Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st

Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st

€ 11.00

Meer informatie >>

Naam: Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st
Prijs: € 11.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Haarkleuring, Permanente Haarkleuring, Syoss

Deze verleidelijke haarkleur bestaat uit een mix van betoverende roodtinten.De rijke basiskleur en kleur intensieve fashionkleur van SYOSS Mixing Colors zijn zorgvuldig geselecteerd door kappers en kleurexperts, voor een professionele, levendige kleur Ik had niets geprobeerd in jaren, maar ik was echt onder de indruk van alles wat ik heb geprobeerd! Vandaag is het eiland ogen oogschaduw palet, maar ik zal meer recensies op andere super leuke producten binnenkort hebben! De kleuren van binnen zijn zo leuk en glanzende ook Syoss. De sponzen in deze paletten zijn meestal vrij waardeloos. Als je in de auto en hebben behoefte aan een snelle uithaal van oogschaduw, zullen deze het werk te doen. Maar op een regelmatige basis, wisselen ze uit voor uw make-up kwasten. Dit zijn allemaal de kleuren die me aan de zomer! Ik hou van hoe de eerste vier tinten zijn naakten en bruin en meer natuurlijke, en de laatste vier tinten zijn een beetje brutaler en blauw en leuk! Bekijk deze stalen! De pigmentatie van deze is vrij goed op ongeveer de helft van de tinten. Ik gegraven behoorlijk diep om stalen van deze tinten Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st. De beste kleur afbetalen komt van de bruine tint op de uiterst links, en de laatste twee tinten aan de rechterkant, de blauwe en de zilveren.

Veel van de tinten zijn op de pure kant van het spectrum, dat ik eigenlijk niet erg, want soms ik eigenlijk wil een lichtere dosis van kleur voor de dag! U wilt een goede primer met deze te gebruiken en je kan hebben om een beetje harder werken dan je zou doen met uw high-end schaduwen tot een zeer gepigmenteerde oogschaduw look te krijgen, maar het is de moeite waard Syoss. Al met al een super betaalbare palet op EUR 16, dat afbreekt tot EUR 2 per schaduw. Is dit iets wat je moet je ogen op deze zomer? Wat is je favoriete betaalbare oogschaduw palet? Jobtalk van vandaag is met Hayley Kimmel, die is het vinden van succes op de werkplek zonder een diploma. Kimmel afgestudeerd aan een middelbare school die bekend staat om verwacht het is allemaal studenten om te gaan tot 4 jaar colleges, dus het was een moeilijk voor haar om af te zien van het krijgen van een diploma Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st. Wat heb je gedaan nadat je de middelbare school studeerde af? Ik ging naar een community college, maar ik kwam erachter dat college was niet voor mij na het nemen van een paar cursussen. Als je beseft dat je niet wilt om te gaan studeren, wat heb je gedaan? Op dat punt, de volgende beslissing Ik wist dat ik moest doen was om een baan te krijgen. Ik dacht, ik kan het gewoon niet thuis zitten Verzorgingsproducten. Dus ik toegepast op een bedrijf genaamd ulta cosmetica, en dat was gewoon hoort te zijn een tijdelijke positie.

Het was niet de bedoeling om iets voor de lange termijn zijn. Ik was net van plan om daar te werken, totdat ik dacht dat de volgende stap ik wilde nemen. Ook al heb je besefte dat college was niet goed voor je, heb je zenuwachtig over stoppen voelen? Ik bedoel, het is een enorme sociale druk om een 4 jarige opleiding heb. Ik ben opgegroeid met het idee dat als je niet beschikt over een 4 jarige opleiding te krijgen, bent u niet van plan om tot iets. Mijn familie was erg ongerust toen Ik oorspronkelijk vertelde hen dat het 4 jarenplan was niet in mijn plan. Hun onmiddellijke reactie was dat ik een grote fout. Dus als je college stoppen, heb je enig idee van het soort beroep dat u wilde in? Toen ik afgestudeerd aan de middelbare school, ik op geen enkele manier dacht dat ik zou gaan worden in make-up. Ik dacht, in potentie, dat ik een medicijn counselor of een voetbaltrainer zou zijn Haarkleuring. Opgroeien, ik dacht dat was wat mijn carrière pad zou iets te maken met voetbal. Als je eenmaal de baan bij ulta gekregen hebben, wat heb je gedaan? Toen ik voor het eerst kreeg de baan, ik was er zo wat wordt beschouwd als een prestige consultant. Maar ze altijd al wilde me om te wisselen. Als ze iemand nodig hebben bij het register, zullen ze je daar te zetten.

Als ze iemand in de verzending nodig hebt, zij zullen u naar de verzending. Er is altijd ruimte voor groei binnen dat bedrijf, dat aantrekkelijk is. Het is een veel handwerk, wat erg leuk kan zijn. En het was leuk om naar die achterkant van het huis weten. Ik ben altijd geïnteresseerd om te weten hoe bedrijven werken, dus het is leuk om die informatie te krijgen Syoss Mixing Colors 5-32 Dark Cherry Mix 1st – Maar het omgaan met karton en snij open dozen was niet voor mij. Wat heb je ontdekt dat je deed toen je begon te werken bij ulta? Het verschil tussen mijn zus en ik is dat ze intellectueel, slim boek, en welbespraakt. ik ben het type persoon dat obligaties met mensen door ze aan het lachen. Als ik struikel over mijn woorden en maakt je aan het lachen, dat is geweldig. Het maakt eigenlijk niet uit of ik struikelen woorden als ik bezig ben met mensen die op zoek zijn naar mooie. Zolang ik ze krijgen wat ze willen, ze zijn blij. Hoe lang duurde het voor u te realiseren dat je echt leuk vond wat je aan het doen waren? Waarschijnlijk ongeveer zes maanden in het, besefte ik dat ik vond het erg leuk. Ik had er voor ongeveer 6 maanden geweest toen de manager kwam naar me toe en zei dat er zou gaan om de mogelijkheden voor groei zijn.

Op dat moment, ik nog steeds was er niet zeker van dat het zijn in make-up was de richting die ik wilde gaan, maar ik was zeker niet van plan een kans om turn down om omhoog te gaan.