Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g)

Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g)

€ 12.50

Meer informatie >>

Product: Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g)
Prijs: € 12.50
Inhoud: 8oz (227g)
Trefwoorden: Niet- GGO Levensmiddelen, Superfoods, Sunfood, Non-GMO Groceries, Superfoods

Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g): Sunfood, Non-GMO Levensmiddelen, Superfoods. Sunfood, eiwitrijke Sacha Inchi Poeder, 8oz (227g) 100% Organic, geen conserveringsmiddelen, geen additieven, geen toegevoegde suikers, Superfood van de Inca's, USDA Organic, Non GMO Project Verified, Veganistisch, Certified Organic door CCOF, bevat. Eiwit – Muscle Repair Groei, Strijkijzer – Bloed, Fiber – Digestive System, Calcium – sterke botten, 100% gecertificeerde biologische Sacha Inchi Poeder. Meestal aangeduid als de Inca Peanut, Sacha Inchi zaden worden uit stervormige peulen geoogst. Deze zaden zijn inheems in de Peruaanse Amazone en zijn verbruikt eeuwenlang door de inheemse volkeren om zijn gezonde eigenschappen. Niet- GGO Levensmiddelen Dit zeer goed verteerbare, compleet eiwit bevat alle essentiële aminozuren die nodig is om spieren op te bouwen. De Sunfood Difference. Gemaakt van ongebrande noten aan het eiwit behouden, Sunfood Sacha Inchi Eiwitpoeder bevat meer dan 60% eiwit, evenals omega 3, 6 en 9 vetzuren. Blijvende steun van Sacha Inchi en andere Amazone producten helpen de bedreigde vruchtbare grond waarop het groeit van wordt begraasd en gebruikt voor grondstoffen die minder duurzaam zijn belemmeren. Met een heerlijke nootachtige smaak, Sacha Inchi poeder is een geweldige toevoeging aan smoothies, desserts en andere gerechten worden geserveerd. Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g) Andere ingrediënten. Gecertificeerde biologische olie Inchi Sacha. Voorzichtigheid / Allergen Verklaring: Verpakt in een faciliteit die ook verwerkt zuivel, tarwe, soja, pinda's en noten. Opslag: Aangebroken zak na opening. Bewaar op een koele, droge plaats. Bevat een vochtabsorberende droogzakje. Niet eten.

Dosering: 1 eetlepel (10g). Doseringen per verpakking: 22. Bedragen per portie. Calorieën: 40. calorieën uit vet: 5. Totaal Vet: 0,5 g. 1%. Niet- GGO Levensmiddelen Verzadigd vet: Transvet: 0g. Cholesterol: Natrium. 0mg. 4%. Totaal Koolhydraten. 2g. 1%. Voedingsvezels. 1g. 6%. Suikers. 1g. Protein. 6g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 6%. Calcium. 6%. Ijzer. 8%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Dacht dat dit zou een ideale plantaardige eiwitten zijn voor mij want ik heb het metabool syndroom (hoge bloeddruk, hoog cholesterol, pre-diabetes). Toegevoegd aan mijn groene drankje maak ik elke ochtend met banaan en amandelen of kokosmelk. Eerste gebruik veroorzaakt gastro-intestinale problemen misselijkheid en braken. Besloten om terug te brengen van een eetlepel, tot de helft van het bedrag. Nog steeds veroorzaakt lichte misselijkheid, die het grootste deel van de dag duurde. Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g) Na het analyseren en het elimineren van de verschillende supplementen die ik gebruik, heb ik besloten na het kappen prima vandaag om dit product niet meer te gebruiken. Ik ben teleurgesteld, omdat het leek te zijn wat ik zocht. Ik kreeg heftig ziek. Misselijkheid braken. Deze bijzondere eiwit is uniek. Ik kan geen gebruik maken van heel veel, maar het lijkt aminozuren die andere eiwit poeders ontbreken voegen.

Superfoods Ik gebruik het om mijn Sunwarrior Rice Protein poeder in evenwicht te brengen. -Janis. de smaak is saai en doet me denken aan unflavored veganistisch eiwit poeder, het was een leuke try-out, maar ik denk niet dat ik zal blijven kopen, ik heb geen extra voordelen vinden van dit product, als u op zoek bent naar een eiwitrijk plant met exotische aroma en een milde energie-boost-effect gewoon gaan met Maca poeder. U bent van harte welkom om te beoordelen mijn andere beoordelingen gelezen. het helpt me om mijn zure veggie sappen zoete, romige, plus vullen goede eiwit, niet degenen die de maag irriteren! zullen proberen om het toe te voegen aan bevroren fruit puree naar een lekker ijs te maken. Als het gaat om het kiezen van vette vis, soorten die lager in kwik en andere verontreinigingen zijn onder andere variëteiten van wilde vis Alaska en Nieuw-Zeeland hoki staart. Het laatste onderzoek naar het gebruik van strontium is begonnen om te tonen dat dit mineraal een positief effect op de gezondheid. Als je goed eet, hoef je niet om zo veel te nemen als u visolie zou krill. Hier is een eenvoudige gids om u te helpen kopen voedingssupplementen met voldoende om uw gewichtsverlies programma kruiden ondersteunen. Sunfood Rode Ginseng heeft enkele extra gezondheidsvoordelen: Vermindert nog het risico van kanker bij sommige dieren en ook is aangetoond dat het een effectieve behandeling voor impotentie, hoewel niet zo effectief als medicatie voor impotentie Viagra echt. Sunfood, Protein-Rich Sacha Inchi Powder, 8oz (227g) Er is veel media-hype over resveratrol is omdat veel voordelen voor de gezondheid, maar veel mensen zijn nog steeds op zoek naar bronnen van resveratrol correct. Vermindert constante honger en grommende maag. Dit ingrediënt is bekend dat mensen die lijden aan de ziekte van Graves helpen. Veel artsen niet meer raden levertraan, omdat het heeft grote hoeveelheden vitamine A en teveel vitamine kan leiden tot leverbeschadiging. Wat echt kwaad doet, is het ongemak veroorzaakt door externe symptomen, waaronder pijn, warmte, roodheid en pijn in specifieke regio's van het lichaam.

Door het houden van de bloedsuikerspiegel in het bloed dat het lichaam ter voorkoming en bestrijding van diabetes helpt. Het wordt algemeen aanbevolen dat de maximale veilige grens consumptie van visolie per dag is 4000 milligram. De Indiase is aangetoond dat de vrijlating van meer dan 30 hormonen te verbeteren en houd je klieren om te functioneren zoals ze dat deden in hun jeugd. Honey bee pollen biedt een natuurlijke ondersteuning: – Allergieën – artritis – cholesterol – diabetes – spijsvertering, – gewichtsverlies, -. Mensen die antidepressiva kan eigenlijk verminderen uw dosis, vanwege dit. Hoewel er verschillende vormen van kanker van de dikke darm reinigt beschikbaar, de meeste van de gratis proefperiode biedt van toepassing op de versie van de orale pil. Omega 3 vetzuren kunnen helpen handhaven goede zicht en voorkomen het ontstaan van macula degeneratie gerelateerd aan de leeftijd. De wouldDevelop huid. Later in de aanval of toekomstige aanvallen, kan de pijn ook optreden op de knieën, ellebogen, polsen, of ribben. Verrassend vond ik hemo rage zijn mijn favoriet van de 3: De energie was mooi en soepel op en neer, werd de aanpak verlengd tot het einde, en ik had niet het gevoel enige vorm van ups en downs, hetzij. Veel verschillende Internet bedrijven adverteren borstvergroting pillen. Kruiden-supplementen en vitaminen ingenomen op een lege maag kan alleen wassen via uw systeem, niet wordt geabsorbeerd in de manier waarop het zou moeten zijn! Neem nooit vitamine C of zink op een lege maag.

Eiwit shakes.