Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st

Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st
Prijs: € 13.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Ongedierte, Muggen, Roxasect

De Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon is een navulling bedoelt voor de Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker. Deze helpt op een natuurlijke manier vliegende insecten te weren door middel van natuurlijke oliën: Citronella-olie en Geraniol. dagelijkse aanbevolen hoeveelheid (ADH) gedurende 3 maanden met ongeveer de helft krijgen slechts een placebo in plaats van het multivitamine. De groep van 125 kinderen die multivitamine (welke groep) ontving kreeg een statistisch significant 2. 5 Iq punten op de non-verbale IQ-test, ten opzichte van de 120 kinderen gezien de placebo-tablet (De placebogroep Muggen. Dit resultaat was vergelijkbaar met het gemiddelde 3. 2 Iq punt winst in de eerdere onderzoeken. Een significant groter deel van de kinderen in de actieve groep kreeg 15 of meer iq punten in vergelijking met de placebogroep. Dat wil zeggen, de actieve groep had een veel groter aantal studenten die individuele winsten die vrij groot waren gemaakt. De studenten werden ingedeeld in gelijke paren (Eén op actieve, een op placebo) waarbij elk lid van het paar had een vergelijkbaar resultaat in de studie Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st. Na de paring, zoals de abstracte staten: De bescheiden 2. 5 Iq punt netto winst voor het gehele monster kan worden verklaard door de resterende 24 kinderen die werkzame tabletten nam, en had een 16 punt hogere netto winst in iq dan de resterende 19 placebo controles.

De auteurs concludeerden, met rechtvaardiging, dat het verhogen van de voeding van de studenten resulteerde in een vrij aanzienlijke stijging van de non-verbale IQ-scores voor 24 van de kinderen in de actieve groep Ongedierte. Hun tweede conclusie is dat de rest van de studenten in de actieve groep, die geen significante toename van de IQ-scores ten opzichte van hun placebo tegenhangers zag, waren al voldoende gevoed en daarom niet kon profiteren van de voedingswaarde aanvullen. Dat is, 19% van de studenten van de actieve groep kende een zeer aanzienlijke winst in non-verbale iq in slechts drie maanden. Dit is een enorme winst over zo'n korte periode Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st. Als voeding of ondervoeding, waren in fout, één zou verwachten dat een meer afgestudeerd soort reactie te zien, met degenen die alleen maar bescheiden waren ondervoed profiteert slechts een beetje, maar nog steeds profiteren, terwijl degenen die borderline goed gevoed zou ook een aantal voordelen. Kon een dyslexie-gen (of genen) zijn waren de schakelaar? Ik heb consequent gehandhaafd op deze site die dyslexie is een erfelijke aandoening die ontwikkelingsstoornissen in de natuur en dat raakt zo'n tien tot vijftien procent van de schoolpopulatie Muggen. Bovendien is de aard van de vertraagde ontwikkeling lijkt nogal variabel en lijkt aanpasbaar door te zijn verschillende therapieën, waaronder visie therapie, luisteren therapie, oefentherapie, en nu zelfs door voeding.

Met behulp van dit nieuwe model, het is heel goed mogelijk dat een groter deel van de actieve groep was ondervoed zijn dan de 19% overgenomen door de auteurs van de studie (Gebaseerd op degenen die reageerden.) Echter, als leden van de ondervoede groep waren niet dragen van de genetische aanleg voor dyslexie, zij niet profiteren van de actieve behandeling, omdat ze niet al hun ontwikkeling vertraagd. Degenen die de genen voor dyslexie, werden positief beïnvloed door een aantal voedingsstoffen, of eventueel meerdere voedingsstoffen, in de multi-vitamine toegediend aan de actieve groep. Als u toegang tot de hele studie hebt zul je merken dat het niet lukt om voldoende gedetailleerd zijn om uit te breiden op wat er in de abstracte bieden betreffende de sized uitvoering van de responders Ongedierte. Uit een grafiek op de vitaminegebrek status van de deelnemers aan dat zowel responders en niet-responders waren deficiënt in diverse vitaminen of mineralen met ongeveer het dubbele aantal responders deficiënte. Dus, waarom niet deed de non-responders die waren vitamine minerale deficiëntie reageren op de behandeling? Misschien omdat ze niet de genen voor dyslexie dragen? Ik geloof niet dat deze hypothese kan worden uitgesloten in ieder geval, hoewel de auteurs voldoende gegevens om te doen.

Zo zou kunnen hebben, het zou interessant zijn om te weten of de 24 studenten die een dergelijke dramatische verbetering toonde in non-verbale iq aangetoond dyslectisch tendensen in de vorm van een eerdere toespraak vertragingen, moeite om te leren lezen, enz Roxasect Anti-Mug Citronella Stekker Navulflacon 2st – Voorafgaand aan de deelname aan de studie. Merk op dat de studie gemeten non-verbale iq alleen. Een manier om de diagnose van een leerstoornis is om het te baseren op een ongewoon grote discrepantie tussen de verbale en non-verbale delen van de IQ-test, ongeacht welke scoren hoger is. Dat wil zeggen, een zeer lage non-verbale versus verbale score kan nog steeds aangeven dyslexie. Hoeveel van een stuk is het aan te nemen dat de voedingsstoffen vulde een ontwikkelingsstoornis nodig, waardoor het genereren uit sized prestatiewinst in slechts drie maanden tijd van de studie? En als dit het geval is, welke voedingsstoffen waren primair verantwoordelijk is voor het vullen van de behoefte? Natuurlijk, dit alles is speculatie. Ongeacht wiens model is juist hier, een voor de hand liggende conclusie te trekken is dat de voeding zijn genomen en kon een groot deel uit.