Laat een theezakje minstens 10 minuten trekken in een 0,5 liter kokend water Deze twee zijn symptomen van de hersenen mist en slaperigheid passen perfect bij mijn theorie dat piracetam veroorzaakt oxidatieve stress bij de hypothalamus. Na wat googlen, ik vond een paar studies die mijn vermoedens bevestigd. De hypothalamus is een uiterst belangrijk onderdeel van de hersenen en het lichaam. toegenomen in cortex en de hippocampus en in de cortex, de hypothalamus en striatum door de hogere dosis van vinpocetine of piracetam, respectievelijk samen met verminderde TAC (Total antioxidant capaciteit) Piramide. Op hun hoge concentratie, deze medicijnen vertonen pro oxidant eigenschappen en het verhogen van productie van vrije radicalen of fungeren als een vrije radicaal. Dus iemand die een gemiddeld gewicht van 68 kg weegt, dit gelijk zou zijn aan 20. 4G, maar wanneer omgezet in een equivalente humane dosis zou 3 zijn. Dit is een vrij algemeen dosering die mensen nemen in een dag. Mensen zijn slaap beroofd, benadrukt en zich in vele andere gedragingen die oxidatieve stress verhogen van de hypothalamus Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes. Veel, zo niet de meeste mensen in mijn inschatting hebben een hypothalamus die niet optimaal werkt. Dit zou verklaren waarom mensen krijgen de hersenen mist zelfs wanneer rekening minder dan de menselijke equivalent dosering gegeven aan ratten.

Deze op elkaar inwerkende factoren optelt en misschien zelfs synergie te hersenen mist en slaperigheid veroorzaken door middel van de hypothalamus schade en ontregeling Piramide. Bij mensen die zijn zeer gezond, ze zijn minder kans om deze effecten te merken en te worden geschaad op korte termijn. Maar dit betekent niet dat er niets gebeurt als ze niets merken. In mensen zoals ik, die al een beschadigde hypothalamus, de negatieve effecten zijn merkbaar sneller en acuut (Bij een dosering van slechts 800 mg). Dergelijke schade aan de hypothalamus niet noodzakelijkerwijs weg in een dag, maar meestal wel. Bij gevoelige mensen vele andere dat de schade verergeren de hypothalamus doen, lang term ontregeling kan optreden, waardoor de mensen die het hebben van lange termijn problemen verklaart Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes. Breek uw circadiane ritme voor één dag en er gebeurt niets; doe het elke dag en je bent een verhoogd risico voor elke chronische ziekte. Oxidatieve stress bij de hypothalamus en de ontregeling sluit perfect aan bij de beschrijving van de symptomen beschreven door een piracetam retailer: Als ik te veel, met of zonder een choline bron, ik krijg een beetje moe of gespannen, of mistig vooral als ik ben niet goed uitgerust en goed gevoed toen ik hoger gaan in mijn persoonlijke doseringsbereik Eten en Drinken. Trouwens oxidatieve stress, piracetam lijkt te interageren met de hypothalamus op andere manieren.

Bijvoorbeeld, vond ik dit onderzoek dat aantoonde daalde serotonine in de hypothalamus (En in het striatum en de hersenstam) en verhoogde dopamine omzet. hypothalamus functie reageert op en gereguleerd door de niveaus van alle drie de klassieke monoamine, i. Verminderde serotonine in de hypothalamus verlaagt het is activering, waardoor mensen suf. De effecten kunnen krijgen complex, omdat ze anders met de dosering kan worden, de tijd van de dag en individuele variatie. Al kunnen we echt zeggen is dat het waarschijnlijk is de interactie met de hypothalamus door het veranderen van serotonine en dopamine, en het is mogelijk dat deze veranderingen zou kunnen zijn voor de slaperigheid en hypothalamus disregulatie bij mensen Dranken. Er is natuurlijk nog veel vraagtekens hier. Deze receptoren worden geactiveerd door aldosteron en cortisol. verhoogde activering van deze receptor verklaart de voorkomende bijwerkingen van prikkelbaarheid en slaapproblemen van piracetam. Dus piracetam kan gewoon additief in dit verband. De volgende kan cortisol verhogen: Psychologische stress, intense langdurige oefening, slaaptekort, stimulerende middelen (cafeïne, etc. Vasten, voedselallergieën, bijnier klier, zoethout, rehmannia, LJ100, rsv. Fysieke trauma, verwondingen, lichaamsvet (subcutaan vetweefsel regenereert cortisol van cortison), trein woon-werkverkeer, geslacht, strenge caloriebeperking, alcoholisme, (hypo en melatonine suppletie stijging cortisol niveaus bij postmenopauzale vrouwen), etc Piramide Thee Citroenmelisse Zakjes – zijn aldosteron receptoren betrokken bij de bemiddeling van de herinnering versterkende effecten van piracetam. Adrenalectomie blokkeert het geheugen te verbeteren effect van piracetam achtige verbindingen in muizen. Piracetam wisselwerking met de lichamen cholinerge systeem. In sommige gebieden van de hersenen (en waarschijnlijk lichaam) vermindert acetylcholine.

De meeste mensen hebben vaak minder dan optimale niveaus van dit alle belangrijke neurotransmitter. Afnemende het nog niet alleen intelligentie verminderen, maar ook leiden tot spierkrampen en hoofdpijn die reden mensen ook aan te vullen met choline. Ik vermoed dat de mensen het krijgen van hoofdpijn en spierkrampen niet waren met genoeg choline of als ze waren toen waren ze te veel te nemen. Acetylcholine interageert ook met zweetklieren, eventueel ook een uitleg over deze bijwerking. Hypothalamic ontregeling kan ook meer zweten. Cognitieve problemen met lezen, spellen en verbale retrieval, etc uit te leggen.