Sanicur Bad en Douchegel Vitaal

Sanicur Bad en Douchegel Vitaal

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Sanicur Bad en Douchegel Vitaal
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Bad, Bad en Douche, Sanicur

De Bad & Douchegel Vitaal van Sanicur is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Deze huid verdient wat extra zorg en aandacht. De formule van Sanicur Vitaal heeft een wat vollere structuur die de huid een extra verzorgd gevoel geven. Bovendien U kunt ook eten koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals: frisdranken, ijs, taarten, gebak enz. Hoewel veel raden meer vet voedsel en minder zoete voedingsmiddelen als de laatste worden verondersteld om meer voedsel onbedwingbare trek en hoofdpijn in de eerste paar dagen van de tweede fase te creëren. In deze tijd 3 HCG injecties nemen u elke 24 uur met 125 IE hCG (Met uitzondering voor vrouwen die geen hCG moet nemen tijdens de menstruatie) in elke injectie Verzorgingsproducten. Te veel eten en gorging op voedsel zal sneller vet verlies leiden in fase 2 en je stofwisseling te verhogen door tricking het in het denken eten is overvloedig voor vele dagen. Na de derde injectie u lager uw calorie-inname tot 500 calorieën per dag verder te gaan met 125 i. Als je stopt hcg houden de beperkte 500 calorie dieet gedurende 3 dagen meer, totdat je lichaam geheimen volledig HCG. Ontbijt: alleen koffie of thee in onbeperkte hoeveelheid, maar strikt zonder suiker, kunstmatige zoetstoffen zoals stevia of saccharine zijn niet toegestaan Sanicur Bad en Douchegel Vitaal. U kunt slechts één lepel van melk te drinken tijdens een dag. Mid ochtend snack: Een stuk van grissini of één melbatoast. Lunch: 100 gram vlees: rundvlees, witte vis, krab, kreeft, garnalen hebben de voorkeur.

Vlees moet bereid zijn zonder vet (ook knip al het zichtbare vet). Weeg het vlees vóór het cokesfabriek of grillen Sanicur. Als bijgerecht voor vlees, kunt u hebben 2 kopjes enkele groente per maaltijd. De groenten om uit te kiezen zijn degenen zonder koolhydraten: sla, witlof, bieten groen, tomaten, venkel, ui, rode radijs, komkommer kool, asperges, venkel, selderij. Mid vieruurtje: hele appel, 5 8 aardbeien, hele oranje, de helft van grapefruit. Twee kleine appels zijn bijvoorbeeld niet een appel. Het beste is om een ander vlees en groente eten dan degene die je bij de lunch hadden. Hydratatie is erg belangrijk, sinds calorieën zijn beperkt men moet minstens 2 liter vocht te drinken om regelmatige stoelgang te houden, vocht is ook goed op het voorkomen hunkeren Sanicur Bad en Douchegel Vitaal. Thee, koffie, mineraal of gewoon water zijn toegestaan in onbeperkte hoeveelheden. De beste drankje tijdens de HCG dieet wordt water of thee met een paar druppels citroensap. Je mag een hele citroen per dag. verbruiken Maak niet de fout veel lijners doen niet maken, denken dat je water zal behouden als je meer drinkt, onze lichamen zijn ontworpen om slaan water alleen als het schaars is Sanicur. Je bent vrij om specerijen en kruiden te gebruiken om te helpen beter de smaak omdat er geen olie of boter is toegestaan en slechts beperkte hoeveelheden zout: marjolein, tijm, peterselie, basilicum, laurier, peper, azijn, knoflook zijn toegestaan in kwantiteit.

Mayonaise is verboden, omdat het rijk is aan zowel koolhydraten uit eierdooiers en olie, mosterd wordt alleen toegestaan in poeder. Eieren, hoewel hij een reputatie van een van de super voedingsmiddelen is niet toegestaan, omdat de dooier bevat koolhydraten en vet. Eieren zijn alleen toegestaan indien tijdens de lange dieet de dieter ontwikkelt vlees afkeer. In dergelijke gevallen kunt u nemen ofwel 100 gram magere kwark of een heel ei en drie eiwitten te vervangen door de 100 gram vlees je meestal eten, weer geen vet is toegestaan ? Het ei moet worden bereid zonder olie: Gepocheerde, gekookt of rauw. Kaas in welke vorm dan ook is niet toegestaan Bad en Douche. Het is zeer belangrijk aan de stok met het dieet, niet alleen de totale hoeveelheid verbruikte calorieën, maar ook de wat je eet. Als je de appel zal ruilen voor extra melbatoast u krijgt meer koolhydraten en u zult niet vet voor die dag te verliezen. Koolhydraten invloed op de hersenen te produceren een hormoon dat de werking van hcg tellers vertraagt daarmee de vetverbranding. Pimiento paprika's, peren, artisjokken zijn alleen toegestaan als je een plateau raken. Het is ook belangrijk om uw dieet om het voedsel aan te passen in uw land. Alleen Gebruik gehakt, zonder zichtbare vet. Beef in usa bevat meestal meer vet dan die in Europa of Azië.

Als je eet gehakt voor het diner moet je een ander soort vlees te eten voor het diner: garnalen, krab, garnalen, kreeft, kip (wit vlees) of vis Sanicur Bad en Douchegel Vitaal – Vetarm rassen zijn ok, maar vis met een hoog vetgehalte of gerookt, gedroogd of gepekelde vis zijn niet toegestaan: zalm, paling, makreel, haring, tonijn bevatten allemaal te veel vet om geschikt te zijn voor HCG dieet. grissini of Italiaans brood stokken zoals ze genoemd worden in de VS of melbatoast zijn ook toegestaan ? In de afgelopen jaren slanker biologisch rundvlees heeft ook het is terug te keren naar de Amerikaanse markt, dit vlees is meer geschikt voor het HCG dieet dan de traditionele Amerikaanse vlees, dat is doorregen, kan het smakelijker en sappiger, maar bevat ook vet. Een dieet met slechts 500 calorieën per dag niet worden uitgevoerd gedurende meer dan 6 weken of 42 dagen. Je moet up uw calorie-inname tot 1000 calorieën per dag met uw dieet bestaande uit hetzelfde voedsel als voorheen, maar in dubbele porties.