Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each

Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each

€ 35.50

Meer informatie >>

Product: Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each
Prijs: € 35.50
Inhoud: 6 Pouches, 3oz (85g) Each
Trefwoorden: Jerky, Beef Sticks, Paleo Dieet Producten / Foods, Paleo Dieet Producten / Foods, Tanka, Jerky, Beef Sticks, Paleo Diet Products/Foods, Paleo Diet Products/Foods

Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each: Tanka, Jerky, Beef Sticks, Paleo Diet producten / Foods, Paleo Diet producten / Foods. Tanka, Tanka Bites, Slow-Gerookte Original, 6 zakjes, 3oz (85g) Elke Geen MSG, No Soy, No Lactose, Native American Natural Foods, Zonder nitriet, geen antibiotica of Toegevoegd Hormonen, 7 g eiwit, Certified glutenvrij, Tanka Bites buffel vlees met Cranberries, Live duur, krachtig, terug de Buffalo naar Native American People, de VS geïnspecteerd en goedgekeurd door het ministerie van Landbouw Est. 2929, voor eensluidend authentieke Made / Geproduceerd door Amerikaanse Indianen, minimaal verwerkt, geen kunstmatige ingrediënten, Tender, hartige en licht zoet. Tanka Tanka Bites: uit het hart van de Lakota Sioux Nation. Op basis van onze traditionele voedingsmiddelen Wasna, combineren we lean, prairie verhoogd Buffalo met gedroogde cranberries. Een heerlijk smakende, Award Winning Snack. Geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen of vulstoffen. Dit recept aanhoudende onze jager-verzamelaar gemeenschappen eeuwenlang, geven onze mensen de mogelijkheid om de hele dag rennen, dansen de hele nacht, en leven een evenwichtig leven. Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each Buffalo Is Duurzaam Voedsel. Wij bron zo veel ingrediënten mogelijk van Native Amerikaanse producenten te helpen bouwen aan een meer duurzame Inheems Eten systemen. Zoals de Buffalo terugkeer naar de graslanden, zal de bio-diversiteit van de Great Plains ook terugkeren, bij te dragen aan het herstel van de Prairie en onze aarde. Wanneer u Tanka om je leven toe te voegen, helpt u de terugkeer van de Buffalo naar de landen, diëten en de economieën van de Indiaanse volkeren. Om “Be Tanka” betekent om uw beste leven, in harmonie met de geest en de aarde.

Tanka We creëerden Tanka producten om u te helpen dat ook te doen. Onze missie. Naar de mensen en onze Moeder Aarde te helen door het bouwen van een bedrijf dat echt voedsel producten op basis van de traditionele waarden van Native American respect voor alles wat leeft innoveert door het leven in evenwicht met de geest, lichaam en geest. * Geen Nitriet met uitzondering van die van nature voorkomen in zeezout en selderij sap. Buffalo gebruikt zonder antibiotica of hormonen toegevoegd. Federale regelgeving verbiedt het gebruik van hormonen in Buffalo. Andere ingrediënten. Buffalo, gedroogde cranberries (veenbessen, suiker), zeezout, ingekapselde melkzuur, selderij sap, zwarte peper, kruiden, kristalsuiker knoflook en ui, rode peper. Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each Dosering: ongeveer 4 beten (28g). Dienen per container: 18 Calorieën: 70 Calorieën uit vet. 20. Totaal Vet: 1,5 g. 4%. Verzadigd vet: 1g. 4%. Transvet. Cholesterol: 15 mg. 6%. Natrium. 260 mg. 11%. Totaal Koolhydraten. 7g. 2%. Voedingsvezels. 1g. 2%. Suikers. 6g. Protein. 7g. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Paleo Diet Products/Foods Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Verzadigd Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Calorieën per gram: Vet: 9, Koolhydraten: 4, Eiwit 4 enige negatieve is de prijs. wens dit goedkoper was. super lekker. Deze zijn fantastisch, maar de prijs is ruw. Mooie smaak, maar de beten waren iets taai. Alle vissen zijn goede bronnen van deze voedingsstoffen, maar de zalm, de tonijn, hoki en sardines zijn enkele van de beste. De industrie van de gezondheid en welzijn is booming en er is geen reden om het niet zal blijven groeien als iedereen heeft gezondheidsproblemen te staan op een bepaald punt. Sinds het nemen van hen merkte ik dat mijn energie niveaus zijn verbeterd en mijn huid is duidelijker. Zorgvuldige observatie en het vergelijken van merken is belangrijk, als je meer wilt weten zuivere omega krijgt 3 tabletten.

Ze zijn gegroepeerd worden vermeden, omdat dit het begin van een hartaanval kan zijn. Sommige energie supplementen zijn niet bedoeld om te worden verteerd door de doorsnee burger niet werkt gedurende 5-8 uur per dag. Jerky dat is wat je nu moet weten. De heer Vergeet de tijd nemen om artsen en andere deskundigen in ingediend door dezelfde raadplegen. Het meest recente onderzoek heeft echter aangetoond dat het DHA vetten in hen die deel uitmaken van visolie is goed voor onze gezondheid. 5 van resveratrol gewichtsverlies tips, 1: Eet gezonde maaltijden met 50% vezels laden, en andere eiwitten, vetten en complexe koolhydraten gezondheid. Tanka, Tanka Bites, Slow-Smoked Original, 6 Pouches, 3oz (85g) Each Helaas zijn veel van deze producten leiden tot ernstige bijwerkingen, en veel mensen waren permanent beïnvloed. Dit kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid geworden. Een studie toont aan dat mensen die een supplement nam gedurende zes weken artisjok hun LDL-niveau daalde met 20 procent. Niet aan probiotica, salvestrolen, xanthonen, en natuurlijk de verscheidenheid aan medicinale planten. Er zijn geen bijwerkingen bekend, dus in theorie kun je zo veel als je wilt nemen. Hoewel supplementen correct geëtiketteerd moet worden, velen zijn niet, dus wat lijkt op het etiket mag niet in het pakket. Laag in vet en calorieën, rijk aan fosfaat verbindingen die kunnen versnellen je stofwisseling (helpen vet te verbranden sneller) weinig suiker (suiker kan pieken veroorzaken in je stofwisseling: Als u op zoek bent om gewicht te verliezen, dan is een eiwit dat moet je waardoor je hongeriger en langzaam) in evenwicht gebracht met andere voedingsstoffen om een ideale maaltijdvervanger bieden, als u op zoek bent om spieren te krijgen dan is de beste proteïne poeder voor vrouwen zal een dat is zijn: hoog in caloriesvery hoog percentage eiwit (ten minste 80%) bevat goede vetten (middellange keten triglyceriden die worden behandeld door het lichaam veel sneller dan conventionele) vetten kwaliteit voedingsstoffen worden gebruikt als mogelijke maaltijdvervanger (om hoge inname calorieën verkrijgen.

Dit is goed voor de gezondheid van de moeder, en is zeer geschikt voor zogende baby. Beide vetzuren zijn geroepen om de ontsteking te verspreiden wanneer de aanwezigheid van een ziekte of letsel wordt gedetecteerd, maar n 6s kunt de manier zet de blik van zijn neef. Zorg ervoor dat ze zijn moleculair gedistilleerd voor de zuivering te. Een belangrijk ding om te overwegen is de locatie waar de vissen worden gevangen. Samen met de preventie van deze voorwaarden, kunnen omega-3 vetzuren ook het verbeteren van het geheugen en zo goed concentreren.