Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color

Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Cremespoeling, Gekleurd Haar, Schwarzkopf Essence Ultime

Om gekleurd haar mooi te houden is er de kleurbeschermende formule van de revolutionaire Essence Ultime Conditioner Diamond Color van Schwarzkopf. Deze conditioner houdt de haarkleur langer vast en geeft een spectaculaire kleurglans. Daarnaast zorgt het Elke keer dat deze chemicaliën worden gebruikt en elke keer een oestrogeen consument scheidt afval meer oestrogeen sijpelt in de bodem, lucht en water. Recent onderzoek toont aan dat een teveel aan oestrogeen begint te grote schade aanrichten aan het milieu Gekleurd Haar. In oktober, de wetenschap tijdschrift Nature gemeld dat mannelijke luipaard kikkers in het midwesten ontwikkelen reproductieve misvormingen zoals testikels dat vrouwelijke eieren bevatten. atrazine, de meest voorkomende onkruidverdelger in de Nederland, heeft sijpelde de frogsHabitat en aangespoord hun cellen te aromatase produceren, een enzym dat het hormoon testosteron omzet in het vrouwelijke hormoon oestrogeen. Dit is hot news vanwege de lage doses en dramatische gevolgen, zegt Tyrone Hayes, de universiteit van Californië in Berkeley onderzoeker die de natuur studie leidde Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color. Het is ook groot, omdat atrazine is het niet. Geologische getest 139 beken en vond sporen van oestrogeen of andere reproductieve hormonen in 40 procent van waterwegen. Bij mensen en andere gewervelde dieren, sporen genoeg om problemen te veroorzaken.

Bij de luipaardkikkers, atrazine veroorzaakt misvormingen bij slechts 0. 1 delen per miljard delen water 30 keer minder dan limiet van de bescherming agentschap milieu voor atrazine in drinkwater Cremespoeling. Lage doses zijn gevaarlijk voor dieren in de Nederland. In washington, vis die verschijnen vrouwelijke hebben xy of mannelijke chromosomen. (Normaal, vrouwtjes hebben twee X-chromosomen en mannen hebben een X en een Y-chromosoom.) in Zuid-Carolina, mannelijke jongere zonnebaars maken vrouwelijke eierdooier eiwit. In florida, mannelijke muggen vis zijn vergeten de bewegingen van hun paringsdans terwijl mannelijke alligators penissen hebben onvolgroeide Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color. Oestrogeen kan ook het nemen van een tol op de mens. Experts aan het Wereld Natuur Fonds, zet sinai school van de geneeskunde en de stille lente instituut zeggen allemaal teveel aan oestrogeen kan bijdragen aan een gastheer gezondheidsproblemen: Obesitas, diabetes, vroege puberteit, borstkanker, endometriose, vleesbomen, miskraam, een laag aantal zaadcellen en teelbalkanker. Onze lichamen zijn ontworpen om giftige chemicaliën te zien en te reageren op hen, zegt louis Guillette, een Universiteit van Florida reproductieve endocrinoloog Verzorgingsproducten. Maar ze zijn niet ontworpen om te zien enkele honderden in één dag. We moeten twee keer nadenken voordat we gebruik van deze chemische stoffen, en we moeten sterker onderzoek om ons te helpen begrijpen wat hun effecten.

Huis wetgeving op het onderzoek naar gevaarlijke chemische stoffen te financieren (met inbegrip van die oestrogeen nabootsen) wordt momenteel in het huis tot stilstand gekomen. Louise slachten van Amsterdam introduceerde de hormonale verstoring onderzoek Act van 2002, die de federale financiering van dat onderzoek van 5000 EUR 500 miljoen euro zou stimuleren meer dan vijf jaar. Tot op heden, federaal onderzoek naar hormonale verstoring heeft hapsnap en onder gefinancierd geweest, zegt de slacht, een microbioloog. Met deze informatie in de hand, kunnen we verstandige, geïnformeerde beslissingen en het beleid over onze eigen en de toekomst van onze kinderen te maken Haarverzorging. Voorstanders van het wetsvoorstel zeggen dat het toekomst is onzeker in een congres, dat is sympathiek om big business. Oestrogeen makers besteden miljoenen aan politieke bijdragen, reclamecampagnes en studies ter bevordering van hun producten. Chemische en fabrikanten van bestrijdingsmiddelen zijn de vorming van samenwerkingsverbanden met de overheid om het ontwerp studies te helpen, te bepalen welke krijgen gefinancierd en de resultaten zien voordat het publiek doet, zegt theo Colborn, directeur van de dieren in het wild en contaminanten afdeling van het Wereld Natuur Fonds. Drummond Rennie, een adjunct-hoofdredacteur bij het tijdschrift van de American Medical Association, hormoon studies die fout kan gaan verleiden sponsors te stampen op onderzoekers en zeggen: U moet dit stil te houden Schwarzkopf Essence Ultime Conditioner Diamond Color – De eerste synthetische oestrogeen werd ontwikkeld in Duitsland in 1928 om de symptomen van de menopauze te behandelen.

Robert Wilson publiceerde de best verkopende vrouwelijke altijd, met het argument dat synthetisch oestrogeen vrouwen zou kunnen helpen zwangerschap, het ongemak van de menopauze en vrouwelijke problemen zoals nervositeit, huilbuien en melancholie. Drug maker voorkomen Wyeth Ayerst middelen die onder de kosten van de vrouwelijke altijd schrijven, en een groot aantal farmaceutische bedrijven, onder meer met Wyeth, Upjohn en Searle, gefinancierd zijn wilson onderzoek foundation. Zoals Wilson en zijn sponsors won bekeerlingen voor hun zaak, oestrogeen omzet bulderde. Tegen 1975, het hormoon oestrogeen vervangende premarin was de vijfde belangrijkste recept medicatie in de Nederland. Volgens het nationaal centrum voor de gezondheid statistieken, 20 miljoen vrouwen nemen oestrogeen als hormoonvervangende therapie. Volgens de alan Guttmacher instituut, 10. 4 miljoen meer neem het als anticonceptie, in de vorm van pillen, injecties, implantaten en cervicale ringen.