Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit

Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Droog en Beschadigd Haar, Rampal Latour

Rampal Latour Shampoo Honing & Grapefruit met oranjebloesem honing voor droog en beschadigd haar. Verstevigend en verkwikkend. 100% natuurlijke parfums, zonder kleurstoffen en parabenen.&nbsp 2 tot 6 gm (? Om theelepel 1?) twee keer per dag met lauw water. Niet aanbevolen voor acute diarree of tijdens de zwangerschap. Zeer ondergewicht personen moeten voorkomen dat het gebruik van dit product als het gewicht zal afnemen. Het betekent niet hindoe geneeskunde, noch moet wordt kruidengeneeskunde geacht Indiase kruidengeneeskunde Shampoo. Het is een wetenschap van leven die het hele leven omvat, en die het leven van het individu is als die waarop het universum. Als zodanig is open en omvat alle leven en alle methoden die ons in grotere harmonie met het leven te brengen. Ayurveda is niet uit het oosten of het westen, van oude of moderne tijd. Ayurvedische kruidenleer geeft ons niet alleen specifieke kruiden, maar een manier van het begrijpen van alle kruiden. Ayurveda is verheugd over de verwijdering van barrières tussen mensen. moet het gezamenlijk gebruik van menselijk genezing kennis te ontwikkelen voor het nieuwe tijdperk te komen Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit. Maar het moet vinden is het plaats in de onmiddellijke wereld van vandaag.

En dat is het ware doel van ayurveda. Op de hart van ayurveda is het begrip van de drie dosha's, of de drie verschillende basistypen van de menselijke constitutie. Ayurveda erkent drie primaire levenskrachten in het lichaam, of drie biologische humeuren genoemd vata, pitta en kapha, die overeenkomen met de elementen van lucht, respectievelijk vuur en water Rampal Latour. Deze drie dosha's, in hun natuurlijke en verstoorde staten, leven te geven aan het lichaam en ook vernietigen. Dus door het begrijpen van deze 3 dosha's, bepalen we de fundamentele aard van de verschillende individuen en we een lijn te stellen van de behandeling die uniek zijn voor hun behoeften. De biologische lucht humor wordt vata genoemd, wat betekent literallythat welke dingen '. beweegt Het bevat een tweede aspect van de ether als het veld waarin het beweegt. De ruimtes in het hoofd, gewrichten en botten dienen als het is containers Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit. Vata regeert beweging en is verantwoordelijk voor de afvoer van alle impulsen zowel vrijwillige als onvrijwillige. Het werkt voornamelijk door de hersenen en het zenuwstelsel. In het spijsverteringsstelsel, het gaat om de onderbuik, met name de dikke darm waar gas (Air) accumuleert. tastzin en het gehoor, die overeenkomen met de lucht en ether elementen, maken deel uit van het Verzorgingsproducten. Vata is de kracht die stuurt en begeleidt de andere dosha's, omdat het leven zelf komt voort uit de lucht. Vata zorgt voor wendbaarheid, aanpassingsvermogen en de faciliteit in actie.

Het is macht bezielt ons en maakt ons vitale en enthousiaste voelen. Vata regeert de basis-gevoeligheid en de mobiliteit van het mentale veld. Het geeft energie aan alle psychische functies van de zintuigen tot het onderbewuste. Het stelt ons in staat om mentaal te reageren op interne en externe impulsen. Angst en angst zijn is het belangrijkste emotionele stoornissen, die optreden wanneer we voelen ons levenskracht is een of andere manier bedreigd of in gevaar gebracht. Verantwoordelijk voor alle bewegingen van het lichaam, zelfs op cellulair niveau. Maar als gevolg van het stimulerende werking verhoogt het de katabole processen. Regelt de bewegingen van de andere twee doshas pitta en kapha. Stimuleer alle zintuiglijke evenals motorische centra. Verantwoordelijk voor de normale werking van het intellect Shampoo. De biologische vuur humor heet pitta, waarvan die welke dingen verteert betekent. Brand kan niet direct bestaan in het lichaam, maar wordt vastgehouden in hete vloeistoffen zoals bloed en verteringssappen. Daarom pitta bevat ten opzichte van in water. Pitta regelt transformatie in het lichaam en geest de spijsvertering en assimilatie op alle niveaus van voedsel ideeën. Het overheerst in het spijsverteringsstelsel, met name in de dunne darm en de lever, waar het spijsverteringsvuur werkt.

Het wordt ook gevonden in de bloed en in de zin van het zicht dat overeenkomt met het element vuur. het maakt de geest waar te nemen, rechter en discrimineren. Woede is het belangrijkste emotionele stoornis, die vurige, warmt ons op, en helpt ons onszelf te verdedigen tegen externe aanvallen Rampal Latour Shampoo Honing en Grapefruit – Bezorgd met verschillende emoties zoals vreugde, angst woede en moed. De biologische water humor is, de huid genaamd kapha, wat betekent dat die samen dingen houdt. Het bevat een tweede aspect van de aarde als de grens waar het wordt gehouden en slijmvliezen. Kapha betreft vorm en inhoud en is verantwoordelijk voor het gewicht, de cohesie en stabiliteit. Het is de vloeibare oplossing, de interne oceaan, waarin de andere sleeptouw humeuren bewegen, en vormt het belangrijkste bestanddeel van het lichaam. Het zorgt voor een goede smering en afvoer van afscheidingen en kussens de zenuwen, geest en zintuigen. Het heeft betrekking op de zintuigen van smaak en geur, die overeenkomen met water en aarde. Kapha betreft het gevoel, emoties, en de capaciteit van de geest te houden over te vormen. Het geeft mentale rust en stabiliteit, maar kan de groei en expansie. Desire en gehechtheid zijn is het belangrijkste emotionele onevenwichtigheden, het vasthouden aan dingen in de geest, die de psyche kan overbelasting. Verantwoordelijk voor sterkte, stabiliteit voorkomen en de stevigheid van het lichaam.