RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st

RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st

€ 48.50

Meer informatie >>

Naam: RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st
Prijs: € 48.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Weerstand, Complex, RP Vitamino Analytic

RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair voor het herstel van een virulente en dysbiotisch darmmicrobioon. Voor een herstel van het intestinale microbioom is de regulatie van de virulente factoren essentieel. Vanuit dit gegeven volgt een vernieuwde aanpak Na 12 weken werden de patiënten geïnstrueerd om geleidelijk te verminderen, en indien mogelijk, stoppen hun NSAID inname. relatieve vermindering van de dagelijkse NSAID eis met 30% Na 9 maanden was het primaire eindpunt Complex. Achtenvijftig patiënten (60%) voltooiden het onderzoek. geen verschillen tussen de groepen waargenomen in de klinische parameters van ra ziekteactiviteit of de bijwerkingen waargenomen. Deze studie suggereert dat kabeljauw levertraan supplementen met n3 vetzuren kunnen worden gebruikt als NSAID sparende middelen bij RA-patiënten. Ra is een chronische auto-immune inflammatoire gewrichtsaandoening waarbij ontsteking speelt een belangrijke rol. farmacotherapie met NSAIDs, DMARDs en biologische middelen is de hoeksteen van behandeling, met NSAID's worden vaak gebruikt voor de controle van de symptomen van de pijn RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st. Hoewel NSAID op grote schaal worden voorgeschreven in ra, zorgen over hun bijwerkingen hebben hun gebruik beperkt. Bovendien, met de recente bevinding dat selectieve cyclo-oxygenase 2 (Cox 2) remmers worden geassocieerd met een verhoogde frequentie van cardiovasculair (CV) evenementen, zorgen over de cv veiligheid van de niet-selectieve NSAID zijn gerezen, wordt gevraagd de zoektocht naar alternatieve medicijnen Weerstand.

Dietary EFA's zijn voorlopers van prostaglandines (Pgs) en leukotriënen (LTS), die beide zijn ontstekingsmediatoren. Er zijn verschillende series van PGS en lts met diverse pro of anti-inflammatoire eigenschappen. Westerse diëten zijn rijk aan n 6, maar laag in n 3 EFA. De meest krachtige inflammatoire pgs (Die van de twee series) van oorsprong zijn uit n 6 EFA arachidonzuur. De n3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) anderzijds, afkomstig van visolie RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st. Verschillende groepen waaronder zelf hebben gekeken naar het effect van DHA en EPA in ra. Hoewel deze studies waren dubbelblinde en placebo gecontroleerde, de meeste zijn kort zijn, met kleine aantallen patiënten, gebaseerd op slechts één centrum en omvatten geen vermindering van NSAID eis hun primaire eindpunt. Het doel van deze studie was te bepalen of zeven zeeën mariene olie 1 (Ssmo1), een n 3 lange keten EFA rijke klinische kwaliteit hoge sterkte levertraan, helpt om de dagelijkse behoefte NSAID patiënten verminderen ra met ten minste 30%, zonder verslechtering van de ziekteactiviteit Supplement – Toepassing. Dit was een gerandomiseerde, prospectieve, onderzoeker geïnitieerd dual centrum, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie uitgevoerd tussen augustus 1997 en december 2002 uitgevoerd.

De patiënten werden gerekruteerd uit de reumatologie afdelingen in Ninewells ziekenhuis en medische school, Dundee en de westerse algemene ziekenhuis in Edinburgh, Verenigd Koninkrijk. randomisatie werd afzonderlijk in elk van de twee studiecentra. De randomisatie code is handmatig geproduceerd in blokken van 10 gedaan. de toestemming van de patiënt werd verkregen volgens de Verklaring van Helsinki. Deze studie werd goedgekeurd door de tayside commissie op de medische ethiek en de Lothian onderzoek ethische commissie. De uitsluitingscriteria opgenomen lopende ra ziekte-activiteit die bij een dagelijkse dosis 7 verandering van therapie, prednisolon Vitamine en Supplementen. Patiënten werden willekeurig toegewezen aan ofwel 10 g ssmo1 per dag (10 capsules) ontvangen of identieke lucht gevulde placebo capsules voor 9 maanden. Ssmo1 is een mix van levertraan en visolie en elke 1000 mg capsule bevat 150 mg EPA (C20: 5 N 3), 70 mg DHA (C22: 6 N 3), 80? G van vitamine A, 0. De patiënten werden beoordeeld op baseline, 4, 12, 24 en 36 weken. De week 4 bezoek was vooral een veiligheid en naleving van de beoordeling. Bloods werden genomen voor de volledige bloedbeeld, biochemie, CRP en IgM rf. Patiënten nsai dosis bij aanvang werd toegewezen als 100%. Nsaid dosis reducties werden berekend op basis van de basislijn RP Vitamino Analytic MBR Microbiome Repair Capsules 135st – Die patiënten die dagelijks voorbereidingen ooit hadden hun NSAID veranderd in een kortere acteren equivalent van de totale dosis, e. Diclofenac langzame afgifte 75 mg tweemaal daags werd veranderd in zes 25 mg tabletten diclofenac per dag. De patiënten werd gevraagd documenteren hun dagelijkse NSAID inname en de gemiddelde dagelijkse behoefte van de vorige bezoek vergeleken met de uitgangswaarde dosis.

Vermindering of verhoging van de NSAID dosis werd gedocumenteerd in procenten. Alle patiënten werden gestimuleerd om de dosering van de NSAID verminderen van de 12 weken bezoek, teneinde te stoppen indien mogelijk. Het primaire eindpunt was relatieve vermindering van de dagelijkse behoefte van NSAID 30% na 9 maanden. Secundaire uitkomstmaten waren de stabiliteit of de verbetering van de ziekte-activiteit scoren 28 drie variabelen (Das 28 3v) CRP, Haq, vas pijn, grijpkracht, ems en subjectieve respons. Naleving werd bepaald door het tellen van het totale aantal van geretourneerde capsules en door het meten van epa in plasma bij aanvang en na 3 en 9 maanden. De veiligheid werd beoordeeld door routine laboratoriumtests en patiënten werden gevraagd om eventuele bijwerkingen ondervonden melden.