Schnitzer Speltcracker Maanzaad

Schnitzer Speltcracker Maanzaad

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Schnitzer Speltcracker Maanzaad
Prijs: € 1.50
Tags: Eten en Drinken, Ontbijt, Crackers, Biologisch, Ecologisch, Schnitzer

Schnitzer Speltcracker Maanzaad zijn biologische crackers met maanzaad. Deze crackers kunnen sporen van gluten bevatten.&nbsp Elke winter, natuur probeert reserves van eiwitten en goede vetten te herbouwen ter ondersteuning van het hart, gewrichten en geestelijke gezondheid. In de winter, wordt het bedrag van de voeding omega-3 vetzuren beschikbaar nature verhoogd. Dit wordt geïllustreerd door omega-3 rijke arctische vis naar het zuiden trekken elke winter, brengen ze naar visser van het vasteland. De meeste culturen is ontstaan als zeevarende en afhankelijk van essentiële voedingsstoffen uit de zee, waaronder omega-3 vetzuren en jodium Eten en Drinken. Zoals culturen gemigreerd binnenland, problemen van een tekort ontstond. Onderzoek in het voordeel van visolie suppletie blijft te monteren. gaan veel verder dan het ondersteunen van het cardiovasculaire systeem en geestelijke gezondheid, kan Omega 3 vetzuren levensduur en gezond ouder ondersteunen met 85% (11, 12). Stress verhoogt de productie van bijnier hormonen zoals cortisol, adrenaline en noradrenaline, die ouder. Omega 3 vetzuren kunnen versnellen kan overmatige stimulatie van de bijnier stress-hormoon productie (13) remmen Schnitzer Speltcracker Maanzaad. Omega 3 vetzuren zijn essentiële onderdelen van de hersenen celmembranen en kan serotonine zenuwcel transmissie (14) te ondersteunen. Mensen met een stemming en cognitieve problemen kunnen lage niveaus van omega-3 vetzuren in het hebben hersenen (15).

Mensen met de hoogste niveaus van omega-3 vetzuren kan zo veel als een 46% lager risico van de bloedsuikerspiegel, het hart en het gewicht betreft (16) Schnitzer. Er zijn twee belangrijke soorten van omega-3 vetzuren, eicosapentaeenzuur hebben (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). De meest voorkomende bron van zowel EPA en DHA is in vette, koud water vis zoals zalm, haring, makreel, ansjovis en sardientjes dat algen, in tegenstelling tot gekweekte vis die voornamelijk gevoed graan te eten en maïs. Helaas, volgens het centrum voor wetenschap in het algemeen belang, plantaardige bronnen van omega 3-vetzuren kan alleen aanzienlijke hoeveelheden omega-3 vetzuren in de vorm van alfa-linoleenzuur (ALA), die moeten worden omgezet door het lichaam in EPA en DHA Schnitzer Speltcracker Maanzaad. Dit is niet een zeer efficiënt proces, omdat slechts 5 20 procent van de voeding ala wordt omgezet in EPA en DHA. Als u het nemen van vlas of hennep zaden als uw belangrijkste bron van omega-3 vetzuren, zich ervan bewust dat je lichaam moet ala zetten in EPA en DHA. Bij een tekort kan het lichaam niet omzetten snel genoeg om de vereiste niveaus van omega-3 vetzuren. herbouwen Hoewel de koers van ala tot EPA en DHA is inefficiënt, er zijn vegetarische bronnen van omega 3-vetzuren beschikbaar meestal afgeleid uit algen Schnitzer. Hoewel deze zijn spannende alternatieven voor olie vissen, ze doen het gebrek onderzoek. Het lichaam van het onderzoek op hoge kwaliteit visolie is zo uitgebreid en meeslepend; Het is moeilijk om niet te suppletie met moleculair gedistilleerd, kwikvrije visolie.

De volgende vegetarische bronnen van omega 3 vetzuren bevatten ala overwegen, een bekende voorloper van DHA en EPA. Onderzoek over de koers van ala aan DHA en EPA blijft controversieel. Het lijkt erop dat ala heeft een succespercentage van slechts ongeveer 5 20 procent, afhankelijk van de toestand van de gezondheid en andere factoren. Zoals we houden onze ogen op dit gebied van de voortdurend evoluerende onderzoek, zullen we hopelijk meer te begrijpen over de verschillen in de verschillende omega 3 vetzuren en omega-3 rijke voedingsmiddelen, hun mechanismen en unieke therapeutische rollen Ontbijt. Het eerste probleem met visolie is dat we ze niet goed verteren. Veel mensen ze te vermijden vanwege een slepende of oprispingen visolie smaak, die is deels als gevolg van slechte vetstofwisseling. Dit is een onderwerp dat ik heb in een aantal van mijn verleden rapporten gezondheid besproken. maagsapresistente visolie hebben een poging om dit probleem op te lossen, maar historisch gezien ze zijn gemaakt van giftige stoffen, zoals ftalaten, die het helpen capsule omzeilen de maag en laat de inhoud in de dunne darm. Vandaag, sterk geconcentreerde EPA en DHA visolie supplementen zijn beschikbaar die maagzuurresistente met schellak zijn, een food grade natuurlijke hars. Dit betekent dat ze niet voortijdig afgebroken op hun weg door het spijsverteringskanaal van de maag of gal uit de galblaas Schnitzer Speltcracker Maanzaad – Dit betekent dat de kwaliteit EPA en DHA oliën mogen de huid van de darmwand bereikt direct (6). waarbij ze de gezondheid van de darm wand en absorberen de EPA en DHA direct in de bloedstroom waar ze kunnen meer rechtstreeks naar de hersenen, hart en huid door het lichaam afgegeven. Visolie die niet enterisch bekleed worden meestal afgebroken door maagzuur en gal, die dit proces van het ondersteunen van het darmslijmvlies en het leveren van de EPA en DHA direct in de bloedbaan. Terwijl gezonde vegetariërs hebben betere conversie van plantaardige ala in EPA en DHA in gevaar kunnen brengen, veel vegetariërs geworden tekort aan eiwitten en goede vetten. Dit kan invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, stemming, energie en uithoudingsvermogen. Als je een tekort in EPA en DHA, dan kunt u last spijsvertering zorgen samen met de stemming en gezamenlijke problemen.