Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer

Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer

€ 10.00

Meer informatie >>

Naam: Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer
Prijs: € 10.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Intensieve Haarverzorging, Serum, Schwarzkopf Gliss Kur

Nieuw Ultimate oil serum elixer: Het eerste serum met voedende Oil Elixir en gouden deeltjes herstelt beschadigd haar, voedt het haar intensief en bouwt de haarstructuur weer op, zonder het te verzwaren.De Repair-Innovatie met voedende Oil Elixir herstelt Sommige dagen ben ik op een enorme kaneel schop; anderen, niet zozeer. Dus is het beter om het zekere voor het van nog net te veel! Zodra u de perfecte balans te vinden, voeg dit mengsel aan de blender samen met het ijs, en pulse tot het glad Haarverzorging. Mijn ouders bezitten een blender uit het stenen tijdperk, dus ik zag eruit als een clown maakt mij, voortdurend bukken om turen op de basis waar de messen waren verborgen en stopte het elke 15 seconden om te bewegen rond het ijs met een van mijn 13 spatels. Noem de ellende hart-en vaatziekten, alzheimer, artritis, depressie, astma en omega-3 vetzuren kan helpen voorkomen dat het. Dat is de verwarring wordt aangewakkerd door nieuwe onderzoek naar omega-3 vetzuren, vetten in koud water vis en plantaardige oliën die voedingswetenschappers ooit sinds de jaren 1970 ontdekking dat groenland eskimo zelden sterven aan hart-en vaatziekten hebben geïntrigeerd, ondanks een dieet van vette vis Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer. Volwassenen rapporteren met behulp van omega-3 visolie-supplementen, volgens de raad voor verantwoorde voeding, een industrie handel groep, waardoor het de meest populaire supplement na multivitaminen en vitamine d Verzorgingsproducten.

Maar vorige maand, het tijdschrift van de American Medical Association publiceerde een meta-analyse van 20 klinische onderzoeken met bijna 70.000 mensen die dat omega-3 vetzuren gevonden belette niet dat hartaanvallen, beroertes of sterfgevallen als gevolg van hart-en vaatziekten. Andere recente studies in de New England Journal of Medicine en de Archives of Internal Medicine bleek dat omega 3-supplementen niet hartproblemen bij mensen met type 2 diabetes of een voorgeschiedenis van hart-en vaatziekten te voorkomen Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer. Experts zeggen dat dergelijke studies moeten worden bekeken met de nodige voorzichtigheid, net als studies met positieve bevindingen. Critici opgemerkt dat de jama studie gecombineerde klinische trials die anders gebruikt doses en bronnen van omega 3 vetzuren. Veel van de onderwerpen waren ook op het hart medicatie, wat de impact kan zijn afgestompt. Plus, dieet studies zijn ook notoir onnauwkeurig. Het is onmogelijk voor vijf onderzoekers aan het dieet van bijna 70.000 patiënten ouder dan controleren een aantal jaren, zegt Duffy Mackay, de CRN's vice president voor wetenschappelijke en regelgevende zaken Intensieve Haarverzorging. Wat meer is, de jama auteurs opgelegd een ongewoon strenge norm voor statistische significantie. Met behulp van de typische standaard, de analyse zou hebben geconcludeerd dat omega-3 supplementen worden geassocieerd met een daling van 9% voor hartdood.

Mijn collega's zijn het schrijven van brieven aan de redacteur over dit, zei Universiteit van Pennsylvania voedingsdeskundige cent kris Etherton, een woordvoerster van de American Heart Association. Ze zegt, voor nu, zal de vereniging verder te bevelen dat iedereen een week omega 3 rijke vis eet minstens twee keer; mensen met hart-en vaatziekten of hoge triglyceriden zou ook kunnen overwegen het nemen van visolie supplementen onder de zorg van een arts. de American Psychiatric Association en de World Health Organization heeft soortgelijk advies Serum. Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor de opbouw van celmembranen en onderhouden van de verbindingen tussen de hersenen cellen. Ze kunnen ook ontstekingen, steeds meer erkend als een oorzaak van chronische ziekten. Mensen kunnen niet produceren omega-3 vetzuren te verminderen, dus we moeten ze krijgen van externe bronnen. De twee belangrijkste soorten EPA en DHA worden voornamelijk gevonden in vis zoals zalm, sardines, tonijn en haring; een derde soort, ala, wordt gevonden in walnoten, lijnzaad, soja-olie en sommige groene groenten, zoals spruiten, spinazie en boerenkool. De typische Amerikaanse dieet veel hoger omega 6-vetzuren, die afkomstig zijn van maïs en saffloerolie en zijn er in overvloed in verwerkte voedingsmiddelen en cornfed rundvlees en gevogelte Schwarzkopf Gliss Kur Direct Serum Ultimate Repair Oil Elixer – Sommige deskundigen geloven dat het verminderen van de verhouding van omega 6s tot 3 vetzuren is nog belangrijker dan het verhogen van omega 3 vetzuren, maar het bewijs is gemengd. kan Bloedonderzoek (Typisch EUR 100 tot EUR 200) te meten de hoeveelheid omega-3 vetzuren in de rode bloedcellen of plasma en een groeiend aantal artsen bestelt ze. Geen officiële tekort standaard is ingesteld, maar volgens een lab, omegaquant analytics, met 4% of minder omega 3 vetzuren uit van het totale gehalte zuren is ongewenst en geeft een verhoogd risico op hart; 8% of meer is gewenst. De meeste Amerikanen scoren tussen de 3% en 5% omega-3 vetzuren, zegt William Harris, een veteraan hart onderzoeker die omegaquant opgericht. In Japan, het is ongeveer 10%, en ze hebben veel minder hart- en vaatziekten en wonen, gemiddeld vier jaar langer dan we doen, zegt hij.