Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets

Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets

€ 5.00

Meer informatie >>

Product: Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets
Prijs: € 5.00
Inhoud: 48 Homeopathic Tablets
Trefwoorden: homeopathie, koud, koud, Source Naturals, Homeopathy, Cold & Flu Formulas, Cold & Flu Formulas

Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets: Source Naturals, Homeopathie, Koude Griep Formules, Koude Griep Formules. Source Naturals, Wellness Koude Griep, 48 Homeopathische Tabletten Homeopathische, Met Homeopathische Echinacea, Safe effectieve formule, BioAlign, koorts, keelpijn, niezen, pijn in het lichaam, verstopte borst, Homeopathie is een speciale benadering van Wellness die werkt door het stimuleren van de eigen van uw lichaam natuurlijke afweer zodat je lichaam kan vechten koude en griep symptomen. Indicaties: voor de tijdelijke verlichting van koude en griep symptomen, loopneus, congestie, keelpijn, hoofdpijn, misselijkheid, hoesten, pijn in het lichaam, koorts en koude rillingen. Cold & Flu Formulas Beste genomen bij eerste tekenen van symptomen. Effectief in alle stadia van verkoudheid en griep. Chew 1 tablet lichtjes en laat oplossen in de mond. Volwassenen nemen 1 om de 2 tot 4 uur, tot de symptomen verbeteren, neem dan zo nodig. Voor een optimaal resultaat, 3-6 doses per dag. Kinderen van 2 tot 12 jaar, gebruik dan de helft van de dosering voor volwassenen. Voor kinderen onder de leeftijd van 2 jaar, raadpleeg dan uw zorgverlener. Voor het beste resultaat: de mond vrij van voedsel en sterke smaken (zoals tandpasta, mondwater en tabak) gedurende 15 minuten voor en na het nemen van dit geneesmiddel Keep. Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets Deze stoffen kunnen interfereren met sublinguale absorptie. In geval van overdosering, krijgen medische hulp of contact opnemen met een Poison Control centrum meteen. Ernstige of aanhoudende keelpijn of keelpijn gepaard gaat met hoge koorts, hoofdpijn, misselijkheid en braken kunnen ernstig zijn. Raadpleeg onmiddellijk een arts. Gebruik niet meer dan 2 dagen of toedienen aan kinderen jonger dan 3 jaar, tenzij voorgeschreven door een arts.

Homeopathy Een aanhoudende hoest of hoge koorts kan het teken van een ernstige aandoening gezondheid. Als de koorts aanhoudt voor meer dan 3 dagen, een arts raadplegen. Als hoest aanhoudt voor meer dan een week, heeft de neiging om zich opnieuw voordoen, of gaat gepaard met koorts, huiduitslag, of aanhoudende hoofdpijn, een arts raadplegen. Gebruik dit product niet als consistent of chronische hoest, zoals gebeurt met roken, astma of emfyseem of als hoesten gaat gepaard met overmatig slijm (mucus), tenzij voorgeschreven door een arts. Zoals bij ieder geneesmiddel, als u zwanger bent zwanger of borstvoeding te worden, het advies inwinnen van een arts of apotheker voordat u dit product gebruikt. Bewaar deze en alle geneesmiddelen buiten het bereik van kinderen. Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets Tamper evident: Niet gebruiken als folieblister rug is gebroken. Folie achterzijde is bedrukt met de naam van het product en het lotnummer. Bewaar op een koele, droge plaats. Actief: Echinacea 3X, alliumcepa 4x (rode ui), Bryonia alba 4x (heggenrank), eupatorium perfoliatum 4x (boneset), gelsemium sempervirens 4x (gele jasmijn), sanguinaria canadensis 4x (bloed root), kali bichromicum 6x (kaliumdichromaat), fosfor 6x, Blauwe monnikskap 12x (monnikskap), Influenzinum 12x (homeopathische griepvaccin). homeopathie Inactieve: Echinacea angustifolia wortel extract, lactose en magnesiumstearaat. Bevat melk. Ik gaf dit merk een kans ongeveer 5 jaar geleden, toen ik mijn gewone men niet kon vinden en ik had last van een koude naar alle verkoudheid te beëindigen. Na een paar uur was ik goed en weer functioneel, 2 dagen later was het allemaal weg, en ik heb nooit meer achterom gekeken. Nu, ik zorg ervoor dat ik een doos aan het begin van elke koude seizoen en als ik start met het op de eerste symptomen, stopt hij dood in zijn tracks. Sterk aanbevolen. Ik gaf het aan veel van mijn vrienden ook, en nu zweren dat ze door haar. Aan het begin van een koude neem ik deze tabletten en dat doen mijn kinderen. Ze zijn zeer goed.

Ik kocht 2 dozen van deze vanwege de recensies. Misschien is het goed werkt als je gewoon ziek. Ik weet het niet. Maar ik was in full blown griep / verkoudheid en dit heeft helemaal niet geholpen. Ik heb op geweest voor een week nu. Nog steeds ziek. Hebben genomen zoals voorgeschreven, 3x per dag. Ook mijn urine heeft nu een zeer vreemde, penetrante geur. Zeer bruto. Ik geloof dat het van dit geneesmiddel, want dit is de enige nieuwe orde ik toegevoegd aan mijn regime. koud Ik neem hoestmiddel, Emergen-C, vitamine C, D, hoesten druppels, thee met citroen en honing. Dus dit is de enige logische geneeskunde die ik kan bedenken om dit te realiseren. Source Naturals, Wellness Cold & Flu, 48 Homeopathic Tablets Ik gebruik dit product al jaren, wanneer ik voel me een verkoudheid of griep opkomen. Het is verbazingwekkend! Vaker wel dan niet, kan ik het in de kiem smoren met 1-3 doses gedurende de loop van een dag en nacht, en ik zal niet ziek worden. (Ik combineer het met vitamine C.) Ik beveel het sterk aan.

Met het weer verandering brengt ons koelere avonden, Ik maakte de fout van het houden van de ramen open en daarmee kwam de symptomen van verkoudheid inclusief loopneus, niezen, koude rillingen en kriebelende keel. Wow! dit product geleverd 100%. Dit product heeft ook geholpen de darm systeem ook. Blijf op het grote werk, Source Naturals. PS – mijn kind is het nemen van het voor een hoest en het heeft gewerkt wonderen. Isoleer Wei-eiwit is de beste optie en is divers, ook, dus je kunt een onbeperkt aantal drankjes of shakes te maken. Echter, de basiselementen van de supplementen industrie zijn die blijven consistente resultaten op alle gebieden (creatine, eiwitten, BCAA's, visolie, etc) te produceren. Het heeft een heldere, warme kruidige geur en smaak, kruidig oregano. Er zijn tal van in verband met de consumptie van deze supplementen en het allerbelangrijkste is de mogelijkheid om de eetlust te onderdrukken effecten. Een ander probleem is het type alfa-tocoferol. Dit geldt voor alle producten verkocht in de markt. Hoodia kan u helpen gewicht te verliezen, omdat ze zet u gewoon uw verlangen om te eten. Dit verschil is belangrijk omdat het enige in water oplosbare vitaminen worden opgeslagen in ons lichaam, wat betekent dat we ons lichaam moeten verschaffen deze vitaminen elke dag. Omega-3 vetzuren is een belangrijke voedingsstof voor een gezond hart, de hersenen en het zenuwstelsel te handhaven, evenals helpen verminderen ontstekingen in de gewrichten en onderhouden flexibiliteit iets wat iedereen moet worden aangepast diva. Nou Ganoderma extract mengsel gelijkmatig met water na een paar dagen. Dit is een aandoening die is gerelateerd aan spijsvertering en bijna iedereen wil dit probleem onder ogen op enig moment in hun leven. Met enterische coatings, kunnen degenen die proberen om hun niveau van triglyceriden nature verminderen nu genieten van de goed gedocumenteerde succes DHA suppletie bij hartpatiënten. Ik wil één ding duidelijk maken glas: De waarheid is dat ongeveer 88% van de blanken, wei supplement is giftig.

Deze zaden bevatten een speciale organische stof genaamd apiol. Nu was ik erg sceptisch voordat ik gebruik het supplement, vooral omdat ik niet een persoon die supplementen gebruikt en omdat veel verboden middelen, maar ik nam de sprong na het lezen van dat Leipheimer Alberto Contador Velasco (2007 Tourwinnaar Frankrijk) en Levi (2008 tour van Californië 1) gebruiken Optygen CV en na lange uren het doen van onderzoek op het product. Vitamine B12 is essentieel voor de synthese van vetzuren en energieproductie of het omzetten van koolhydraten, vetten en eiwitten uit voedsel in energie. Is aangetoond dat cognitieve ontwikkeling van het kind te verhogen. 2: EPA DHA en EPA en DHA zijn twee vetzuren die kunnen worden gevonden in vette vis. Aanvankelijk geloofden wetenschappers dat omega 6s waren de belangrijkste. dat is wat er gebeurt met de meeste mensen. Ik zei, ik zal het eens proberen. Via verschillende gezaghebbende studies wordt duidelijk dat het gebrek aan bijeffect van niacine als een risicofactor in diverse cardiovasculaire aandoeningen. Als je naar de winkel op zoek naar supplementen ten minste kiezen voor een product dat gedegen onderzoek heeft uitgevoerd blijkt echt, meer voordelen.