RoC Facial Cleansing Foam

RoC Facial Cleansing Foam

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: RoC Facial Cleansing Foam
Prijs: € 12.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, RoC

Deze Roc Facial Cleansing Foam is een reinigingsmousse voor het gezicht. Voor iedereen die een makkelijke reiniging wenst, met het verfrissende effect van water, is Roc Facial Cleansing Foam aan te raden die dicht bij haar vriendelijk gesuggereerd dat ze de toon van de dramatische make-up en uitbreidingen en probeer een zachtere uitstraling voor haar terugkeer naar de stem. Ze is het opnemen van een nieuw album, dat ze wil een hit te worden, zodat de nieuwe afbeelding kan geen kwaad. Ze denkt dat ze ziet er geweldig uit en is niet verschuilen achter £ 10 van hair extensions. Nou zolang als Christina voelt zich gelukkig en gezond, we moeten toegeven dat we zijn absoluut graven dit nieuwe ding is ze op gang gekomen Face Wash. En ze heeft obvi een geweldige set van vrienden die weten hoe ze uit te kijken naar haar beste belangen! Do u think miz aguilera de juiste keuze gemaakt. Eerder deze maand, avon aangekondigd dat ze van plan om de chemische triclosan van hun lijn van schoonheid en producten voor persoonlijke verzorging te verwijderen. Klinkt als goed nieuws, toch? Aankondiging avon's, op het eerste gezicht, een vooruitgang voor degenen onder ons die de zorg over de vele synthetische chemische stoffen in cosmetica en andere alledaagse producten die zijn gekoppeld aan een verhoogd risico voor de gezondheid schaadt RoC Facial Cleansing Foam. vrijwillige verbintenis Avon aan triclosan uit hun productlijn te verwijderen komt na jaren van hard werken door de campagne voor veilige cosmetica.

En het gaat goed na andere bedrijven, met inbegrip van Johnson en Johnson en Procter and Gamble, hebben soortgelijke gemaakt, maar sterker verplichtingen; die bedrijven verder ging dan triclosan en geëlimineerd andere zorgwekkende stoffen uit hun producten ook Make-up. Environmental Protection Agency (EPA) en de Food and Drug Administration (FDA) hebben beide erkend dat de montage van wetenschappelijk bewijs gekoppeld triclosan aan gezondheidszorgen weg terug in 2010. gezondheid advocaten, met inbegrip van onze vrienden bij de Environmental Working Group, hebben alarmbellen gesteld over triclosan in producten voor persoonlijke verzorging voor nog meer. Gewoon afgelopen december, de FDA was in het nieuws toen ze een nieuwe regel die het gebruik van zou elimineren aangekondigd triclosan en soortgelijke chemicaliën uit antibacteriële zepen vanwege bezorgdheid rond negatieve impact triclosan's op onze gezondheid, zoals aangetoond links naar kanker, defecten in de ontwikkeling, en tal van andere gezondheid schaadt RoC Facial Cleansing Foam. Maar grote mazen in de federale wetgeving toestaan avon en andere cosmetica bedrijven om te zetten onbeperkte hoeveelheden chemicaliën in producten voor persoonlijke verzorging en cosmetica bedrijven zijn niet verplicht om ingrediënten te testen of monitor gezondheidseffecten van giftige chemicaliën noch zijn ze gedwongen om producten adequaat te labelen RoC. Tuurlijk, inzet avon's is een stap in de goede richting, maar het is ook een herinnering aan hoe ver maar we moeten gaan.

Zelfs als avon verwijderd triclosan van het producten, die is te zeggen de vervanging zal beter zijn? Avon niet verdient een gouden ster voor deze aankondiging. In plaats daarvan moet de aankondiging avon's inspireren ons om actie te ondernemen en de vraag naar uitgebreide, zinvolle chemische hervorming in de Nederland, om ervoor te zorgen dat alle producten voor persoonlijke verzorging zijn veilig. Zelfs degenen verkocht door bedrijven als avon, die zonder activist druk, zou gewoon negeren deze gezondheid schaadt en laat de bedrijfswinsten voor de volksgezondheid te komen. Ik zal wachten om uit te breken van de gouden sterren tot avon kondigt hun volledige steun voor uitgebreide regulering van giftige chemicaliën in alle persoonlijke care producten Reiniging. Moordenaars en verkrachter krijgt een tik op de vingers, maar als je een helende substantie verkopen van uw huis krijg je bijna 40 jaar! Dit is het geval met daniel smith van Washington, die de verkoop van een niet-goedgekeurde medische stof uit zijn huis. Daniel Smith was iets bekend als meester minerale oplossing of mms te verkopen, heeft zijn bedrijf stilgelegd, en hij wordt geconfronteerd met een mogelijke 37 jaar gevangenisstraf kan worden veroordeeld. We hebben het hier over een stof die geen klachten heeft ontvangen, geen lange termijn een handicap, en geen doden die meer dan we kunnen zeggen voor de gemiddelde farmaceutische RoC Facial Cleansing Foam – Misschien is het ironisch, maar de FDA is koken tot iets wat lijkt op daniels mms uitvinding. vervolging Smith's, vooral na rood kruis arts in Afrika gemeld succes met de slachtoffers van malaria. Mensen de verkoop van niet-goedgekeurde stoffen zijn altijd het doelwit van de FDA; ze, natuurlijk, moeten de klanten van grote farmaceuten die de enorme kosten betalen voor hun goedkeuring van de FDA te beschermen.