Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st

Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st

€ 19.50

Meer informatie >>

Naam: Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st
Prijs: € 19.50
Tags: Verzorgingsproducten, Optiek, Lenzen, Daglenzen, Pretty Eyes

Heden ten dage kijkt niemand er nog van op, wanneer mensen iets aan hun uiterlijk verande-ren om er beter of anders uit te zien. Kleurlenzen maken voor jonge mensen deel uit van hun wekelijkse ‘’make-up’’. Men past de make-up regelmatig Deze soort wordt beschouwd als een huisdier gat zal graven en leven onder het substraat voor het grootste deel van het leven, en diepe kasten zal werken. darlingi's hol gewoon omdat ik wil om ze te observeren en ze te zien. darlingi lijkt niet gelukkig en lijkt gestrest, zou ik meer substraat toe te voegen en hen in staat stellen te graven. Geen van mij hebben lijken gestrest, zelfs met slechts 2 centimeter van het substraat als volwassenen Verzorgingsproducten. Een flacon beker is perfect met wat substraat met af en toe beslaan van water. Als een 2 3 inch spiderling een broodjeszaak beker is perfect, en het graven van een gat rond een van de randen zou een geweldige start voor deze soort te graven zijn. Of zelfs een vierkante opslag van voedsel container zou prima te gebruiken. Je kunt ze bestellen zijn online of kopen ze uit de container winkel. ik de mijne gekocht bij mijn lokale container winkel. Zodra ze lezen over 3 4 inch ik vervolgens een upgrade ze naar een grote Kritter keeper en dit is hun permanente behuizing voor de rest van hun levensduur Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st. Met de grote Kritter keeper u kunt gaan van 2 centimeter van substraat tot ongeveer 5 centimeter. Als je blijft is ongeveer 2 centimeter vindt u deze soort vaker zien dan niet. Als je ze te veel substraat te geven, zul je niet zien ze vaak.

Als je niet fokken deze soort i raden aan om minimaal 3 5 centimeter van substraat met een kurk schors tegen de zijkant van de tank Pretty Eyes. Dit soort zal dat kurk schors gebruiken en beginnen gravende en banden zwaar in en rond de blaffen. Als voor water, kunt u een klein waterbakje toe te voegen of gebruik een specerij kop. Ik gebruik een specerij beker en kunnen worden gekocht bij doelwit of een lokale winkel. Nu kan je nep planten toe te animeren de behuizing als u op zoek bent naar dit soort weer. Maar ze niet schelen als ze nep planten of niet. Gebruik geen levende planten, omdat deze soort vereist bot droge ondergrond en je wilt niet nat hun substraat te veel om de planten te houden in leven Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st. En niet alleen dat, je niet wilt om ze bloot te stellen aan mijten of een ander type van bugs en of schimmel. C darlingi vereisen kurkdroog substraat daarom gebruik ik een mengsel van eco aarde losse kokosvezel en veenmos. Je hoeft niet aan beide substraten gebruiken, ofwel of zijn prima. Voeg alleen een kleine hoeveelheid water om de twee substraten binden, maar niet te veel water toevoegen Daglenzen. Gebruik een föhn om uit te drogen de ondergrond, terwijl het mengen van de twee of gebruik je de oven op 275 graden gedurende 20 minuten. Nu natuurlijk niet uw tarantula plaatsen in meteen, laat de ondergrond afkoelen.

Zodra je combineren de twee substraten moet u stevig maar niet te strak, te comprimeren de twee substraten in de behuizing. Maak het genoeg verpakt naar de plaats waar u uw vinger kunt duwen door het substraat met een beetje terughoudend, maar niet te veel. Zoals hierboven je een kurk schors tegen de behuizing geplaatst up kan gebruiken als een starter voor de tarantula te graven, maar je hoeft niet te. U kunt gewoon gebruik maken van drie vingers en maak een starter gat in de hoek van de kast. ik graag gebruik van de kurk schors want het voegt een aantal display om de behuizing en ik ook gebruik maken van een paar nep planten. Deze soort zal web het allemaal samen creëren van een zeer koele schermbehuizing Verzorgingsproducten. Ik ben momenteel het fokken van deze soort dus ik hield mijn vrouwelijke en mannelijke's behuizing eenvoudig om mogelijk letsel te voorkomen bij het koppelen van hen. Na haar ei sac is trok ik van plan op de vaststelling van haar behuizing up. Ze heeft haar moederlijke plichten gedaan en produceerde een ei weg, tijd voor haar om te ontspannen. Deze soort komt wel goed met 72 graden te doen, maar sinds ik heb andere soorten in mijn tarantula kamer die een verlangen beetje meer warmte, ik verwarm mijn tarantula kamer op 77 graden overdag en 73 graden 's nachts.

Deze soort zal het prima met die temps doen en je kan zelfs oplopen tot 80 graden, maar het water gerecht zal uitdrogen veel sneller en vind je jezelf een paar keer per week het navullen van het Pretty Eyes Daglenzen Hazelbruin 8st – Als voor luchtvochtigheid, omdat ik een luchtbevochtiger in mijn tarantula ruimte voor andere soorten zijn ze een paar keer per dag en de andere keer 50% of minder vochtigheid bij blootgesteld aan ongeveer 80% luchtvochtigheid tijden. Dit is niet echt een big deal, dus als je niet kan produceren vocht voor hen Zorg ervoor dat je hen te voorzien van water te allen tijde. En als je toevallig om ze te zien zweven boven hun water gerecht voor een paar dagen bij een tijd, dan moet u de luchtvochtigheid te introduceren. U kunt dit bereiken met ofwel een luchtbevochtiger of vernevelen rond hun huid twee keer per week. Gewoon omdat ik niet wil dat ze naar beneden chomp op mijn mannelijke en er is geen kwaad in over haar voeden om een gezonde eiercocon persoonlijk te produceren. Als je niet fokken deze soort, 1 dubia voorn per week zal fijn zijn. 2 In het begin van de week in een keer, en 2 in het midden van de week in een keer. Me, ik alleen maar voeden mijn vogelspinnen als hun buikjes beginnen te dun kijken en als ze worden opknoping buiten hun verberg prooi wachten.