Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula

Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula

€ 12.50

Meer informatie >>

Naam: Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula
Prijs: € 12.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Cremes, Schmidts

Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula met elegante aroma is zacht met fijne bloementonen. Deze combinatie, versterkt met een anti-bacteriele werking, is kalmerend voor de huid.Schmidt’s geheel natuurlijke formule neutraliseert effectief oksellucht Als lid van de nittany leeuwen, fetrow maakte 81 optredens en scoorde vier doelpunten in vier seizoenen. Sommigen van hen zijn gewoon gebruikt voor energie, terwijl anderen hebben krachtige effecten op de gezondheid. Cla (Short voor geconjugeerd linolzuur) is een vetzuur dat behoort tot de laatste groep (1) Verzorgingsproducten. Het is van nature in vlees en zuivel, en is aangetoond dat het verlies van vet in veel studies veroorzaken (2). Cla is eigenlijk een van de meest populaire gewichtsverlies supplementen in de wereld, en sommigen geloven dat het kan nog andere voordelen voor de gezondheid en (3). Dit artikel geeft een gedetailleerde kijk op CLA en is het effect op je gewicht en de algehele gezondheid. Linolzuur is de meest voorkomende omega 6 vetzuur, in grote hoeveelheden in plantaardige oliën, maar ook in kleinere hoeveelheden in diverse andere voedingsmiddelen. Het woord geconjugeerd heeft te maken met de opstelling van de dubbele bindingen in het vetzuurmolecuul Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula. Cla bevat in feite zowel cis (C) en trans (T) dubbele bindingen, en de nummers (zoals t10, c12, enz.) te maken met de plaatsing van deze banden op de vetzuurketen.

Het verschil tussen de cla vormen is dat de dubbele bindingen (gezien als een dubbele lijn op de afbeelding) worden anders is geregeld, maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat iets zo minuscuul als dit een wereld van verschil kan maken om onze cellen Verzorgingsproducten. So. Kortom, cla is een soort van meervoudig onverzadigde vetzuren, zowel cis- en trans dubbele bindingen. Met andere woorden, cla technisch een transvet, maar het is een natuurlijk type transvet dat in veel gezonde voedsel (6). Talrijke studies tonen aan dat de industriële transvetten zijn schadelijk, terwijl transvetten nature in dierlijke voedingsmiddelen zijn niet (7. Bottom line: Er zijn 28 verschillende vormen van CLA, een vetzuur dat in sommige voedingsmiddelen Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula. Het is technisch gezien een transvet, maar zeer verschillend van industriële transvetten. De belangrijkste voedingsbronnen van CLA zijn dierlijk voedsel van herkauwers. Het totale bedrag van CLA in deze levensmiddelen is sterk afhankelijk van wat de dieren aten (10). Bijvoorbeeld, de CLA gehalte is 300 500% hoger in vlees en zuivel uit gras gevoede koeien. De meeste mensen zijn al aardig wat CLA uit hun dieet Deodorant. De gemiddelde inname in de u. Is ongeveer 151 mg per dag voor vrouwen en 212 mg voor mannen (12).

Echter. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de CLA u vinden in supplementen niet wordt afgeleid van natuurlijke voedingsmiddelen. Het wordt gemaakt door het chemisch wijzigen saffloerolie en zonnebloemolie, die ongezonde plantaardige oliën zijn. De linolzuur in de olie wordt omgezet in geconjugeerd linolzuur via een chemisch proces (13). De balans van de verschillende vormen is sterk vervormd supplementen. Voedingsmiddelen zijn meestal c9, t11, terwijl de supplementen zijn zeer hoog in t10, c12, wat nooit gevonden in grote hoeveelheden in de natuur (14. Om deze reden is cla genomen in te vullen formulier niet dezelfde gezondheidseffecten als CLA gekregen van voedsel. Bottom line: De belangrijkste voedingsbronnen van CLA zijn herkauwende dieren zoals koeien, geiten en schapen. Het type cla gevonden in supplementen wordt gemaakt door het chemisch wijzigen van plantaardige oliën Schmidts. Hoe werkt CLA werk? Wat is het mechanisme? De biologische activiteit van CLA werd voor het eerst ontdekt in het jaar 1987 door een team van onderzoekers die liet zien dat het zou kunnen helpen bij de bestrijding van kanker bij muizen (16).

Later, andere onderzoekers ontdekten dat het ook lichaamsvet niveaus kunnen verminderen (17). obesitas steeg wereldwijd mensen werd belangstelling CLA als een potentiële behandeling van gewichtsverlies. Dit is nu zeer grondig bestudeerd en CLA is aangetoond dat verscheidene verschillende anti obesitas mechanismen (18) hebben. Dit omvat het verminderen voedselinname (calorieën in), het verhogen van de vetverbranding (Calorieën uit), het stimuleren van de afbraak van vet en remmen van de productie ervan (19 Schmidts Deodorant Ylang Ylang + Calendula – Dat gezegd zijnde, cellulaire mechanismen en dierstudies zijn leuk en spannend (voor mij toch), maar wat wil je waarschijnlijk om te weten of het leidt tot werkelijke pond verloren wanneer genomen door de mens. Bottom line: Cla heeft veroorzaakt enorme hoeveelheden vet verlies in dierstudies en veel verschillende biologische mechanismen zijn geïdentificeerd. Gelukkig hebben we een flink aantal studies die zijn gedaan op cla. In feite kan cla alleen de meest uitvoerig bestudeerd gewichtsverlies supplement in de wereld. Veel van de studies zijn zogenaamde gerandomiseerde gecontroleerde studies. De gouden standaard van wetenschappelijke experimenten bij mensen. Sommige studies hebben aangetoond worden CLA kan significant gewichtsverlies bij mensen (23) veroorzaken. Ook is aangetoond dat lichaamssamenstelling verbeteren, met een vermindering van lichaamsvet en soms verhoogt spiermassa (24. Maar alvorens springen op en neer van opwinding Houd er rekening mee dat veel andere studies tonen absoluut geen effect op alle (28. In een groot overzichtsartikel dat de gegevens van 18 gecontroleerde studies samengevoegd, werd cla gevonden om bescheiden vet verlies veroorzaken (31).