Primrose Primal Capsules 24st

Primrose Primal Capsules 24st

€ 10.50

Meer informatie >>

Naam: Primrose Primal Capsules 24st
Prijs: € 10.50
Tags: Gezondheidsproducten, Stemming en Slapen, Stress Situatie, Rustgever, Spanning, Stress, Primrose

De Primal Capsules van Primrose hebben een snelwerkende, verzachtende invloed op het hoofd en helpt spanningen vlot te verlichten. Het is een voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. Het bevat Zeg bijvoorbeeld, wetenschappers en artsen merken dat groene en gele groenten helpen uw risico op kanker verminderen. En het toeval wil dat deze zelfde groene en gele groenten hebben ook hoge niveaus van beta-caroteen. Betekent dit dat beta-caroteen wordt de magische ingrediënt verantwoordelijk voor het verlagen van uw risico op kanker Spanning/Stress. Terug te gaan naar onze groene en gele veggie voorbeeld. Ja, het is waar dat er sprake is van een merkbare omgekeerde relatie tussen de consumptie van groenten hoog in beta-caroteen en kanker. Maar studies gericht op het net beta-caroteen supplementen zijn strijd geweest, met enkele concluderende dat de supplementen ofwel geen effect of een negatief effect (1) (2) (3). Dus wat is het over deze mysterieuze groente en fruit hadden? Wanneer u een supplement te nemen, bent u in principe het nemen van een gezuiverde vorm van een element, zoals ijzer, vitamine d, of calcium Primrose Primal Capsules 24st. Als je een appel of een ui te eten, maar je bent ook de inname van duizenden fytochemicaliën (Antioxidanten zijn een vorm van fytochemisch). Phytochemicals zijn bioactieve niet voedingsstof plantaardige stoffen.

Er wordt geschat dat er meer dan 5000 zijn geïdentificeerd, maar een groot percentage nog onbekend blijven voor ons (4). Meer en meer bewijs opduikt ter ondersteuning van hun effect op het verminderen van kanker Gezondheidsproducten. In een 1992, een epidemiologische evaluatie van ongeveer 200 studies die het verband tussen fruit en groente en kanker van het long-, colon-, borst-, baarmoederhals, de slokdarm, de mondholte, maag, blaas, pancreas onderzocht, en eierstok uitgevoerd (5). Block et al vonden dat uit 156 voedingskundige studies, 128 gebleken dat de consumptie van groenten en fruit een significant beschermend effect. Daarnaast is het risico op kanker meeste kankersoorten verdubbelden bij personen met een lage inname van groenten en fruit, vergeleken met degenen met een hoge inname (5) Primrose Primal Capsules 24st. Nu zou u kunnen vragen, waarom niet de farmaceutische bedrijven alleen maar produceren een pil die deze fytochemicaliën bevat? Ze zou doen als het zo simpel was. Ten eerste, fytochemicaliën zijn er in alle maten, vormen, polariteit en oplosbaarheid, die in ruil daarvoor kan invloed hebben op de biologische beschikbaarheid en de distributie naar de verschillende cellen, organen en weefsels in het lichaam Stress Situatie. Het zou bijna onmogelijk om dit soort interactie en complexiteit in een pil na te bootsen, zelfs als we hadden een volledig begrip van wat deze duizenden fytochemicaliën zijn en hoe ze met elkaar omgaan en je lichaam.

Een appel lijkt misschien eenvoudig om u, maar het is de chemie en de make-up zijn veel complexer dan je je kunt voorstellen. Ter verdere ondersteuning van verse groenten en fruit als een preventieve behandeling voor kanker, een studie van 9959 mannen en vrouwen (Leeftijd 15 99 jaar) in Finland toonde een inverse relatie tussen de inname van flavonoïden en de incidentie van alle gecombineerde websites van kanker (6). En in 2003, een artikel gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition voorgesteld dat het toevoegingsmiddel en synergetische effecten van bio-actieve stoffen in groenten en fruit zijn verantwoordelijk voor hun krachtige anti-oxidant en anti-kanker activiteiten, en dat het voordeel van een dieet rijk aan groenten en fruit wordt toegeschreven aan het complex mengsel van bio-actieve stoffen die aanwezig zijn in de hele voedsel (7) Gezondheidsproducten. We kunnen niet precies weet hoe het werkt, maar we weten dat het werkt. Wanneer u een supplement of een multivitamine, doseren wordt het heel belangrijk. Zelfs als iets goed is voor u in kleine doses, een grote dosis kan plotseling worden giftig. Maar als je je voedingsstoffen uit voedsel, is het onwaarschijnlijk eventuele negatieve bijwerkingen zullen optreden. Op dit moment, de van nature lage niveaus van fytochemicaliën gevonden in groenten en fruit hebben een gunstig effect op de mens, maar wat gebeurt er bij hogere doses?

Er is geen vaste aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) voor bio-actieve stoffen op dit punt, en als zodanig, is het onduidelijk of de effecten van bio-actieve stoffen op een hoog niveau is effectief of zelfs veilig (7) Primrose Primal Capsules 24st – Een andere manier om te kijken naar groenten en fruit is door ze te beschouwen als een multivitamine moeder natuur, perfect verpakt en lekker. In plaats van het bereiken van verschillende flessen met verschillende voedingsstoffen, antioxidanten en vitamines, een manier vinden om een evenwichtige en gezonde levensstijl vol met verse producten en een gevarieerde combinatie van vruchten te leiden en groenten. Aanmelden voor een CSA doos, ga dan naar de markt van een lokale landbouwer en praat met de mensen die de groei van uw voedsel, en wees avontuurlijk. Nooit hadden we een koolraap eerder? Het is nooit te laat om te proberen. Als u een voorgeschiedenis van kanker in uw familie of gaan door de behandeling van kanker, is het absoluut noodzakelijk je je voedingsstoffen en antioxidanten uit de hele voedsel. Het is ook belangrijk op te merken dat moet u beslissen om voedingssupplementen te gebruiken als een back-up, gelieve duidelijk het met uw oncoloog te voren.