Springfield Macuvite + Luteine 100st

Springfield Macuvite + Luteine 100st

€ 45.50

Meer informatie >>

Naam: Springfield Macuvite + Luteine 100st
Prijs: € 45.50
Tags: Gezondheidsproducten, Oor en Oog, Oog, Supplementen, Springfield

Springfield macuvite is een bijzonder voedingssupplement die bestaat uit twee speciale stoffen: luteine en zeaxanthine. Macuvit bevat een goed opneembare bron van luteine afkomstig uit de goudsbloem. De zeaxanthine komt uit micro algen, een hoogwaardige Monsanto heeft de veiligheid roundup's aangeprezen, beweren dat, omdat het aanvallen van een enzym systeem niet aanwezig bij dieren, het is onschadelijk voor mensen en huisdieren. We beginnen te vinden erop dat dit is gewoon niet waar. Als wetenschappers beginnen om de effecten van glyfosaat residuen bij mens en dier te onderzoeken, wordt een gruwelijke verhaal beginnen te ontstaan Supplementen. Het begint met wat we hebben geleerd over neiging glyfosaat om geboorteafwijkingen veroorzaken. Glyfosaat is een bekende teratogeen betekent monster maker. Studies uitgevoerd bij ratten en konijnen sinds 1980 vertoonden een verbazingwekkende spectrum van aangeboren afwijkingen geassocieerd met glyfosaat, zoals afwezig nieren, missen lobben van de longen, vergrote harten, ventrikelsepturndefect (Gaten in het hart), extra ribben, en vervormd en afwezig beenderen van de schedel, wervelkolom, ribben, borstbeen en ledematen Springfield Macuvite + Luteine 100st. Maar als geboorteafwijkingen bij ratten en konijnen niet genoeg om onze aandacht te krijgen zijn geweest, zien we nu hoge tarieven van spontane abortus en aangeboren afwijkingen in de menselijke baby's geboren in gebieden waar glyfosaat wordt gespoten. Dit is vooral het geval in Argentinië, Paraguay en andere delen van Latijns-Nederland, waar gm areaal aanzienlijk is toegenomen.

Een groep onderzoekers in Argentinië opgemerkt alarmerend hoge tarieven van miskramen en aangeboren afwijkingen bij gezinnen die leven binnen meter van glyfosaat spuiten Springfield. Ze besloten om een studie met dieren te voeren in het laboratorium. De wetenschappers blootgesteld kikker en kippenembryo's voor glyfosaat. Het herbicide veroorzaakt aangeboren afwijkingen bij het embryo's vergelijkbaar met die menselijke zuigelingen. Zij konden aantonen dat glyfosaat aanvallen vitamine a (retinoïnezuur) signaalweg die cruciaal is voor normale foetale ontwikkeling bij vertebraten Springfield Macuvite + Luteine 100st. Aangezien vitamine een route wordt gevonden in alle gewervelde dieren, is het waarschijnlijk dat de biggetje geboorteafwijkingen, ook kan worden verklaard door een glyfosaat veroorzaakte verstoring van deze route tijdens de embryonale ontwikkeling. Het vitamine een pad is onderdeel van een veel groter enzymsysteem genoemd cytochroom p450. Dit enzymsysteem aanwezig in de meeste weefsels van onze organen. Het speelt cruciale rol van oestrogeen en testosteron synthese en metabolisme, alsmede in cholesterolsynthese, en vitamine D metabolisme Oog. cytochroom P450 enzymen werken ook mogelijk toxische stoffen inactiveren. meeste geneesmiddelen gemetaboliseerd door dit enzym systeem. Er is nu aangetoond dat glyfosaat interfereert met verscheidene enzymen in deze vitale systeem. Een van de enzymen die remt glyfosaat aromatase genoemd. glyfosaat interferentie met dit enzym kan verklaren is betrokken bij verminderde vruchtbaarheid.

Naast, glyfosaat is giftig voor veel van onze darmbacteriën. Deze bacteriën zijn van vitaal belang voor de menselijke gezondheid. darmbacteriën de spijsvertering, synthetiseren vitaminen, ontgiften vreemde chemische stoffen, immuniteit hulp en helpen het maagdarmkanaal naar de normale permeabiliteit te behouden. Toen glyfosaat doodt off sommige van onze nuttige darmbacteriën andere bacteriën groeien en die andere bacteriën kunnen schadelijk zijn. Het verlies van de beschermende bacteriën ons kwetsbaar lekkende darmsyndroom, ulceratieve colitis en andere gastro-intestinale ziekten Springfield. De glyfosaat geïnduceerde verandering in de te bacteriële flora kan ook leiden tot de overproductie van ammoniak, en een tekort aan essentiële aminozuren en noodzakelijke metalen, zoals zink en zwavel. Verhoogde ammoniak niveaus bij kinderen met autisme. heeft Zwavel deficiëntie niet alleen geassocieerd met autisme maar met de ziekte van Parkinson, ziekte van Alzheimer en amyotrofe laterale sclerose en. Zinkdeficiëntie ook geassocieerd met autisme en de ziekte van Alzheimer en ook Attention Deficit Hyperactivity Disorder. De uitputting van aminozuren van glyfosaat kan leiden abnormaal lage niveaus van de serotonine en dopamine Springfield Macuvite + Luteine 100st – Zoals we weten, regelt stemming, eetlust en slaap. kan Serotonine uitputting leiden tot depressie, slapeloosheid en aandoeningen van eetlust, zoals obesitas en anorexia. Dopamine uitputting in een belangrijk hersengebied is de kenmerk van de ziekte van parkinson.

Een groep onderzoekers van de universiteit van Leipzig een studie gepubliceerd in 2014 onderzoek naar de prevalentie van glyfosaat residuen bij mensen en dieren. Ze bemonsterd urine en weefsel van koeien, hazen en konijnen, en getest urine van mensen. Een interessante bevinding, in hoge mate overeen met de vereniging van glyfosaat met een groot aantal ziekten, was dat chronisch zieke mensen hebben significant hogere glyfosaat residuen in hun urine in vergelijking met gezonde mensen. Ondanks deze onheilspellende waarschuwingen, glyfosaat gebruik blijft toenemen. Sinds 1996, toen GM-gewassen werden voor het eerst commercieel geïntroduceerd, de hoeveelheid land gewijd aan deze gewassen heeft vermenigvuldigd honderd maal. Naarmate meer en meer oppervlakte is beplant met genetisch gemodificeerde gewassen, glyfosaat gebruik toeneemt. Negentig procent van genetisch gemodificeerde gewassen wereldwijd zijn ontworpen glyfosaat resistent.