Springfield Super Nac 500mg Capsules

Springfield Super Nac 500mg Capsules

€ 74.50

Meer informatie >>

Naam: Springfield Super Nac 500mg Capsules
Prijs: € 74.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Bestanddeel, Anti-oxidanten, Springfield

Springfield Super Nac 500mg Capsules is een complex van NAC, glutathion, cysteine en selenium. Helpt cellen beschermen tegen oxidatieve schade. SuperNAC bevat een complex aan zwavelhoudende stoffen die normaal in lichaamscellen voorkomen en gemeenschappelijke Vitamine d is vereist door elke cel in het menselijk lichaam en als deze vitamine wordt geabsorbeerd uit de zon, gebrekkige veel mensen geworden. Overweeg het toevoegen van vitamine D3 om je aan te vullen regime de hele winter. Vitamine d3 zal helpen met alles van gezondheid van de botten, spierkracht, lichaamssamenstelling en zelfs depressie Supplement – Bestanddeel. De voordelen van vitamine C zijn: Opgevoerd immuniteit, sterker bindweefsel, sneller herstel na intensieve lichaamsbeweging en een lagere bloeddruk. Op dit moment, Er is grote debat over de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C, met een aantal experts suggereren zo laag als 90 mg per dag en anderen suggereren tot 1500 mg per dag. Echter, recent wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de meerderheid van de voordelen van de vitamine's alleen zal plaatsvinden op een dosis van meer dan 200 mg per dag. Het gezond lichaam bevat 5000mg vitamine c Springfield Super Nac 500mg Capsules. Zodra deze limiet is bereikt, wordt het eigen risico natuurlijk uitgescheiden. Daarom is gevallen van een overdosis zijn zeer zeldzaam.

De voordelen zijn eindeloos als groen thee bevat een overvloed aan anti-oxidanten die helpen bij de vermindering van lichaamsvet, spiermassa te krijgen, het herstel van de oefening, het immuunsysteem gezondheid en het tellers zelfs de negatieve effecten van alcohol Vitamine en Supplementen. In feite, bosbessen hebben een van de hoogste ORAC-waarden van elk voedsel. De ORAC-systeem tarieven van de impact van antioxidanten in verschillende soorten voedsel. Bosbessen zijn de antioxidant koning, met de hoogste ORAC-waarde van fruit op de planeet. Een handvol blauwe bessen per dag houdt de dokter weg. Kanker heeft een affiniteit met vitamine C, omdat een vitamine C molecuul is zeer dicht bij een glucose-molecuul, en we allemaal moeten weten dat kanker heeft een affiniteit voor glucose Springfield Super Nac 500mg Capsules. Linus Pauling, twee keer nobel lauriat, theorie dat als we voldoende vitamine c in kon krijgen het bloed, dat de peroxidization (vitamine C wordt omgezet in waterstof peroxide) zou groot genoeg is om kankercellen te doden. Het probleem met een theorie is moet hij worden getest Echter zijn. Al het vroege testen mislukt en dat was dat. alle vroege testen toegediend vitamine C oraal. Het probleem met oraal toegediend vitamine c de nieren gemakkelijk te ontdoen van de overtollige zo snel als je het kan opnemen Vitamine en Supplementen. Om de hoogste hoeveelheden vitamine C in je bloedbaan, het moet intraveneus worden toegediend.

Interessant genoeg, in tegenstelling tot veel medische tijdschriften die artikelen publiceren over mensen bij wie de tumoren tijdens de behandeling zijn gekrompen, maar bezweken aan hun kanker, de patiënt onderzoeken in het Canadian Journal volgde de patiënten lang na hun kanker up had opgeruimd. A 49-jarige man met een terminale blaaskanker weigerde chemotherapie, kregen iv c, genezen zijn van kanker en is nog in leven en kankervrij 9 jaar later. Een 66-jarige vrouw met agressieve lymfoom werd behandeld, genezen, en nog steeds kankervrij tien jaar later. Een 51-jarige vrouw met nierkanker die uitgezaaid naar haar longen werd niet lang meer te leven gegeven. Dr Mark Levine van de National Institutes of Health, in het nieuws de laatste tijd (08 Jan) te laten zien hoe een toename van vitamine C kan uw kansen op een beroerte te verminderen, heeft ook getest iv c op kanker Supplement – Bestanddeel. In studies gepubliceerd in september 2005 en maart 2006, dr. Mark Levine en zijn collega's bij de NIH gepubliceerd sleutel papieren vraagt dat de rol van de hoge dosis intraveneus vitamine C bij kankerpatiënten worden geëvalueerd. Zij vonden dat bij intraveneuze toediening bloedspiegels van vitamine C kan 50 tot 70 maal hoger dan de maximale concentraties bereikt met de orale doseringsvorm alleen zijn. Bovendien, concludeerden zij dat de intraveneuze toediening kunnen kankercellen (Of ziekteverwekkers) selectief te doden zonder nadelige normale cellen.

Het is een zeer ingewikkelde en interessante proces dat zal ik proberen uit te leggen Springfield Super Nac 500mg Capsules – apoptose in normale cellen is een vorm van celdood (geprogrammeerde celdood). Wanneer een dna cel is schade, de cel zelfmoord in een poging om de schade van het reproduceren en het creëren van een kankercel. Alvorens immuunsysteem heeft zelfs een kans te schoppen (Omdat een cel met beschadigd DNA kanker kan worden) behouden apoptose optreedt. Dit is een automatisch proces, degene die we zouden kunnen zeggen vindt plaats op het laagste niveau van ons immuunsysteem. Dit laagste niveau kan worden gelijkgesteld met een computerprogramma dat is ingebouwd in uw computer, of het BIOS of een eprom (A chip met een programma hard gecodeerd in het). De cellen zijn geprogrammeerd om zichzelf te vervangen wanneer het DNA beschadigd raakt. Het programma wordt gevonden in het gen p53, de tumor onderdrukken gen. Voor een snelle, ongecontroleerde replicatie kan optreden (Cancer doet dit), de p53-gen draagt de cel geprogrammeerde celdood, apoptose genaamd. In een kankercel hebben we een slechte programma kregen. De schade muteert het p53-gen, dat nu vertelt de cellen bij het aan en ze blijven ondergaan vermenigvuldigen, ook al wordt het DNA beschadigd is.