Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g)

Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g)

€ 3.00

Meer informatie >>

Product: Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g)
Prijs: € 3.00
Inhoud: 8oz (226.8g)
Trefwoorden: chips, chips, Stacy's, Chips, Chips

Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g): Stacy's, chips, chips. Stacy's, Bagel Chips, geroosterde knoflook Flavored, 8oz (226.8g) New Look, Zelfde Grote Staat, gebakken – hapklare Real Bagel smaak, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, geen MSG, Low Verzadigd vet, * 4.5grams van totaal vet per portie. Per1oz. Serveren. 130 calorieën, 0,5 g Verzadigd Vet, 2% DV, 300mg, 12% DV, 2g Suikers, geroosterde knoflook. Onze originele bagel chip wordt geaccentueerd met de heerlijke smaak van geroosterde knoflook. Geniet van hen rechtstreeks uit de zak of met uw favoriete spread of topping. Toen Stacy begonnen met het maken pita chips op haar boterham kar in Boston, wist ze passie, hard werken, en met alleen hoge kwaliteit, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten waren wat haar klanten verdiend. Stacy's Die zijn nog steeds onze waarden en wat er nodig is om de beste snacks te maken. Het is de hardere manier, maar het is de betere manier. Dat is de Stacy's Way en we zijn niet knoeien met het. Om onze Stacy's Bagel Chips maken, beginnen we met heerlijke, ambachtelijke stijl bagel brood. We snijd het in hapklare rondes, dan bak ze tot in de perfectie. Toen we eindelijk klaar zijn, elke chip levert geweldige smaak en een heerlijke crunch. Andere ingrediënten. Verrijkt tarwemeel (tarwemeel, niacine, gereduceerd ijzer, thiamine mononitraat, riboflavine, foliumzuur), zonnebloemolie en / of koolzaadolie, biologische rietsuiker, tarwegluten, zeezout, en minder dan 2% van het volgende: Knoflook gedroogd, moutextract, gist, gemoute gerst bloem, rozemarijn extract (anti-oxidant) en ascorbinezuur (antioxidant). Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g) Bevat tarwe ingrediënten. Dosering: 1 oz (28 g / Over 12 chips). Dienen per container: 8. Calorieën: 130 calorieën uit vet: 40. Totaal Vet: 4,5 g. 7%.

Verzadigd vet: 0,5 g. 2%. Transvet: 0g. Meervoudig onverzadigd vet. 0.5g. Enkelvoudig onverzadigd vet. 3.5g. Chips Cholesterol: Natrium. 300mg. 12%. Totaal Koolhydraten. 19g. 6%. Voedingsvezels. 1g. 5%. Suikers. 2g. Protein. 4g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 0%. Ijzer. 6%. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Calorieën per gram. Vet: 9, Koolhydraten: 4, Eiwit 4. 2: De moleculaire distillatie als je wilt een hoge kwaliteit en de farmaceutische kwaliteit van het product dat voordelen voor de gezondheid produceert, zorg ervoor dat het product dat zij kopen is moleculair gedistilleerd, het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van de farmaceutische kwaliteit. Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g) De meest effectieve manier om de voordelen voor de gezondheid van curcumine te krijgen. 1: De wei-eiwit. Het hebben van een zwakke en problematische maag kan gemakkelijk gebeuren als je lichaam niet in staat is te breken voedingsstoffen in supplementen die u gebruikt. Chips Maar soms is dit niet goed voor het lichaam.

We weten allemaal dat elk bedrijf uit suppletie nodig is om winst te maken, nu af hoe rendabel is om alle supplementen slechts één bedrijf maakt een atleet voor de komende jaren de effecten van langdurige spier van deze supplementen te zien testen? Het is duidelijk dat het antwoord is niet erg. Er zijn claims van gewichtsverlies, meer energie, de regulering van bloedsuiker en algemeen welzijn. Tot slot, als je de tips in dit artikel, zult u in staat om de beste omega 3 supplementen die optimale voordelen zal geven te kiezen. Velvet herten gewei: Schat van biologisch actieve stoffen. Maar als je het eten van een goede hoeveelheid van bladgroenten, dan heb je waarschijnlijk niet meer de 5 mg per dag nodig hebben in termen van supplementen. Alleen de vleugel of alfa linoleenzuur wordt gevonden in voedingsmiddelen. De wateroplosbare en vetoplosbare. Je hoeft geen energie nodig alleen voor de uitoefening of om te bewegen, maar ook in leven te blijven. Maar B complex en vitamine C in water oplosbaar zijn en niet in het lichaam opgeslagen. In een perfecte wereld, zou ik aanraden om probiotisch supplement zoveel als door de goede, de zuivelproducten van hoge kwaliteit. Chips Kalium lijkt ook om samen te werken bij het reguleren van de bloeddruk. dat is uw garantie. onze voeding zijn veranderd. Woon lokale parades bodybuilding en powerlifting ontmoet u, en het bezoeken van sportscholen bezocht door meer hardcore types.

Stacy's, Bagel Chips, Toasted Garlic Flavored, 8oz (226.8g) L – glutamine, L-leucine en L – arginine (zie hierboven) zijn drie essentiële aminozuren dat een belangrijke rol in de cellulaire functie van spieren te vergroten, en zijn in veel supplementen fitness en Bodybuilding. Je moet ervoor zorgen dat het vetzuur DHA overheerst vetzuur. Dus wat zijn de goede vetten? Deze zijn enkelvoudig onverzadigd vet (EOV) en meervoudig onverzadigde vetten (MOV). Door deze logica, de FDA heeft een goed woord de consumptie van bepaalde vissoorten tengevolge van de hoge niveaus van toxische verontreinigingen zoals kwik, dioxinen, PCB's en chloordaan.