Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st

Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st

€ 24.50

Meer informatie >>

Naam: Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st
Prijs: € 24.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Kruid, Koreaanse Ginseng , Panax Ginseng, Pukka Herbs

Pukka Red Ginseng Capsules 90st bevat een mix van Panax Ginseng en Nutrigest (Zeewier, spirulina en gember). Voor extra energie en een goede stofwisseling.  Dosering3 x daags 1-2 capsules per dag voor de maaltijd innemen.&nbsp Deze fase van het HCG dieet duurt van dag 3 met een minimum van dag 23 tot en met maximaal dag 40. Het is aan u en hoeveel tijd je hebt of gewicht te verliezen, om te beslissen hoe lang u wilt blijven op het VLCD. Gedurende deze tijd zal volgen de zeer specifieke voedsel lijst gecreëerd door dr. Het is belangrijk dat u deze en alleen deze levensmiddelen lijst volgen als je wilt absoluut de beste resultaten op de HCG dieet Koreaanse Ginseng / Panax Ginseng. Tijdens de hcg VLCD fase mag je hcg veilig zwarte of groene thee of koffie hoeveelheden. Dit moet worden gedronken zonder het gebruik van suiker of creamer. Slechts een eetlepel melk toegestaan 24 uur. Sacharine (merknaam sweetNLow) of goedgekeurd merken hCG stevia worden gebruikt. HCG vlees opties: 100 gram kalfsvlees, rundvlees, kipfilet, verse witte vis, kreeft, krab of garnalen. Alle zichtbare vet worden zorgvuldig verwijderd, vóór het koken, en het vlees moet rauw gewogen worden Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st. Het moet worden gekookt of gegrild zonder bijkomende vet. zalm, paling, tonijn, haring, gedroogd of gepekelde vis zijn niet toegestaan ? De borst moet zijn van het bot.

We hebben gevonden door het werken met duizenden hcg cliënten dat tonijn in blik verpakt in water is goed voor fase 2 van het HCG dieet. Simeons zei tonijn was niet toegestaan op het HCG dieet, omdat in de jaren 50 tonijn was alleen verpakt in olie Pukka Herbs. HCG plantaardige opties: Een soort van hCG groente alleen te worden gekozen uit de volgende: Spinazie, snijbiet, witlof, bieten greens, groene salade, tomaten, selderij, venkel, uien, rode radijs, komkommer, asperges, en kool. HCG fruit opties: Een appel of een handvol aardbeien of een halve grapefruit of 1 sinaasappel. Voor hcg specerijen en smaakstoffen, natuurlijke zout, peper, azijn, mosterd poeder, knoflook, basilicum, peterselie, tijm, marjolein, etc. Kan worden gebruikt voor het kruiden, maar geen olie, boter of dressing Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st. het HCG vrucht of het HCG grissini soepstengel (Breadstick Grissino) kan worden gegeten tussen hCG maaltijden in plaats van met een lunch of diner, maar ze moeten uit uw maaltijd portie komen. Ze moet worden over de hoogte en breedte van een potlood. Slechts één soort groente is toegestaan per maaltijd. Je hcg plantaardige en hcg eiwit moet samen worden gegeten tijdens de maaltijd. De enige drankjes toegestaan op het hCG-protocol zijn thee, koffie, vlakte, mineraal, of mousserende (Niet tonic) water Vitamine en Supplementen. Zij kunnen dronken in elke hoeveelheid te zijn en te allen tijde op het HCG dieet. In feite, je moet erop gericht zijn om te drinken 2 liter water per hcg ZLCD dag, in aanvulling op een andere vloeistof.

Dit zal helpen spoelen het vet uit je systeem. Voor vrouwen, de beste tijd om een ronde van de HGC dieet te beginnen is net na je cyclus is afgelopen. Wees voorzichtig met alles wat je huid raakt, terwijl op de VLCD als vetten kunnen worden geabsorbeerd in de huid en interfereren met hCG gewichtsverlies. Er zijn zeer weinige merken die volledig olievrije opties aan te bieden. Wij raden tiffalina's merk van HCG dieet veilige producten voor persoonlijke verzorging. Oefening is niet vereist op het HCG dieet. In feite is het afgeraden, tenzij je op een oefening routine zijn geweest gedurende 6 weken of langer voordat het HCG dieet. Maar zorg ervoor dat u geen zware gewicht te vermijden tillen of inspannende activiteit Koreaanse Ginseng / Panax Ginseng. Als u nog niet geweest te oefenen, maar zou graag willen beginnen, kunt u korte dagelijkse wandelingen te nemen (20 minuten of minder). Tanning wordt afgeraden tijdens de VLCD als het vasthouden van water kan veroorzaken en de invloed op gewichtsverlies. Massage en andere wellness-behandelingen worden ook afgeraden tijdens de VLCD omdat ze kunnen interfereren met gewichtsverlies. In de eerste dagen van het HCG dieet, kunt u last lichte hoofdpijn.

Dit is normaal en wordt veroorzaakt door het lichaam ontgiften van alle cafeïne, suiker, conserveermiddelen, enz. aspirine of ibuprofen worden zolang zij niet gelkappen of dragees toegestaan Pukka Herbs Red Ginseng Capsules 90st – Ergens tussen 23 en 40 dagen op het HCG dieet druppels (Wanneer u besluit om te stoppen), je hoeft het HCG afslag dagen. Tijdens het HCG afslag dagen, u stopt met het innemen van uw hcg, maar blijven de VLCD voor deze laatste drie dagen van het HCG dieet te laten de hcg uit uw systeem. Als u niet over deze laatste drie dagen doen, zoals beschreven, zult u gewicht. Nu kunt u de hCG onderhoudsfase (Ook bekend als hCG fase 3 of p3), die bestaat uit twee 3 periodes week beginnen. De eerste drie weken kunt u wat u maar wilt, behalve absoluut niets kunnen suikers of zetmeel (koolhydraten) bevatten eten. Toen in de tweede periode van 3 weken, kunt u langzaam beginnen met gezonde suikers en zetmeel weer toevoegen aan uw dieet. Tijdens alle hcg onderhoud en zelfs na, moet je doorgaan met jezelf weegt elke dag. 1 Lbs of meer over je laatste hcg datum gewicht (het gewicht dat je op de laatste dag van je nam je hCG) je doet een hcg steak dag. Een hcg biefstuk dag is een dag waarop je eet niets voor ontbijt of lunch, maar voldoende te drinken gedurende de dag. Dan, in de avond 1 grote biefstuk (8 18 Oz), gevolgd door een appel of een rauwe tomaat.