Primrose Primaner Capsules 24st

Primrose Primaner Capsules 24st

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Primrose Primaner Capsules 24st
Prijs: € 11.50
Tags: Gezondheidsproducten, Botten, Spieren en Gewrichten, Spier – Supplementen, Soepele Spieren, Primrose

De Primaner Capsules van Primrose hebben een heilzame werking op de nek en rug, en helpen bovendien vrij te bewegen. Primaner is een natuurlijk voedingssupplement dat ontwikkeld is op basis van jarenlange professionele ervaring in de fytotherapie. De naam meest gebruikte veterinaire artikelen cervicale (dat betekent een ziekte van de nekwervels die het ruggenmerg). Honden met wobbler syndroom hebben typisch een wankele gang meestal in het achtereinde (Vandaar de naam pluggen). Deze wiebelende gait mag alleen toegankelijk zijn op gladde vloeren en als de hond loopt langzaam Botten. Zij kunnen lopen met hun hoofd naar beneden, dat is meestal een teken van pijn. In de meer gevorderde stadia van de ziekte de problemen duidelijk geworden in alle vier de benen, en ze kunnen hebben moeite met opstaan, lijkt zeer zwak, en zelfs gesp over met de voorpoten. Ongeveer 5% van de honden met wobblers kunnen acuut raken verlamd in alle vier de benen. Welke soort hond krijgt wobbler syndroom? Wobbler syndroom is vooral een ziekte van de grote en zeer grote rassen honden. Kleine rassen af en toe krijgen de ziekte, maar het is ongewoon. In een studie met 104 honden met wobblers slechts 5 waren kleine honden Primrose Primaner Capsules 24st. Wat zijn de rassen meest getroffen? Dobermans en grote Denen zijn de rassen meest getroffen. Uit een recent onderzoek van de veterinaire medische databank bleek dat 4. 2% van de grote denen hebben wobblers, terwijl de ziekte aanwezig is in 5 is.

Dobermans hebben meestal de klassieke vorm van de ziekte bij honden van grote rassen, terwijl grote denen hebben de typische vorm gezien in grote rassen Spier – Supplementen. Andere rassen zijn rottweilers, mastiff, weimaraners, duitse herders, bernese berghonden, zwitserse berghonden, maar elke grote of zeer grote rassen hond kan de ziekte hebben. Is de ziekte hetzelfde in dobermans en grote denen? Over het algemeen geen, de ziekte neigt anders in deze rassen te zijn. Dobermans hebben meestal de ziekte als ze van middelbare leeftijd om oudere (gemiddelde leeftijd van 6 jaar), terwijl grote denen zijn meestal jongere (gemiddelde leeftijd 3 jaar). Wij doen maar wat is nu precies de ziekte veroorzaakt niet weten Primrose Primaner Capsules 24st. Veel mensen geloven dat er een genetische basis voor de ziekte, die goed kan waar zijn, maar het bewijs voor de genetica is nog steeds niet duidelijk. We onderzoeken de genetica van de ziekte in dobermans en hebben plannen om het te bestuderen in Duitse Doggen in de toekomst. Waarom hebben ze de neurologische symptomen of pijn? De neurologische symptomen gebeuren omdat lijders hebben typisch ruggenmergcompressie Spieren en Gewrichten. De compressie kan worden veroorzaakt door een combinatie van een kleine wervelkanaal met hernia (zoals vaak gezien in grote rassen zoals de Doberman), of een kleine wervelkanaal secundair botwijzigingen botst op het ruggenmerg. De spinale zenuwen of zenuwwortels kan ook worden gecomprimeerd. Hoe kan ik te weten komen of mijn hond heeft wobblers?

Uw hond moet eerst door uw dierenarts worden onderzocht. Om specifiek te diagnosticeren van de ziekte die we nodig hebben om een aantal beeldvormende onderzoeken te doen. we meestal x-stralen voor het eerst te zien of we geen duidelijke benige laesie kan identificeren of diagnose van andere ziekten die wobbler kunnen nabootsen syndroom. Om de ziekte meer geavanceerde imaging tests nodig. In het verleden gebruikten we om myelograms (Een x-ray met kleurstof ingespoten rond het ruggenmerg) doen bevestigen. Deze techniek wordt zelden gebruikt deze dagen, want er zijn betere, meer gevoelige testen Botten. De beste test is een MRI (magnetic resonance imaging) (Toen we in vergelijking myelogram en mri head to head zagen we dat mri was duidelijk superieur). We zien geen neurologische verslechtering na MRI's, terwijl dit vaak gebeurd met myelograms (Typisch de verslechtering was mild en tijdelijk). Een kat-scan (computertomografie) is een goede test ook, maar waarschijnlijk niet zo goed als de mri. Honden kunnen medisch of chirurgisch behandeld worden. De medische behandeling bestaat meestal op de gebruik van anti-inflammatoire geneesmiddelen (Steroidals of niet steroidals) met beperkte activiteit is. Want ze hebben een nek probleem, nek riemen mag niet worden gebruikt, en een borst harnas wordt sterk aanbevolen Primrose Primaner Capsules 24st – kan Chirurgie Er worden gedaan op vele verschillende manieren. zijn minstens 21 verschillende types van chirurgie om wobbler syndroom te behandelen. moeten verschillende factoren in aanmerking worden genomen bij het bepalen van de aard van de chirurgische behandeling, bijvoorbeeld hoe ernstig zijn de symptomen, hoeveel laesies aanwezig in de rug zijn, hoe ernstig is (Ben) de spinale laesies, de aanwezigheid van andere gelijktijdige medische aandoeningen, zoals verwijde cardiomyopathie, etc.

De behandelend neuroloog of chirurg zal de mogelijkheden met de eigenaar te bespreken, rekening houdend met de korte en lange termijn verwachtingen van de familie. We een studie naar het succes van de operatie en de medische behandeling van wobblers in 104 honden. Op basis van dat onderzoek hebben we geleerd dat ongeveer 50% van de honden zal verbeteren met medische behandeling hebben gedaan, zal ongeveer 30% stabiel te blijven en 20% zal verergeren. Chirurgische behandeling bood een succespercentage van ongeveer 80%. De overige 20% van de honden ofwel stabiel gebleven of verslechterd.