Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care

Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care

€ 5.00

Meer informatie >>

Naam: Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care
Prijs: € 5.00
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Normaal Haar, Syoss

Syoss Shampoo Oleo Intense  is voor stug, onhandelbaar haar. Intensieve verzorging  verrijkt met voedende olie, voor soepelheid en glans, zonder te verzwaren. De thermo-actieve formule biedt intensieve verzorging, die geactiveerd wordt door warmte. Samen met onze telers en productie partners, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe smaaksensaties, duurzame mogelijkheden en gezonde nieuwe producten, stelt dekkers. Het bedrijf had al nagedacht over frituur paddestoel snacks voor enige tijd, maar de hoeveelheid vocht in diepgevroren champignons een uitdaging. In een testsessie met 30 koks, scelta paddestoelen aangepakt het probleem en ontdekte een specifieke manier om de vacht van de paddenstoelen die manier konden veilig frituren Normaal Haar. Dit werkt voor andere groenten als goed, zegt dekkers, dus nu zijn we leveren een hele reeks vegetarische snacks met diverse coatings. Scelta kwam ook met een duurzame verpakkingsoplossing: Milieuvriendelijker ecobags, ontworpen om paddestoelen vers en smakelijk voor de foodservice te houden en retailmarkt tijdens het gebruik van minder energie en produceren aanzienlijk minder afval dan traditionele blikjes Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care. De dagen van kan gebaseerd behoud zijn genummerd, zegt dekkers. De paddenstoel concentraat is rijk aan umami (Deliciousness in het Japans), zodat het kan worden gebruikt als smaakversterker versterker, bijvoorbeeld om het gebruik van zout of mononatriumglutamaat. De aroma's worden vervaardigd in onze waste2taste proces te verminderen, zegt dekkers.

Van de verwerking van afval, zoals stengels en braadvocht, scelta produceert een concentraat dat ook spray kan worden gedroogd in poedervorm Syoss. Een kilo geconcentreerde smaak is gelijk aan 25 kilogram verse smaak, voegt dekkers. Mensen zijn met het consumeren van eetbare paddestoelen voor duizenden jaren, waarderen ze niet alleen voor voeding en smaak, maar ook vanwege hun weldadige eigenschappen. een filiaal van de scelta groep in het begin van 2011 opgericht, ontwikkelt producten op basis van gezonde schimmels die de gezondheid van dieren en mensen. Ze markt voedingssupplementen mens ondersteunen, Murill genoemd, als capsules Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care. Bovendien, zij vervaardigen van een product voor de markt voor diervoeders en een voedselingrediënt. De amandelpaddestoel wordt in de volksmond bekend als cogumelo sol (Mushroom van de zon) doen in Brazilië en himematsutake (Prinses van de champignons) in japan. Terwijl een gezondheidsclaim dossier aangeeft immuunsysteem ondersteunen en immunomodulerende eigenschappen van blazei Murill werd reeds ingediend in 2007, is het nog steeds onder de evaluatie door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid Verzorgingsproducten. Echter, de afgeleide producten zal aanzienlijk langer duren dan Murill producten als gevolg van wettelijke kwesties. blazei Murill staat bekend om zijn wordt immunomodulerende eigenschappen. Deze paddestoel bevat hoge concentraties van 1,3- 1,6 beta-glucanen, die onderdeel van de mycetesCell muren.

Zij ondersteunen het immuunsysteem zodanig dat het organisme wordt geactiveerd macrofagen produceren, legt Van den Elshout. Naast deze polysacchariden, ergosterol (provitamine d2), belangrijk voor de absorptie van calcium, aanwezig in relatief hoge concentraties. Van den Elshout zegt verder, onze industriële productieproces voor het voedingssupplement is gebaseerd op een unieke vloeibare fermentatieproces van de paddestoelenmycelium. Na drogen, een 100 procent natuurlijk Murill poeder resultaten, vrij van herbiciden en pesticiden. Naast het voedingssupplement, een voedselingrediënt basis van Murill gefermenteerde rogge ontwikkeld, aldus Van den Elshout Normaal Haar. Hij legt verder uit: We staan aan de vooravond van de lancering van een bake off brood genaamd silverbread. is Murill mycelium gefermenteerde rogge, en vervolgens tot meel vermalen en gebruikt als ingrediënt in brood. En we hebben glucanen uit toegevoegd haver en een concentraat van gemeenschappelijke paddestoelen om dit brood, zegt Van den Elshout. Als gevolg hiervan, een aanvulling op de ondersteuning van het immuunsysteem, het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed kan worden geclaimd, en we hebben een zeer belangrijke 40 procent reductie van zout bereikt, behouden smaak en bakeigenschappen Syoss Shampoo Oleo Intense Thermo Care – Hiertoe ze gebruiken dezelfde mycelium gefermenteerde rogge, die zij vermalen tot een gebruiksklare voedermiddel gebruiken.

Vee sterke en evenwichtige immuunsysteem een betere weerstand tegen pathogene organismen en, daardoor minder gevoelig voor infecties, zegt Van den Elshout. Op deze wijze onze producten kunnen een bijdrage leveren aan de strenge beleid om antibiotica dat veel landen hebben aangenomen. De Murill bevattende toevoermateriaal is getest gesneden bij leghennen bijna een jaar nu, met veelbelovende resultaten. wordt Sterfte verminderd met 30 procent onder de dieren het ontvangen van onze Murill product in aanvulling op hun reguliere voeding. 5 procent meer eieren worden geproduceerd door deze legkippen, meldt Van den Elshout. Ik hoop dat we hebben laten zien dat innovatie in de genen scelta's, zegt dekkers, glimlachen als hij gaat verder met te zeggen dat zij uitvoeren innovatie-activiteiten in diverse onderzoeksgebieden. Zo wordt scelta paddestoelen werkt aan een biometrisch paspoort voor paddestoelen, die de identificatie van nieuwe, interessante paddestoel afgeleide componenten zal vergemakkelijken.