Retomed Microlife Thermometer Fopspeen

Retomed Microlife Thermometer Fopspeen

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Retomed Microlife Thermometer Fopspeen
Prijs: € 9.50
Tags: Zelftest, Thermometer, Rectaal, Oraal, Retomed

Retomed Microlife Thermometer Fopspeen voor het gemakkelijk opmeten van de temperatuur van uw kleintje. Door middel van deze fopspeen weet u binnen 60 seconden de exacte temperatuur.  – Meting in 60 seconden- Geheugen voor laatste meting- (1) progesteron en oestrogeen, samen met DHEA, pregnenolon. En cortisol worden als steroïde hormonen. Progesteron is een voorloper van de meeste steroïde hormonen (fig. 1) en voert een groot aantal verschillende functies (Tabel i). Oestrogeen reguleert de menstruatiecyclus, bevordert celdeling en veroorzaakt de ontwikkeling van secundaire vrouwelijke eigenschappen puberteit Rectaal/Oraal. In niet zwangere pre menopausale vrouwen, slechts 100 200 microgram oestrogeen dagelijks uitgescheiden. Maar in zwangerschap, veel meer wordt uitgescheiden (Fig. Progesteron is in de eierstokken van menstruerende vrouwen, en door de placenta tijdens de zwangerschap. 20 25 mg progesteron geproduceerd per dag gedurende een vrouw maandelijkse cyclus en maximaal 300 400 mg zijn daagse tijdens de zwangerschap (fig. Een belangrijk verschil tussen oestrogeen en progesteron is dat grote hoeveelheden oestrogeen zijn giftig voor het lichaam en kan een aantal schadelijke bijwerkingen hebben. (3) Anderzijds, progesteron een balancerend effect dat voorkomt een teveel aan oestrogeen van het zijn giftig en schadelijk voor de gezondheid, en is relatief vrij van ernstige bijwerkingen, zelfs in grote hoeveelheden Retomed Microlife Thermometer Fopspeen.

Tijdens het derde trimester van de zwangerschap, vrouwen scheiden 20 keer meer progesteron dan tijdens de laatste twee weken van hun normale menstruele cyclus (fig Zelftest. Ondanks het ongemak van het dragen overgewicht, veel vrouwen beschrijven dat ze nooit beter gevoeld in hun leven dan tijdens het derde trimester van hun zwangerschap! De reden is dat het hoge niveau van progesteron op dit moment produceren meer energie en een staat van serene welzijn. Maar na de bevalling, wanneer de productie van progesteron daalt plotseling, veel vrouwen ontwikkelen postpartum depressie als gevolg van extreem lage niveaus van progesteron. Veel vrouwen lijdt aan een syndroom bekend als oestrogeen dominantie Retomed Microlife Thermometer Fopspeen. John Lee, die onderzoek heeft een pionier op dit gebied, oestrogeen ongehinderd door progesteron resultaten in een aantal nadelige gevolgen. Deze omvatten hypertensie, zout- en waterretentie, abnormale bloedstolling, overmatig lichaamsvet, hypothyreoïdie, pijnlijke borsten, fibrocystische borsten, een verhoogd risico op endometriumkanker (kanker van de baarmoeder) en borstkanker. Oestrogeen dominantie gebeurt meestal op de leeftijd van de menopauze, wanneer de productie van progesteron daalt tot ongeveer 1% van het pre menopauze niveau Rectaal. Op dit moment, de productie van oestrogeen daalt tot ongeveer 50% van het premenopauzale niveaus.

Dit verandert dramatisch de oestrogenen: Progesteron verhouding, waardoor oestrogeen toxische zonder progesteron te verzetten worden. orthodoxe artsen gewoonlijk beschouwen menopauze primair als een oestrogeen deficiëntie syndroom en bijgevolg behandelen overgangsverschijnselen alleen synthetisch oestrogeen. (6) De werkelijke oorzaak van veel menopauze gerelateerde problemen kan gebrek aan oestrogeen, maar onvoldoende progesteron niet. Bovendien, de problemen van oestrogeen dominantie zijn niet beperkt blijven tot peri en post-menopauzale vrouwen. Vandaag is het zeer gebruikelijk voor vrouwen om te ervaren terugkerende soort menopauze klachten 10 tot 15 jaar voor de tijd van de menopauze (Wanneer de menstruatie ophoudt). Vrouwen zo jong als dertig jaar vaak klagen van het type menopauze problemen Rectaal/Oraal. Dit staat bekend als pre menopauze syndroom. In 1931, wetenschappers onderzoeken problemen van de menstruatie identificeerde een complex van symptomen dat extreme vermoeidheid, depressie en prikkelbaarheid, die vaak werd ervaren door veel vrouwen tijdens de premenstruele periode opgenomen. Ze gelabeld dit symptoom complex premenstruele spanning (PMT). Als het onderzoek voortgezet, werd het duidelijk dat dit syndroom omvatte meer dan 100 gedocumenteerde symptomen. Bijgevolg werd de naam veranderd naar premenstrueel syndroom (PMS).

De meest voorkomende pms klachten zijn gewichtstoename, opgeblazen gevoel, prikkelbaarheid, depressie, verlies van libido, vermoeidheid, borst zwelling of gevoeligheid, hunkeren naar voor snoepjes, en hoofdpijn Retomed Microlife Thermometer Fopspeen – Een veel voorkomende en bijna universele verandering met de leeftijd is het verlies van botdichtheid (Fig. Wanneer dit verlies raakt ernstig genoeg is, wordt de diagnose gesteld als osteoporose, de ontsierende en potentieel fatale botontkalking. In veel westerse landen, patiënten met heupfracturen bezetten meer ziekenhuisbedden dan patiënten met een andere ziekte. Al meer dan vijftig jaar artsen hebben geloofd dat gebrek aan oestrogeen was de voornaamste oorzaak van osteoporose. Simpelweg een gebrek aan oestrogeen op zichzelf geen osteoporose veroorzaakt. (8) Tamoxifen citraat is een anti oestrogeen geneesmiddel dat wordt voorgeschreven voor borstkanker vatbaar vrouwen, vanwege het vermogen om de opname van oestrogeen hormonen blokkeren. Als gebrek aan oestrogeen waren de oorzaak van osteoporose, dan zou tamoxifen vermoedelijk toenemen botresorptie en het verlies van botdichtheid veroorzaakt. Echter, tamoxifen niet leidt tot een dergelijk gevolg.