Springfield Collasense Capsules

Springfield Collasense Capsules

€ 39.50

Meer informatie >>

Naam: Springfield Collasense Capsules
Prijs: € 39.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Gewrichten, Kraakbeen, Springfield

Bij het ouder worden kan het nodig zijn om het functioneren en het behoud van de bewegelijkheid van de gewrichten te ondersteunen. Collasense helpt de gewrichten soepel te houden door een beschermde werking op het gewrichtskraakbeen. Collageen is het Juichende fans bekleed elke stap van de cursus, alle 26. Last but not least onder de positieven was de aanwezigheid van mijn vrouw, Muna. Mijn eerste marathon was het Knoxville marathon in 2010. Als dit een doel wedstrijd was geweest, zou mijn slechte dag veel meer verwoestende geweest. 5 jaar duurde het te gaan van beginner tot boston Gewrichten. Vooruitblikkend, Ik ben vastbesloten om terug te komen volgend jaar en krijg een sub 3 uur durende marathon in Boston. de Boston Marathon is een geweldige race met geweldige lopers, en super fans. Train slim, goed eten, en genieten van de run! De juiste richting betere gezondheid en hellip. Met kompas beoordeling computer gegenereerde digitale handtekeningen die fysieke prikkels aan het lichaam gestuurd. Deze digitale stimuli wekken fysiologische reacties van het lichaam, waarvan er een verandering in de geleidbaarheid van de huid. galvanische huid reactie (Gsr) is een gevestigde reactie op verschillende stimuli Springfield Collasense Capsules. Een toepassing van GSR dat veel mensen zijn bekend met is leugendetector testen. Deze schommelingen in huidgeleiding gemeten worden en teruggestuurd naar de computer voor analyse en interpretatie. Coherentie is een staat waar twee of meer dingen bestaan zonder conflict.

Door het bijhouden van meerdere ingangen het kompas technologie kan verschuivingen in samenhang te berekenen als het lichaam reageert op elke digitale handtekening Gewrichten. Handtekeningen dat meer samenhang te creëren dan de basislijn worden gegeven een positieve score en handtekeningen creëren minder samenhang dan de basislijn krijgen een negatieve score. Het ontvangen van de kant wieg data wordt uitgezet en voor coherentie. Elk antwoord wordt gegeven een positieve of negatieve score wel een afwijking verhouding geanalyseerd. Na het analyseren van de gegevens uit de hand wieg, de computer geeft de gegevens in een gemakkelijk te gebruiken grafische interface van lezen Springfield Collasense Capsules. Uit de gegevens blijkt het lichaam reacties gerangschikt in volgorde van prioriteit. De resultaten worden geoptimaliseerd en de tijd wordt efficiënter gebruikt door de prioritaire van het lichaam. Het kompas technologiemaatregelen schommelingen in de energiepatronen van de huid. Het primaire feedbackmechanisme GSR galvanische huidreactie genoemd. Gsr wordt vaak gebruikt als een marker voor spanning Kraakbeen. Elke stimulus creëert een unieke GSR antwoord dat het kompas software meet en analyseert. Elke reactie wijst op een biologische voorkeur voor het item beoordeeld.

Weten biologische voorkeuren helpt individuen betere keuzes maken over hun gezondheid; bijvoorbeeld, het kiezen van de juiste voedingssupplementen. Het kompas technologie is door Underwriters Laboratory (UL), een goedgekeurde fda consultant samen met juridische experts die bepaald dat het niet kwalificeren als een medisch hulpmiddel en dus niet FDA registratie vereist. Het kompas technologie meet de meest snel veranderende veld in het lichaam, het energetisch veld, dat 400 miljoen impulsen aan informatie per seconde verwerkt. Bij het omgaan met complexe geest het lichaam systemen worden herhaalbare metingen niet verwacht. Echter, in de meeste gevallen de opeenvolgende bio enquêtes zullen vergelijkende resultaten te komen; elke bio-enquête zal een beeld dat is vergelijkende op een zinvolle manier aan de anderen Supplement – Toepassing. Health professionals en anderen met bio-enquête ervaring leert dat de resultaten verkregen uit de eerste bio-enquête geldig zijn en de meest nauwkeurige. Kan de technologie die gebruikt worden om te presenteren behandelen of diagnosticeren? Het kompas technologie niet te behandelen, te genezen of te diagnosticeren. Het is een tool ontworpen om het individu te helpen bij het vinden van de voorkeuren van het lichaam voor een lijst van items. Deze informatie wordt gebruikt om betere beslissingen te nemen over de persoonlijke gezondheid, voorkeur voor voedingssupplementen te maken, voedingsmiddelen te vermijden, enz.

Hoewel deze informatie vanzelfsprekend waarde de resultaten van een bio enquête geen diagnostische Springfield Collasense Capsules – Zijn er onderzoeken op de technologie? Het kompas technologie is informatie theorie, biologie, fysica en biofeedback. Elk van deze disciplines verscheidene studies die de afzonderlijke componenten maakt het kompas technologie bevestig. Zo zijn er diverse studies de afgelopen eeuw betreffende GSR en Het is te gebruiken bij het meten van de reactie van het lichaam op prikkels. Daarnaast hebben verschillende gezondheidswerkers succesvolle studies met behulp van het kompas technologie. Onlangs heeft het kompas concludeerde een uitgebreid onderzoek in China uitgevoerd, worden de resultaten van die in worden gepubliceerd een peer-reviewed tijdschrift. Health professionals met behulp van het kompas technologie hebben uitgevoerd honderdduizenden assessments wereldwijd en rapporteert uitstekende resultaten. Een recente ziekenhuis studie toonde een hoge correlatie tussen de door het kompas technologie informatie en de aanbevelingen van de behandelende artsen. De beoordeling kompas systeem verhoogt de nauwkeurigheid van het bepalen van de juiste voedingsstoffen voor je lichaam tot wel 500%! EUR 35 Fee wordt afgezien indien de aanbevolen producten waarderen EUR 35 of meer wordt gekocht.