Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart

Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart

€ 6.00

Meer informatie >>

Naam: Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart
Prijs: € 6.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Permanente Haarkleuring, Poly Palette

Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart is een van de prachtige kleuren uit de nieuwe serie van de Schwarzkopf Poly Palette lijn. Deze lijn geeft je haar tot wel 8 weken lang een rijke, sensationele kleur met een prachtige glans. Het beschikt lage dichtheid lipoproteïnen voeren cholesterol van de lever naar de rest van het lichaam. Cellen haken op deze deeltjes en extract nodig vet en cholesterol van hen. Wanneer er teveel LDL cholesterol in het bloed, die deeltjes afzettingen op de wanden van onze bloedvaten Verzorgingsproducten. Dergelijke afzettingen, plaque genaamd, smalle slagaders en beperken de bloedstroom, uiteindelijk leidend tot een hartaanval of een beroerte. hogedichtheidslipoproteïnen scharrelen cholesterol aanwezig in de bloedbaan, in LDL en op vaatwanden en de veerboot terug naar de lever voor verwijdering. HDL-cholesterol kan gezien worden als de vuilniswagen van de bloedbaan, het verzamelen en het wegwerken van overtollige cholesterol. Om deze redenen wordt HDL genoemd goed of gezond, cholesterol. Het meeste vet dat we eten reizen via de bloedbaan in de vorm van triglyceriden Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart. Terwijl een bepaalde hoeveelheid vet nodig is voor de gezonde werking van cellen (en dus een zekere mate van triglyceriden is goed voor het lichaam), een overmaat van triglyceriden (of vet) heeft een aantal nadelige effecten op de gezondheid.

De rol van vet in de voeding en onze gezondheid wordt vaak verkeerd begrepen. mensen ten onrechte te overwegen de totale hoeveelheid vet in hun dieet, als indicator van het gezondheidseffecten Haarkleuring. Echter, wat echt belangrijk is het type vet (niet zozeer hoeveelheid) verbruikt en de totale calorieën in het dieet. Het is daarom belangrijk focus op de soorten vet wordt verbruikt in een dieet (Mono, poly, trans of verzadigde vetten), in plaats van het algemene niveau van vet wordt verbruikt. Vaak hebben mensen kiezen voor een vetarm dieet, belanden bezuinigen op vetten die zijn goed voor het hart, samen met de schadelijke vetten. Eerder dan te focussen op een vetarm dieet, mensen nodig hebben om zich te concentreren op het vervangen van voedingsmiddelen met slechte vetten (Trans en verzadigde vetten) met goede vetten (mono en poly onverzadigde vetten) Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart. De meeste dierlijke voedingsmiddelen worden geassocieerd met trans- en verzadigde vetten, terwijl plantaardig voedsel hebben hogere niveaus van mono- en polysaturated vetten. vervangen dierlijke producten voor plantaardige voeding in de voeding helpt niveaus goede vetten verhogen ten koste van slechte vetten, het helpen bestrijden hart-en vaatziekten, kanker en diabetes Haarkleuring. de soorten vet in de voeding te bepalen van het bedrag van totaal, HDL en LDL-cholesterol in het bloed.

Terwijl mono en polysaturated vetten (Of goede vetten) helpen bij het verhogen van de niveaus van HDL, trans- en verzadigde vetten (of slechte vetten) verhoging van de niveaus van LDL en triglyceriden in het bloed. De goede vetten mono en poly onverzadigde vetten. Verhoog de niveaus van HDL (Of goede cholesetol) in de bloedbaan die helpen reguleren cholesterol in het bloed niveaus, te verlichten ontsteking, stabalise hartritmes onder andere positieve effecten op de gezondheid. Onverzadigde vetten zijn vloeistoffen bij kamertemperatuur, en zijn overwegend sticht in voedsel uit planten (zoals plantaardige oliën, noten en zaden). Enkelvoudig onverzadigde vetten, zijn te vinden in hoge concentraties in plantaardige oliën (Olive, pinda, koolzaad olie), zaden (Pompoen, sesam), noten (amandelen, hazelnoten, pecannoten) en avocado's Poly Palette. Meervoudig onverzadigde vetten zijn te vinden in hoge concentraties voor in plantaardige oliën (zonnebloem, maïs, soja, lijnzaad), lijnzaad, walnoten en vis. Schulden aan andere gezondheidsproblemen met betrekking tot vis, de beste bronnen van omega 3 oliën bevatten zaden (Chia zaden, lijnzaad), plantaardige oliën (lijnzaad, koolzaad, soja) en walnoten. Help verhoging van de niveaus van LDL (of slechte cholesterol) en triglyceriden in het lichaam. Hogere niveaus van LDL en triglyceriden in het bloed is een van de belangrijkste oorzaken van hartziekten, kanker en diabetes.

Verzadigde vetten zijn hoofdzakelijk afkomstig van dierlijke producten Poly Palette Perfect Gloss Color 110 Glossy Zwart – Vlees (zowel rood vlees en gevogelte) en zuivelproducten (melk, kaas, yoghurt) behoren tot de hoogste bronnen van verzadigde vetten. Terwijl de meeste plantaardige producten hebben weinig of geen verzadigde vetten, bepaalde plantaardige oliën (Coconut, katoenzaad, palm kernel) en bereide voedingsmiddelen hebben een hoog niveau van verzadigde vetten. Deze eigenschappen zijn zeer aantrekkelijk voor de voedingsmiddelenindustrie, wat leidt tot de meeste gefrituurde snacks en gebakken restaurant voedsel, het zijn belangrijkste bronnen van transvetten. zijn Transvetten ook gevonden in kleinere hoeveelheden rundvlees en zuivel. Dierlijke producten (Rood vlees, gevogelte en zuivel) zijn de belangrijkste bronnen van verzadigde vetten (Met uitzondering van een paar plantaardige oliën en junkfood). Door het vervangen van dierlijke producten voor plantaardige voeding, verzadigde vetten worden vervangen door onverzadigde vetten, met aanzienlijke positieve gevolgen hebben op preventie van hart-en vaatziekten, kanker en diabetes.