Sea-Band Voor Kinderen

Sea-Band Voor Kinderen

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: Sea-Band Voor Kinderen
Prijs: € 13.50
Tags: Gezondheidsproducten, Maag en Darm, Reisziekte, Sea-Band

Sea-Band elastische polsbanden draag je simpelweg om je polsen. De Sea-Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefend op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee En deze app maakt het super gemakkelijk om dit te doen wanneer u uit en over! Patiënten die een aflevering van symptomatische veneuze trombo-embolie hebben gehad worden meestal behandeld gedurende ten minste vijf dagen met intraveneus niet-gefractioneerde heparine of subcutane laag moleculair gewicht heparine. Daarna ze een cursus van drie maanden van een vitamine K-antagonist ontvangen. Met een dosis aangepast aan bereiken internationaal genormaliseerde verhouding tussen 2 Maag en Darm. Sommige patiënten vitamine K antagonisten. Bovendien behandeling met vitamine K-antagonisten heeft het nadeel reguliere laboratoriummetingen. Het doel van dit onderzoek was om de werkzaamheid en veiligheid van langdurige evalueren behandeling van symptomatische veneuze trombo-embolie met een laag moleculair gewicht heparines in vergelijking met vitamine K-antagonisten. De geautomatiseerde zoekopdrachten van Medline, Embase en de huidige inhoud werden gemaakt en relevante tijdschriften werden met de hand doorzocht met behulp van de zoekstrategie beschreven door de Cochrane perifere vasculaire aandoeningen groep Sea-Band Voor Kinderen. Daarnaast, gerandomiseerde klinische studies werden gevestigd door middel van persoonlijke communicatie met collega's. Waar nodig, de recensenten contact farmaceutische bedrijven voor meer informatie.

Twee reviewers geëvalueerd studies onafhankelijk voor methodologische kwaliteit. Twee reviewers beoordeeld en geëxtraheerd gegevens onafhankelijk van elkaar met behulp van een standaardformulier Sea-Band. Primary betrokken analyse van alle patiënten in de studies in de periode van gerandomiseerde behandeling. Extra afzonderlijke analyses werden uitgevoerd voor categorie I en categorie II-studies; studies die vergelijkbaar initiële behandelingen gebruikt in zowel studie-armen en degenen die verschillende behandelingen tijdens de eerste behandeling gebruikt; en de totale duur van de follow-up in de verschillende onderzoeken. Vijf studies werden geïdentificeerd die onze vooraf bepaalde criteria voldoen (Drie categorie I en categorie II twee studies) Sea-Band Voor Kinderen. Wanneer alle vijf studies werden gecombineerd, een statistisch niet significante vermindering van het risico recidiverende symptomatische veneuze trombo-embolie in het voordeel van een laag moleculair gewicht heparine behandeling (of 0. In categorie I studies, analyse van de verzamelde gegevens bleek een statistisch niet-significante vermindering van het risico van recidiverende symptomatische veneuze trombo-embolie in het voordeel van een laag moleculair gewicht heparine behandeling (of 0 Maag en Darm. Dit of was vooral te danken aan een eventueel schaamrood studie, en na het weglaten van deze studie uit de analyse een statistisch niet-significante vermindering van het risico van recidiverende symptomatische veneuze trombo-embolie in het voordeel van vitamine K-antagonisten behandeling bleef (Of 1. Nee verschillen in het bloedingsrisico (of 0. laagmoleculaire heparines zijn misschien even effectief en veilig is als vitamine K antagonisten bij de preventie van recidiverende symptomatische veneuze trombo na een episode van symptomatische diepe veneuze trombose.

Maar het nadeel van veel hogere geneesmiddelen kosten. Behandeling met laag molecuulgewicht heparine mogelijk een veilig alternatief bij sommige patiënten; bijvoorbeeld patiënten die in geografisch moeilijk bereikbare plaatsen te leven; patiënten die aarzelen om naar de trombosedienst regelmatig; en patiënten met vitamine K antagonisten (E Gezondheidsproducten. Daarom, indien geen definitieve gegevens over de veiligheid en werkzaamheid van laagmoleculaire heparines vergeleken met vitamine K-antagonisten. Wij geloven dat behandeling met vitamine K-antagonisten blijft de voorkeursbehandeling bij de preventie van recidiverende symptomatische veneuze trombo na een periode van diepe veneuze trombose. Mensen met veneuze tromboembolie (VTE) worden algemeen behandeld gedurende vijf dagen intraveneus ongefractioneerde heparine of subcutane laag molecuulgewicht heparine (LMWH) gevolgd door drie maanden van vitamine K antagonist behandeling. De behandeling met vitamine K antagonisten vereist regelmatige metingen in het laboratorium en sommige patiënten moeten de behandeling Sea-Band Voor Kinderen – Dit is een update van een beoordeling voor het eerst gepubliceerd in 2000 en bijgewerkt in 2002. Om de werkzaamheid en veiligheid van langdurige behandeling van VTE te evalueren met LMWH in vergelijking met vitamine K antagonisten. Twee auteurs geëvalueerd proeven onafhankelijk voor methodologische kwaliteit. De herziening auteurs onttrokken gegevens onafhankelijk. Primaire analyse omvatte alle deelnemers aan de proef gerandomiseerd naar de toegewezen behandeling groepen. Aparte analyses werden uitgevoerd op basis van de kwaliteit van de proeven en voor subgroepen, zoals studies die aanvankelijk met vergelijkbare behandelingen in zowel proef armen en degenen die dat niet deden, studies met betrekking tot diepe veneuze trombose (DVT) en longembolie (PE) en de verschillende periodes van de follow-up. Alle 15 studies, met een totaal van 3197 patiënten vervullen onze criteria werden in een meta-analyse.