Sunwell Vitamine B12 Tabletten

Sunwell Vitamine B12 Tabletten

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Sunwell Vitamine B12 Tabletten
Prijs: € 6.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Vitamine, Vitamine B, Sunwell

De Sunwell Vitamine B12 tabletten bevatten naast vitamine B12 ook extra Foliumzuur. Deze stoffen spelen een belangrijke rol bij de verlaging van het homocysteïne gehalte. Dierlijke producten (o.a. vlees) zijn een belangrijke bron van vitamine B12. Voor de sleutel tot de verbazingwekkende veelzijdigheid van eiwitten ligt in hun vermogen om te vouwen tot zeer specifieke driedimensionale structuren. Veel van wat we weten over de driedimensionale structuur van eiwitten die is opgedaan uit een techniek genaamd X-ray kristallografie. De details zijn buiten het bestek van deze tekst, maar het basisidee is vrij gemakkelijk te wezen begrijpen Vitamine en Supplementen. patronen gevormd wanneer x-stralen worden afgebogen een proteïne kristal oog op het genereren van een driedimensionaal beeld van elektronendichtheid. De informatie elektronendichtheid kan vervolgens worden omgezet naar de vorm van een kaart, x, y en z coördinaten van iedere niet waterstofatoom eiwit. Computerprogramma's kunnen deze gegevens gebruiken om geschikte foto's van het eiwit. Verscheidene van de cijfers die we zullen kijken naar in deze sectie werden gegenereerd met behulp van x-ray kristallografie gegevens opgehaald uit een database genaamd de pdb (Protein data bank) te genereren, en gevisualiseerd met behulp van een programma genaamd jmol Sunwell Vitamine B12 Tabletten. Deze zijn gratis, eenvoudig te gebruiken web gebaseerde middelen gebruiken.

Klik op de links om te kijken naar deze eiwitten in jmol, draaien ze rond, zoom in en uit, en zich richten op verschillende groepen. eiwit structuur worden besproken op vier verschillende niveaus Vitamine en Supplementen. primaire structuur van een eiwit tweedimensionale eenvoudig de sequentie van aminozuren in de peptideketen. Secundaire structuur driedimensionaal, maar een lokaal verschijnsel beperkt tot een relatief korte reeks aminozuren. Voor het grootste deel zijn er drie belangrijke elementen van secundaire structuur: Helices, beta sheets en lussen. In een helix, de hoofdketen van het eiwit neemt de vorm van een klok wenteltrap, en de zijketens wijzen lateraal. In een beta vel (of bèta streng) structuur, de twee delen van eiwitketen zijn uitgelijnd naast elkaar in een verlengde conformatie Sunwell Vitamine B12 Tabletten. De figuur hieronder toont twee verschillende weergaven van dezelfde beta-sheet: In de linker zijaanzicht, de twee gebieden van eiwitketen worden onderscheiden door kleur. Loops relatief wanordelijke segmenten van eiwitketen, maar vaak aan een zeer geordende structuur bij contact met een tweede eiwit of kleine organische verbinding. Zowel helix en beta plaatstructuren worden aangehouden samen met zeer specifieke waterstofbruggen tussen de amide stikstof van één aminozuur en de carbonyl zuurstof van andere Vitamine en Supplementen.

De waterstofbinding patroon in een segment van een beta-streng wordt hieronder. tertiaire structuur van een eiwit is de vorm waarin het gehele eiwitketen plooien samen in driedimensionele ruimte en het is deze mate gestructureerd dat eiwit wetenschappers de meeste informatie over specifieke functie van een eiwit verschaft. Terwijl secundaire en tertiaire structuur van een eiwit wordt bepaald door hoe de eiwitketen vouwt samen, quaternaire structuur wordt bepaald door hoe twee of meer gevouwen eiwitketens samenkomen om asuperstructure 'vormen. Veel eiwitten uit slechts één eiwitketen of subeenheid. Veel andere eiwitten bestaan uit twee identieke subeenheden (Dit zijn homodimeren genoemd) of twee niet identieke subeenheden (Deze worden heterodimeren genoemd). de vraag hoe een proteinFindsIt wordt specifiek gevouwen structuur uit het grote aantal mogelijke vouwpatronen is nog steeds een actief gebied van onderzoek Vitamine B. Wat wel bekend is echter dat de krachten die een veroorzaken eiwit om goed te vouwen en te blijven gevouwen zijn dezelfde fundamentele niet-covalente krachten die we over gesproken in hoofdstuk 2: Ion-ion, ion-dipool, dipool dipool, waterstofbruggen en hydrofobe (Van der Waals) interacties. Een interessant type hydrofobe interactie is calledAromatic stapelen ', en treedt op wanneer twee of meer vlakke aromatische ringen op de zijketens van fenylalanine, tryptofaan, tyrosine stapel samen zoals borden, waardoor het maximaliseren contactoppervlak. waterstofbinding netwerken zijn uitgebreid in eiwitten, zowel zijketen hoofdketenatomen deelnemende Sunwell Vitamine B12 Tabletten – ionische interacties vaak een rol spelen in eiwitstructuur, in het bijzonder op het eiwit oppervlak, zoals negatief geladen resten, zoals aspartaat interageren met positief geladen groepen van lysine of arginine. Een van de meest belangrijke ideeën te begrijpen met betrekking tertiaire structuur dat een eiwit, wanneer goed gevouwen, polair op het oppervlak en polaire in het interieur. Het oppervlak van het eiwit dat in contact met water, en derhalve het oppervlak hydrofiel moet zijn opdat de gehele structuur oplosbaar. Als je een driedimensionale eiwitstructuur kunnen bekijken heeft u veel gebracht zijketens zie (E. lysine, arginine, aspartaat, glutamaat) en waterstofbruggen zijketens (E. serine, threonine, glutamine, asparagine) blootgesteld aan het oppervlak, in direct contact met water. In het eiwit, buiten contact met het omringende water, er vaak veel meer hydrofobe resten zoals alanine, valine, fenylalanine, etc. Wanneer een eiwitketen wordt veroorzaakt uitgevouwen komen (Through blootstelling aan hitte, bijvoorbeeld, of extreme pH), zal het meestal verliest het is oplosbaarheid en vormen stevige neerslagen, zoals de hydrofobe residuen van het interieur in contact komen met water.