Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st

Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st

€ 66.50

Meer informatie >>

Naam: Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st
Prijs: € 66.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Multivitamines, Algemene Multi, Source Naturals

AlgemeenSource Naturals Life Force Multiple Tabletten is een uiterst geavanceerde formule die de lever erkent als centrum voor verwerking en distributie van alle nutriënten die het lichaam nodig heeft. De ingrediënten van Life Force verzorgen, Of van goedaardige vergroting of kanker, prostaataandoeningen grote schade aanrichten aan de meerderheid van de ouder wordende mannen. Artsen hebben voedingsstoffen geïdentificeerd en medicijnen die de symptomen van goedaardige vergroting verlichten en het risico op prostaatkanker verminderen Source Naturals. Een hoofd gezien plantenextract genaamd beta sitosterol vooral nuttig kunnen zijn. Wetenschappelijke studies tonen aan dat beta sitosterol consequent verbetert plasklachten gerelateerd aan prostaatvergroting. Het goede nieuws is dat beta sitosterol kost zo weinig dat mensen hun consumptie, zonder de uitgaven extra euro kan verhogen. Naarmate mannen ouder worden, cellen in hun prostaat klieren vaak overwoekeren, waardoor een zwelling die de blaas opening belemmert, wat resulteert in traagheid bij het plassen en de blaas legen Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st. Deze niet kwaadaardige vergroting van de prostaat veroorzaakt druk op de urethra, gedraagt zich als een klem. Het resultaat is een zwakke urinestroom, aarzeling en oncomfortabele urinaire symptomen zoals verhoogde nacht frequentie en urgentie (figuur 1).

Terwijl een man van 31 tot 40 heeft slechts een 8% kans op het hebben van goedaardige prostaatvergroting, het risico stijgt tot 40 50% bij mannen bij mannen ouder dan 80 jaar 51 tot 60 en tot meer dan 80% Multivitamines. toenemende prevalentie van lagere urinewegen symptomen (Luts) met de leeftijd. Naarmate mannen ouder worden, de prevalentie van Luts neemt toe als een weerspiegeling van prostaatvergroting. In de afgelopen decennia hebben de Europese artsen routinematig voorgeschreven een verscheidenheid van plantaardige geneesmiddelen voor goedaardige prostaatvergroting en lagere urinewegen symptomen te behandelen. Saw palmetto, pygeum, en brandnetel wortel extracten komen vaak voor plantaardige geneesmiddelen voor miljoenen mensen in Europa voorgeschreven Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st. consumenten in de VS hebben open toegang tot deze zelfde voedingsstoffen die zijn goedgekeurd als drugs in Europa aan urinaire symptomen van goedaardige prostaatvergroting te bestrijden. Beta sitosterol is een plant vet in verschillende Europese prostaat drugs, al is het niet routinematig gebruikt in de Nederland. Meerdere gerandomiseerde studies hebben de werkzaamheid van beta sitosterol bevestigd bij het verlichten van de soorten prostaat ongemak dat oudere mannen zo vaak tegenkomen Algemene Multi. Om voor wetenschappers over de hele wereld om de werkzaamheid van een bepaalde therapie te evalueren, bepaalde testen normen zijn vastgesteld. Een van de meest voorkomende normen is de internationale prostaat symptoom score (IPSS).

De score wordt uitgedrukt als een aantal die kan variëren 0-35, afhankelijk van de ernst van lagere urineweg. De internationale prostaat symptoomscore ook een scoring levenskwaliteit in relatie tot urinaire symptomen. Een meting van de sterkte van de urinestroom beoordelen wordt de maximale urinestroom (Qmax). De maximale urinestroom wordt gewoonlijk verminderd met goedaardige prostaataandoeningen zoals BPH (Goedaardige prostaathyperplasie). De derde test is de resterende hoeveelheid urine die achterblijft in de blaas na lediging of postvoid residuele urine (PVR). Dit is het makkelijkst beoordeeld met pre en post leegte echo van de blaas Vitamines en Mineralen. In een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, multicenter studie van 200 mannen met een goedaardige prostaatvergroting, kreeg de helft van de groep 180 mg beta dagelijkse sitosterol, terwijl de andere helft kreeg een placebo. Na zes maanden, de beta sitosterol groep zag verbetering in de internationale prostaat symptoom score, de meting van de urinestroom (Qmax), en de hoeveelheid urine die achterblijft in de blaas (Pur). International prostaat symptoom score (IPSS): Beta sitosterol vs. Gegevens vergeleken mannen behandeld met beta sitosterol patiënten die placebo kregen duiden op een significante daling symptoom scores in de beta sitosterol groep na drie en zes maanden behandeling. 3 In een follow-up studie werden deze verbeteringen gedurende een extra 18 maanden observatie.

4 Point daling van de internationale prostaat symptoom score, vergeleken met een daling van slechts 2. 5 Fold verbetering van de mannen die beta sitosterol (Figuur 2) Source Naturals Life Force Multiple Tabletten 120st – De meting van urine stroom vergroot tot gemiddeld 15. urinestroom aldus verbeterde bijna 35% in de groep met beta sitosterol, vergeleken met slechts 11% in de placebogroep. Het meest opmerkelijk, residuele urine in de blaas daalde tot 30. Een vermindering met 54%! In de placebogroep, residuele urine blaas daalde van 64. In een follow-up studie die duurzaamheid respons beta sitosterol geëvalueerd werden de gunstige effecten van beta sitosterol die tijdens eens 18 maanden observatie. Figuur 2 worden gehandhaafd het significant verschil in de internationale prostaat symptoom score (IPSS) bij mannen ontvangen beta sitosterol in vergelijking met placebo. Om deze merkwaardige effecten van beta sitosterol te bevestigen, werd een andere studie uitgevoerd en de resultaten werden gepubliceerd in het British Journal of Urology. De studie die betrokken zijn 177 patiënten met een goedaardige prostaatvergroting. Patiënten kregen 130 mg beta sitosterol per dag en werden gevolgd gedurende meer dan zes maanden.