Proset Hairspray Strong

Proset Hairspray Strong

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Proset Hairspray Strong
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Styling, Spray, Proset

AlgemeenProset Hairspray Strong heeft fixatiekracht 2, en bevat extra veel Pro Vitamine B5, een essentiële vitamine voor het haar, welke zorgt voor extra glans. Het haar ziet er sterk en gezond uit! ProSet Hairspray Strong is geschikt voor het cre& Life's een jeuk! Is zachte maar effectieve voor alle levensstadia van honden en katten, met inbegrip van pups en kitten en machtig voert andere taken, met inbegrip van de holistische gebruik te helpen verlichten van de symptomen die verband houden met hoesten, verkoudheid, griep, longontsteking, keelontsteking, esophaghitis, gerd, zure reflux, rhinitis en sinusitis. Het wordt ook gebruikt als aanvullende ondersteuning in de holistische behandeling van besmettelijke canine, kennelhoest, Bordatella, parvovirus en katachtige bovenste luchtweginfectie (Uri) en om symptomen van panleukopenie verminderen; Pasteurella; niet-inflammatoire erfelijke myotonie; niet-inflammatoire metabole myopathie; feline immunodeficiëntie virus (FIV); katachtige infecties peritonitis (Fip) en feline leukemie virus infectie (Felv) Proset. Alle levensfase (ALS), volwassenen, senioren, puppy, katje; voor alle soorten allergieën; voor verkoudheid, griep en hoest; voor de luchtwegen, algemene ondersteuning immuunsysteem en het gehele lichaam systeem; voor plotselinge of lopende stress (intern of extern); voor vermoeidheid en verminderd uithoudingsvermogen; voor werken en functioneren van de dieren; voor gebruik in koude klimaten en tijdens de wintermaanden Proset Hairspray Strong. Gayana: De bladeren bevatten van nature voorkomende coumarines.

Coumarine heeft een anti stollingsmiddel en bloedverdunnende werking en is een voorloper van coumadine drugs Styling. Neem contact op met uw dierenarts als uw huisdier is het nemen van coumadine drugs of als coumadine soort bloedverdunners zijn gecontra-indiceerd voor de conditie van uw huisdier. Pulmonaria: Pulmonaria zou de effectiviteit van ciprofloxacine (een antibioticum, cipro) neemt het lichaam te verlagen. Om deze interactie te vermijden, neem pulmonaria minstens één uur na ciprofloxacine (Cipro). niet Deze plant is gedocumenteerd met hypoglycemische effecten. Eucalyptus heeft een lange geschiedenis van gebruik als een menstruele promotor en regulator en het is biologische effecten tijdens de zwangerschap hebben: Het nemen van Pulmonaria samen met oestrogeen pillen zouden de effecten van oestrogeen pillen verlagen Proset Hairspray Strong. Eucalyptus onderzocht of gerapporteerd. Terwijl deze traditionele toepassingen zijn niet klinisch gevalideerd, eucalyptus kan worden eventueel gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. In de kruidengeneeskunde systemen wordt de plant gebruikt als een kalmerend en kan de effecten van andere sedativa en barbituraten versterken Spray. Gebruik met de nodige voorzichtigheid bij het gebruik van andere voorgeschreven slaapmiddelen en pijnstillers. vulgare kan eventueel overdrijven allergieën voor bleekselderij, wortel en bijvoet. Reactie kunnen zijn anafylaxie, een acute allergische reactie, die levensbedreigend kan zijn. Gayana: Ayapana kunnen verbeteren of verhogen effect van bloedverdunnende medicijnen.

Pulmonaria: Oestrogeen gevoelige kankers zijn kankers die worden beïnvloed door de oestrogeenspiegel in het lichaam. Tamoxifen (Nolvadex) wordt gebruikt om te helpen behandelen en te voorkomen dat oestrogeen gevoelige kanker en pulmonaria zou de effectiviteit van tamoxifen verminderen (Nolvadex). Eucalyptus: Kan insuline en diabetes medicijnen en barbituraat drugs. Inname van eucalyptus, samen met enkele medicijnen die worden afgebroken door de lever kan de effecten en bijwerkingen van sommige medicijnen verhogen. Overleg met uw dierenarts voordat u begint met het toedienen van eucalyptus als potentiëren uw huisdier is diabetes of is het gebruik van insuline of lever medicijnen Verzorgingsproducten. vulgare: Kan slaperigheid veroorzaakt door een aantal geneesmiddelen verhogen, zoals benzodiazepinen, lorazepam (Ativan) of diazepam (Valium), barbituraten zoals fenobarbital, verdovende middelen zoals codeïne en sommige anti-depressiva. Gayana: Bevat natuurlijke coumarines die kunnen verbeteren of verhogen het effect van bloedverdunnende medicijnen. Pulmonaria: Niet gebruiken als uw huisdier is zwanger bent of borstvoeding. Eucalytpus: Dit product bevat eucalyptus-extract, dat is veilig. (Eucalyptus olie is onveilig wanneer het ofwel wordt via de mond ingenomen of rechtstreeks op de huid aangebracht zonder eerst verdund Proset Hairspray Strong – Eucalyptus-extract en olie is niet hetzelfde product.) Het ontwikkelen van onderzoek suggereert eucalyptus blad zou de bloedsuikerspiegel te verlagen.

Wees voorzichtig als uw huisdier heeft diabetes of is het nemen van medicijnen voor diabetes en bewaken bloedsuikerspiegel nauw. Stop het gebruik ten minste 2 weken voorafgaand aan de operatie als bloedsuiker controle moeilijk zou kunnen zijn tijdens en na de operatie. Wees voorzichtig als uw huisdier zwangere of zogende. Huisdieren die zijn allergisch zijn voor planten, zoals selderij, wortel, en bijvoet kan ook allergisch zijn voor vulgare. vulgare kan ook de huid extra gevoelig voor zonlicht maken. Als uw huisdier heeft een hart aandoening, dient u voorzichtig vanwege mogelijke sedatieve effecten. Wees voorzichtig tijdens zwangerschap of borstvoeding. Een studie suggereert vulgare heeft een aantal tegenstrijdige effecten op de lever. Het verergert leverschade bij proefdieren maar sporen lever regeneratie bij dieren met een deel van hun lever verwijderd.