RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml

RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml
Prijs: € 12.50
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, (Zeer) Droge Huid, RoC

Een complete lijn om het proces van uitdrogen van de huid te behandelen. Een droge huid kenmerkt zich door schilfering, een doffe, matte uitstraling en roodheid of irritatie.Hoe werkt het?WerkingDeze crème met een lichte, niet vette textuur zorgt voor Oplosbare vezels werkt om cholesterol te verlagen door de hoeveelheid ervan die wordt geabsorbeerd in de darmen, volgens de Mayo Clinic. Een proef betrokken onderwerpen eten twee appels per dag gedurende twee weken. Eind van twee weken, tests toonden aan dat de inhoud van de slechte bacteriën in de ontlasting was afgenomen, terwijl de niveaus van goede bacteriën was toegenomen Gezichtsverzorging. De onderzoekers, van Nippon veterinaire en life science-universiteit in Tokio, concludeerde dat het verhogen van appelinname verbeteren van de intestinale milieu en dat het de appel pectine in het bijzonder dat helpt het werk doen. Rhamnosus, acidophilus, en bulgaricusare alles doordrenkt in balans d. Wanneer deze probiotica Voer uw lichaam, ze bloeien als gevolg van de prebiotische gevonden in cichorei wortel. Toen probiotica worden afgebroken, ze uit te roeien de schadelijke bacteriën uit uw maag-darmkanaal RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml. Aminozuren zijn muis verlengt de levensduur met 12% kon je de volgende zijn? Enzo Nisoli en collega's ontwikkelden een cocktail van aminozuren en gaf het aan muizen via hun watervoorziening.

Zoals onlangs gemeld in het tijdschrift Cell Metabolism, de muizen waren allemaal van middelbare leeftijd bij het testen begon, en die welke aminozuren toonden toegenomen energie, spieren coördinatie en uithoudingsvermogen Dagcreme. In wezen de cocktail hielp de oudere muizen midden blijven meer jeugdige. Nisoli van mening dat de anti-aging effecten van de aminozuren waren te wijten aan een verhoogde productie van mitochondriën, en een lagere incidentie van schade veroorzaakt door reactive oxygen species (ROS), in verband met de vrije radicalen. De aminozuren worden gebruikt in de cocktail (Leusine. En valine) staan bekend als vertakte keten aminozuren (Bcaa) en zijn al te vinden in vele grote schaal gebruikt gezondheid supplementen RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml. Bij nader onderzoek kan het mogelijk zijn te begrijpen als toenemende BCAA bij mensen onze gezonde jonge jaren kunnen uitstrekken en als in muizen. Verlenging van de levensduur van muizen is een van de meest voorkomende metrics gaan levensduur behandelingen. Aubrey de grijs) maakt gebruik van muizen als basis voor het bepalen van de winnaars van het mprize, een award voor onderzoek in levensduur te moedigen Gezichtsverzorging. Waarom? Spindler, en vele anderen, gebruik caloriebeperking om de levensduur te bevorderen. Ik denk niet dat mensen echt kan gebruiken die techniek. Het eten van heel weinig, terwijl niet wordt ondervoed is hard, en eerlijk gezegd niet erg plezierig.

Nisoli en zijn collega's gebruikten een cocktail van algemeen beschikbare aminozuren die bijna iedereen kon nemen als een aanvulling op de gezondheid. BCAA lijken om de levensduur te verhogen door het gebied van de productie van mitochondriën. Maar voordat u op weg gaat naar de vitamine-winkel en voorraad op aminozuren, moeten we de beperkingen bespreken van dit experiment. Eerst en vooral, het werk is bij muizen. Ja, muizen zijn een van de meest gebruikte proefdieren voor een lange levensduur, en ja, dezelfde BCAA cocktail ook gewerkt met gistcellen (Een andere veelgebruikte test organisme), maar niets van dat betekent dat de mens zijn gegarandeerd om te profiteren. Ten tweede, de gebruikte muizen waren allemaal mannen, en zoals we hebben gezien met eerder werk van de levensverwachting, gewoon een aantal technieken niet vertalen van het ene geslacht naar het andere Verzorgingsproducten. Ten derde, slechts 30 muizen werden in de BCAA-testgroep (30 In de controle ook). Dat is gewoon geen grote monster (Hoewel spindler alleen gebruikt 6 zijn record). Nisoli eist grotere schaal experimenten, maar weinig instellingen lijken bereid om het onderzoek naar de gezondheid van supplementen sponsoren en er is niet veel winst te behalen, omdat BCAA's zijn zo op grote schaal beschikbaar en relatief goedkoop.

Tot slot moeten we erop wijzen dat terwijl de Italiaanse experiment toonde een stijging van 12% in de mediane levensduur, het bereik van de levensduur verbeterden niet bijna net zo veel RoC Enydrial Moisturising Cream Dry Skin 40ml – Als we kijken naar de top 10% van de muizen in elke groep, de BCAA muizen alleen verbeterd 4. Met andere woorden, terwijl het aminozuur behandelingen hielp de muizen langer leven als groep, ze veroorzaakte geen super oude muizen. Om het toe te passen op de mens: Het zou hetzelfde zijn als meer mensen bereiken van 80 of zelfs 90, maar nog steeds niemand zou leven tot 125. Enkele van de meest nuttige informatie uit dit experiment behandeld begrijpen hoe BCAA de gezondheid en jeugdige kracht van de middelbare leeftijd kunnen verbeteren. De aminozuren verhoogde de productie van mitochondria, de energieleveranciers van de cellen, maar alleen in hart- en skeletspier weefsel. vetweefsel en de lever waren beïnvloed. Dat is waarschijnlijk een heel goede zaak als we niet willen met deze systemen uit balans. Normaal, muizen leefden 12% langer met BCAA supplementen. genetisch veranderde muizen met verstoorde geen regelgeving enzymen (Enos) niet profiteren zo veel uit BCAA verder bewijs van de link naar mitochondriën.