Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak

Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandenborstel, Handtandenborstel Volwassenen, Prodent

De Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak is van hoge kwaliteit en is speciaal ontwikkeld om de vorming van plak tegen te gaan ), ook bekend als bittere pompoen of bitter squash, is een tropische en subtropische groente gewas in de familie Cucurbitaceae. Het is ontstaan in Zuid-Azië en wordt op grote schaal geteeld in Azië, Afrika en het Caribisch gebied voor het is eetbaar fruit. Als een van de meest voedzame pompoenen, is bittere meloen gemeld aan geneeskrachtige eigenschappen hebben. Een samengestelde bekend als charantin aanwezig in de bittere meloen is gebruikt om de bloedsuikerspiegel te verlagen om diabetes te behandelen Handtandenborstel Volwassenen. De plant is ook rijk aan vitamine A en C, ijzer, fosfor, en koolhydraten. Twee belangrijke types van bittere meloen worden geteeld in Zuid-Florida het hele jaar door: Chinese en Indische bittere meloenen. Het Chinese type is 20 30 cm lang, langwerpig met botweg taps toelopend eindigt, en lichtgroen van kleur met een zacht glooiend, wratachtige oppervlak. De bittere meloen meer typisch voor de Indische soort heeft een smallere vorm met puntige uiteinden en een oppervlak bedekt met driehoekige tanden en 8 10 verticale ribbels Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak. Wanneer rijp, de fruit wordt geelachtig oranje van kleur. De meest voorkomende ziekten van bittere meloen in Zuid-Florida zijn onder valse meeldauw, echte meeldauw, fusarium verwelkingsziekte, doel bladvlekkenziekte, en wortelknobbelaaltjes veroorzaakt door nematoden.

Deze publicatie beschrijft deze ziekten en geeft aanbevelingen voor hun controle Mond en Gebit. In termen van chemische toepassingen, is het belangrijk om te lezen en volg de labels voor het aanbrengen. Valse meeldauw is een veel voorkomende blad ziekte van pompoenen, waaronder bittere meloen in Zuid-Florida, waar een hoge luchtvochtigheid en milde temperaturen er het hele jaar door. De ziekte eerst als kleine, water geweekt, geel, hoekige laesies op het bovenoppervlak van de bladeren die worden beperkt door de nerven. In latere stadia van de infectie, geïnfecteerde weefsels worden helder geel en het centrum van de laesies wordt bruin Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak. Onder hoge luchtvochtigheid, witachtig tot poederachtige groei grijs kan verschijnen op de onderste bladoppervlak. De ziekte verspreidt zich snel, wat resulteert in bladverlies en de dood niet in de hand. Major controlemaatregelen omvatten culturele praktijken en fungicide toepassingen. Maximale controle kan zijn bereikt met een geïntegreerde disease management benadering. Het maximaliseren van de afstand van de potentiële bronnen van inoculum, met behulp plantafstand te luifel dichtheid te verminderen, en het vermijden van beregening kan valse meeldauw optreden en de ernst te verminderen Mond en Gebit. Met kleine aanplant, kunnen telers in staat zijn om invloed te verwijderen vertrekt vanaf het veld.

Veel protectant en systemische fungiciden zijn gelabeld voor gebruik met valse meeldauw op Cucurbitaceae controleren. mefenoxam is een fungicide dat effectieve valse meeldauw controle wanneer toegepast als een bladspray in een preventief programma biedt. Als de weersomstandigheden gunstig zijn voor valse meeldauw, dient toepassingen voorafgaand beginnen het optreden van symptomen en totdat de dreiging voorbij. Echter, de doeltreffendheid van chemische bestrijdingsmiddelen worden als p verminderd. cubensis populaties ontwikkelen resistentie tegen de toegepaste fungiciden. cubensis was Eerst oomycete met gedocumenteerde resistentie tegen metalaxyl en verminderde gevoeligheid voor mancozeb. Het is ook gemeld dat populaties van p Prodent. cubensis ontwikkeld resistentie tegen strobilurines andere groep chemische verbindingen schaal gebruikt in de landbouw als fungiciden. In dat geval een beschermend fungiciden zoals mancozeb moet ook worden toegepast mefenoxam om de ontwikkeling van resistentie te voorkomen. Andere erkende fungiciden die goed valse meeldauw hebben ontvangen onder cymoxinil, cyazofamide, fluopicolide, mandipropamid en propamocarb. Meeldauw begunstigt hoge luchtvochtigheid en hoge temperaturen en heeft de neiging om de eerste plaats op oudere bladeren. Typische symptomen verschijnen als witte poederachtige residu in de eerste plaats op de bovenste bladoppervlak.

Op het onderste bladoppervlak, symptomen optreden als ronde vlekken of vlekken Prodent Tandenborstel Steel Anti Plak – Echte meeldauw symptomen op gebladerte in een vroeg stadium zijn zeer vergelijkbaar met meeldauw donsachtig, zodat het vaak moeilijk om de ziekte nauwkeurig te identificeren. Het is altijd verstandig om een laboratoriumdiagnose zoeken om het pathogeen correct identificeren. In ernstige gevallen, deze vlekken verspreid, coalesceren en omvatten zowel oppervlakken van de bladeren, vervolgens verspreid naar andere delen van de plant. zwaar getroffen blad wordt bruin en verschrompeld, en bladverlies optreden. Vruchten van de aangetaste planten niet volledig te ontwikkelen en klein blijven. Een geïntegreerde aanpak met een combinatie van verschillende werkwijzen is het meest effectief in het beheer meeldauw ziekte. Routine scouting meeldauw symptomen moet het begin van een infectie te detecteren in een vroeg stadium zodat preventieve bestrijding maatregelen kunnen worden gestart. Een gezonde planten door juiste voeding is belangrijk voor het verminderen meeldauw omdat gezonde en krachtige planten zijn beter bestand tegen meeldauw infectie dan planten onder voedings spanning.