Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st

Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st
Prijs: € 8.50
Tags: Gezondheidsproducten, Stemming en Slapen, Lekker Slapen, Goede Nachtrust Algemeen, Sleepzz

Sleepzz Drink & Dream Kids Sachets bevat kamille, linde, citroenmelisse en melatonine. Kamille brengt tot rust, is ontspannend en bevordert een gezonde slaap. Sleepzz Drink & Dream Kids is een heerlijke warm drank, gemakkelijk te maken met water of U kunt een 9 dag of een 30 dagen programma te kopen, maar isagenix biedt veel meer dan dat. Ik ondersteun klanten in British Columbia in onderstaande plaatsen. Er is al de vitamine C die u nodig hebt in één grapefruit, maar zij nemen tien keer het bedrag en wie weet wat er gaat gebeuren Goede Nachtrust Algemeen. Maar de producenten van voedingssupplementen zei laboratoriumexperimenten niet noodzakelijk overeen met wat er gebeurt in het lichaam. Britten besteden? 55Million per jaar over vitamine c pillen. De aanbevolen dagelijkse inname is tussen de 40 en 60 mg, maar mega dosis pillen kunnen maximaal 1.000 bevatten mg. De nieuwe studie, die vandaag in het tijdschrift Science, zou kunnen verklaren waarom de meeste eerdere onderzoek niet heeft voldaan aan de theorie te bevestigen dat vitamine C-supplementen bieden bescherming tegen kanker. Test tube experimenten aan de Universiteit van Pennsylvania in Philadelphia gesuggereerd dat vitamine c kan zelfs leiden tot een biologisch proces dat schade het DNA of genetische code in cellen Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st. Dit kan een risico van kanker en andere ziekten zoals reumatoïde artritis maken.

Dr ian Blair, die het onderzoek leidde, zei: Het is mogelijk vitamine C niet werkzaam zijn in de preventie van kanker studies, omdat deze de oorzaak van zo veel schade als het wordt voorkomen, maar dat is speculatie op dit punt Gezondheidsproducten. Wat we wel kunnen zeggen is dat vitamine c werkt niet als je verwacht dat het. Hij benadrukte dat zijn studie bleek niet hoog niveau van vitamine C kan kanker veroorzaken. Dr Blair zei: Gewoon omdat je DNA beschadigen betekent niet dat je krijgt kanker. Maar als je echt wilde om voorzichtig te zijn, zou je niet supplementen. De bevindingen waren gebruiken fel betwist door de eigen vereniging van Groot-Brittannië, dat de fabrikanten van geneesmiddelen en soepel menten vertegenwoordigt Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st. Een woordvoerder zei: de studie moeten worden genomen in perspectief en mag geen aanleiding tot bezorgdheid. 'Het werd uitgevoerd in reageerbuizen en niet in het lichaam. Hij zei dat een soortgelijke studie in Finland had geen enkel probleem. De woordvoerder voegde geïdentificeerd: Vitamine C is een essentiële antioxidant, die het lichaam tegen potentieel schadelijke vrije radicalen. Het helpt bestrijden van infecties en is essentieel voor de wondgenezing beschermt. 'Het is ook nodig voor de vorming van collageen, voor een gezonde huid en voor de vorming van andere structurele materialen in de botten, tanden en haarvaten Gezondheidsproducten. Maar dr arthur Grollman van de State University van Amsterdam, een expert op de oorzaken van kanker, zei de implicatie van het onderzoek was serieus.

Hij zei: Veel meer voorzichtigheid moeten worden overgenomen voedingssupplementen, moet er een nadruk op het echte bewijs dat er een voordeel voordat u een. Dieet deskundigen sterk aangeraden mensen om dicht bij de aanbevolen worden dagelijkse hoeveelheid van vitamine c. in het Verenigd Koninkrijk, de commissie van de regering over de medische aspecten van voeding suggereert 40 mg per dag, terwijl de Europese Commissie niveau is 60mg. Dr wendy Doyle, van de Britse Dietetic Association, zei dat de bevindingen versterkt de boodschap dat vitaminen moeten worden verkregen uit natuurlijke bronnen. Ze zei: Groente en fruit bevatten ook andere plantaardige stoffen die de gezondheid bevorderen Goede Nachtrust Algemeen. Vitamine C geïnduceerde afbraak van lipidehydroperoxiden endogene genotoxinen. epidemiologische gegevens suggereren dat het dieet antioxidanten spelen een beschermende rol tegen kanker. Dit heeft geleid tot het voorstel dat voeding suppletie met antioxidanten zoals vitamine C (Vitamine C) bruikbaar in de preventie van ziekten kan. Echter, vitamine C is niet doeltreffend gebleken chemopreventie studies zijn. Bovendien bezorgdheid geweest gerezen over potentieel schadelijke overgangsmetaalion gemedieerde pro-oxidant effecten. We hebben nu vastgesteld dat vit c induceert lipide peroxide-analyse tot het dna reactieve bifunctionele elektrofielen 4 oxo 2 nonenal, 4,5 epoxy 2 (E) decenal, en 4 hydroxy 2 nonenal Sleepzz Drink en Dream Kids Sachets 10st – Vitamine C gemedieerde vorming van genotoxinen van lipide hydroperoxiden in afwezigheid van overgangsmetaalionen kan helpen verklaren het gebrek aan werkzaamheid als chemopreventie middel. Lee en co auteurs suggereren op basis van hun onderzoek bevindingen dat hoge doses vitamine c zou kunnen bevorderen dna schade die zou kunnen leiden tot kanker (Rapporten, vitamine c geïnduceerde afbraak van lipidehydroperoxiden endogene genotoxinen, juni 15. Hun rapport kan de indruk wekken dat er geen menselijke studies zijn uitgevoerd verlaten om deze vraag te beantwoorden. In feite, vijf menselijke studies zijn uitgevoerd die niet bevestigen Lee et al. kan bijvoorbeeld onderzoekers van de Johns Hopkins University geen bewijs van een significant hoofdeffect of interactie-effect op de oxidatieve DNA schade in niet-roken volwassenen vinden met 500 mg per dag van vitamine C suppletie (1). In een Duitse studie, vonden de onderzoekers dat 1000 mg vitamine C verbruikt door rokers en niet-rokers voor 7 dagen leverden geen DNA-schade, zoals gemeten door het aantal micronuclei in het bloed lymfocyten (2).