Strepfen Keelspray 8,75mg

Strepfen Keelspray 8,75mg

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Strepfen Keelspray 8,75mg
Prijs: € 8.50
Tags: Geneesmiddelen, Luchtwegen, Keelpijn, Druppels, Strepfen

Strepfen Keelspray 8,75mg wordt gebruikt voor het verlichten van keelklachten zoals keelpijn, pijn, slikproblemen en zwelling.    DoseringVolwassenen en kinderen van 18 jaar en ouder Eén dosis van 3 sprays achter in de keel om de 3 tot 6 uur Het had vlam huid en een donkergrijze onderbuik, en bezat een lange nek, een gedrukt en bijna rond torso met kieuw zoals flappen aan de zijkanten, en een medium lange en dikke staart. Het had ook twee enigszins geschoten en dikke voorpoten, elk met drie dikke tenen op een voet onblusbare uit het been, terwijl op het achter het had vier korte flippers in plaats van achterpoten. Bovendien, het bezat een groot en bleek tandeloze mond met zwarte lippen en vier gele spikes op de onderkaak Druppels. Aan het is nek, rug, belemmeren kwartalen en de staart, de biolizard had gele plekken op de huid. De biolizard had verschillende robot onderdelen verbonden aan het lichaam. Het is ogen waren als geschutskoepels en het had een grote schijfvormige machines met een rode bol in het midden op het is terug, die diende als het is life support systeem. Het had ook meerdere kabels op het is terug en een set van kabels groen op het kaakgewrichten verbinden met het life support systeem, samen met een stronk van groene kabel op het voorhoofd Strepfen Keelspray 8,75mg. Bovendien, het leek naar openingen hebben in de buurt van de voet van het nek. De oprichting van de biolizard werd verwekt toen schaduw project werd gelanceerd door de president van de verenigde federatie. Deze regering project, onder leiding van professor Gerald Robotnik.

Was bedoeld om een ultieme creëren levensvorm voor de mensheid om onsterfelijkheid onderzoek met en het creëren van een onsterfelijkheid formule voor de oorlog Druppels. De biolizard werd gemaakt door gerald aan boord van de ruimte kolonie ark als het eerste prototype voor de ultieme vorm van leven en werd gemaakt naar het beeld van een hagedis. Op de 27 januari, werd de biolizard succesvol tot leven gebracht, zijn eeuwig motor en chaos controle induceren orgaan werkt normaal. Vanwege de afmetingen van het experiment hoger dan verwacht, de biolizard verplaatst naar de centrale koepel voor verder onderzoek. Toen hij opgroeide, de biolizard toonde veel van de researchersDesired eigenschappen, met inbegrip van regeneratie, restauratie, en zelf de voortplanting, maar hij verplicht een life support systeem gevoed door chaos drijft om zichzelf in stand te houden Strepfen Keelspray 8,75mg. Na verloop van tijd, de biolizard bleek te gebrekkig. Trouwens het hebben van een onverwachte en exponentieel snelle groei (Growing 2,7m lang en een gewicht van 350 kg in slechts een paar dagen te zijn) dat zijn vitale organsControl delen gespannen, bezat hij een geest van een primitieve dier, reageerde heftig op de Chaos Emeralds kracht en was te zwak om te lopen op dat moment Geneesmiddelen. Als zodanig was het nodig om hem onder observatie te houden. Na verloop van tijd, de biolizard werd onhandelbaar en moeilijk te controleren, waardoor veel problemen aan boord van de ark. Uiteindelijk, de prive-informatie over het geweld van de biolizard's gelekt naar pistool.

Vermoedelijk door degenen die op de ark hem vrezen, dat maakte de regering achten gerald's werk een gevaar voor de mensheid. Toen pistool vielen de ark aan alles wat met schaduw projecteren elimineren, werd de biolizard gevonden en ingekapseld in het diepste deel van de ark. Toen gerald probeerde later naar de aarde te vernietigen om de dood van Maria's te wreken door het hebben van de ark in botsing met de planeet ooit de zeven Chaos Emeralds in de eclips kanon. De biolizard werd opgehaald door gerald en geprogrammeerd werden ingebracht om ervoor te zorgen de ark zou blijven op het ramkoers, de kans dat iemand zou kunnen interfereren met de Chaos Emeralds te hebben geanticipeerd Strepfen. De biolizard had in schijndood meer dan vijftig jaar, totdat dr gebleven. Eggman geïnitieerd gerald's programma dat de ark zond vallen naar de aarde wanneer het proberen om de volledig opgeladen eclips kanon gebruiken. Toen sonische en knokkels kwam tot de kern kanon om de ark te stoppen door het uitschakelen van de Chaos Emeralds, de biolizard ontwaakt en verscheen in de voorkant van hen, hun pad te blokkeren om de smaragden. Echter, schaduw dan aangekomen om hem op afstand te houden. Ondanks zijn beste pogingen, werd het biolizard versloeg toen schaduw in geslaagd om zijn life support systeem beschadigen Strepfen Keelspray 8,75mg – Na knokkels stopte de Chaos Emeralds, de biolizard maakte een snel herstel en gebruikt chaos controle te teleporteren buitenkant van de ark en versmolten met de ruimte kolonie zelf, en werd de finalhazard.

Kort na, vocht hij zowel super sonic en super schaduw. maar werd verslagen en vernietigd als de ark ging de sfeer. De biolizard maakte een verschijning in de schaduw de egel. Maar slechts in één van flashbacks schaduw, toen hij herinnert zich zijn schijndood na het verslaan van het. Modern Sonic vecht tegen de biolizard in de kern van het kanon in de Nintendo 3DS-versie van Sonic Generations. De baas gevecht blijft enigszins gewijzigd ten opzichte van zijn Sonic Adventure 2 verschijning behalve gedaan op een 2D-vlak. Hij lijkt ook sterker als bij tijden te hebben gekregen, kunnen lichtbollen verschijnen voor sonische als hij loopt van kop of staart van de biolizard's, die moeten worden gesprongen of gleed onder. Hij heeft ook een nieuwe staart slam aanval en hij jaagt sonische als hij probeert om hem te verpletteren met zijn staart.