Shoti Maa Thee Loving

Shoti Maa Thee Loving

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Shoti Maa Thee Loving
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Thee, Shoti Maa

De theevarianten van Shoti Maa zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook nog geheel organisch geproduceerd. De samenstelling van deze Shoti Maa Loving thee is erop gericht om je even te ontdoen van alle stress. De combinatie van Groene Thee, Kaneel en Earl Dan is een tijdschrift dat ik normaal gooide kwam naar mijn huis en ik besloten om te kijken door het op deze ene nacht en er was een product in daar riep rejeneril en verklaarde dat het een veterinaire uitloper van kanker geneeskunde voor de mens. Ik weer gebeld dierenarts en vroeg of ik de twee kon combineren of als men uit zou annuleert de andere en hij verklaarde geen verder te gaan en geven beide Ecologisch. De rejeneril was een cel energizer dat hielp rejuvinate de cellen en geef de hond energie om te proberen en sloeg deze ziekte. september mijn buurman die Dillon tijdens deze reis waakte over kwam en zei tegen mij is zijn tumor kleiner. Ik viel over meer dan omdat ik had gedacht dat het was, maar dan als je kijkt naar het elke dag, je niet zeker als je gewoon hopen of je wennen aan de grootte van het is en gewoon denk dat het gaat naar beneden. Ik zei tegen haar, ik dank u voor te zeggen dat als ik dacht dat het was, maar ik was niet zeker. Dan ze vroeg me wat ik hem gaf. Ik vertelde haar dat het k 9 immuniteit en de rejeneril en dat is het Shoti Maa Thee Loving. Dan gaat nog een maand door en hij zet het been naar beneden te stappen op het. Ik ging naar de dierenarts voor 6 maanden x-stralen om de kanker. Het been van zichzelf eigenlijk regenereren kijken.

Hij verklaarde dat hij een patiënt gebruik alleen een natuurlijk product nooit gehad en hebben dat succes. Dillon is nu viert zijn verjaardag 6 Dit kan en zijn been heeft geregenereerd alle nieuw bot Biologisch. Zijn lichaam is heel en compleet, we hoefden niet te amputeren of iets te doen! Ik heb ook bidden voor Dillon elke nacht en ik was boos op God dat dit een grote hond die heeft dit niet verdiend op deze leeftijd. Ik geloof dat God stuurde me naar uw website, regisseerde hij me om het magazine i altijd gooide weg zonder kijken naar, en mijn Dillon is 4 jaar voorbij zijn kanker ervaring. Hij heeft nooit gromde of agressief geweest om iets of iemand en ik grap dat ik denk niet dat hij weet zelfs hoe te grommen Shoti Maa Thee Loving. Hij had ook heupdysplasie chirurgie aan 9 maanden oud. Dus hij had een slechte puppy kap gehad, maar nu is hij geweldig. Door de ervaring die hij is nog steeds de prachtige, vriendelijk gestemde hond die hij is altijd geweest en ik hoop nog vele jaren met hem. ik gewoon wilde zeggen een snelle dank u voor uw producten! In juli van dit jaar ontdekte onze groomer een knobbel op de achterzijde van mijn milo dat bleek een vrij grote tumor van de anale sac (Darmkanker) die verlengd veel verder intern dan verwacht Thee. Op 17 juli moest hij een operatie aan het en we verwijderen werden geconfronteerd met de beslissing om follow-up met chemo, bestraling, enz. Milo is ongeveer 14 jaar oud en de mogelijke negatieve bijwerkingen van de behandeling van kanker zou hij moeten doorstaan waren te veel.

We besloten om hem zo gelukkig en comfortabel te houden als we kunnen voor wat tijd die hij heeft verlaten! Na het herstellen van een operatie liep hij rond als een puppy weer en leek een goed gevoel! We konden niet geloven dat de dierenarts 3 6 maanden prognose. Hij was nauwelijks eten en wakker worden elk uur de hele nacht nodig hebben om uit te gaan. De diarree was verschrikkelijk, hij verloor gewicht, ik dacht zeker dat de kanker was teruggekeerd met een wraak. Na wat onderzoek ontdekte ik de K9 medicinals kanker supplementen en beval de K9 immuniteit, omega en transfer factor bundel. Tegen die tijd hadden we hem af droge brokjes geheel genomen Thee. Rijst en kippenbouillon waren alles wat hij geïnteresseerd in het eten was. We zijn langzaam toevoegen brokken terug naar zijn maaltijden en tot nu toe, zo goed. Hij wordt gezet gewicht terug en lijkt weer normaal te voelen. We zijn nu 5 maanden langs de operatie en hopen er nog meer met milo gevoel hebben goed. Hij is een kostbaar lid van onze familie en ik denk graag dat uw supplementen zijn kwaliteit van leven hebben verbeterd. Enkele van Groot-Brittannië's meest populaire gezonde voeding en voedingssupplementen kunnen worden gedwongen uit de markt als gevolg van over overtrokken nieuwe EU-etikettering regelgeving, East Midlands mep Emma McClarkin heeft gewaarschuwd.

Miss McClarkin gezegd dat de nieuwe regels dan gezondheidsclaims op voedseletiketten een volstrekt onevenredige last van het bewijs van hun effectiviteit Shoti Maa Thee Loving – De reglementen waren waarschijnlijk Britse consumenten betekenen een hele reeks wordt ontzegd zou creëren gerespecteerde, vertrouwde en zeer populaire supplementen die ze op dit moment te nemen voor hun gezondheid. Ze zei dat het teleurstellend dat een conservatieve voorstel om de maatregelen te weerstaan werd geblokkeerd met de hulp van een arbeids- en lib dem lid van milieu commissie van het parlement (Labour's Linda McAvan en liberale democraat Chris Davies). Conservatieven had opgeroepen tot het parlement om een effectbeoordeling van een onevenredige en ongerechtvaardigde gevolgen van de nieuwe regelgeving voordat ze werden uitgevoerd. Echter, het voorstel werd geblokkeerd met behulp van de twee Britse leden van het EP uit te voeren.