Tartex Pate Champignon

Tartex Pate Champignon

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Tartex Pate Champignon
Prijs: € 2.50
Tags: Eten en Drinken, Biologisch, Ecologisch, Lunch, Broodbeleg, Tartex

Tartex Pate Champignon, met verse champignons. Vegetarisch en biologisch, heerlijk op brood, maar ook lekker op een toastje als borrelhapje. Bevat geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen.  – Biologisch- Ei- en lactosevrij. Geschikt voor ik opgeklopte een grote partij kruidoneffenheid (Bruine suiker, paprikapoeder, zeezout en zwarte peper) voor gebruik aan de binnen- en buitenkant van de kippen. In elk gevogelte maatje, ik goot de vloeistof en de kruiden (Na het breken van de laurier). Het gevogelte maatje is eigenlijk heel simpel en toch zo veel beter dan de oude bierblikje. met een blikje bier, de pop bovenste opening is te klein om effectief te zijn, dus ik heb de hele top afgesneden met een blikopener Ecologisch. Afhankelijk van het blik, kan deze scherpe randjes te verlaten en misschien zelfs een gedeeltelijk verfrommeld kan. Het gevogelte maatje is een tweedelige structuur een pan die eruit ziet alsof het zou kunnen verdubbelen als een ronde taartvorm en een bord met een uitstekende toren die de kip houdt. Pinky sized gaten worden rijkelijk geplaatst overal in de toren en de plaat heeft een paar gaten te laten druipen van het pluimvee aan de vloeistof bedrijf pan voeren. Er zijn geen overbodige randen, dus het wassen was makkelijk met de hand Tartex Pate Champignon. kreeg ik toen mijn handen vuil door het verwijderen van de ingewanden uit elke kip (Instelling ze opzij voor vuile rijst en voorraad). De binnen- en buitenkant van de kippen werden ingewreven met de kruidoneffenheid. Ik stond elke kip op en afgezet ze op hun pluimvee, pal.

Helaas, mijn aantekeningen fail me op dit moment, en ik weet niet hoe lang weten dat ze waren in de oven, maar dat is oké want ze waren beiden in voor dezelfde hoeveelheid tijd Biologisch. Meestal ik maak je geen zorgen over de benen uitdrogen omdat ze meer intramusculair vet die ervoor zorgt dat het vlees vochtig, maar in dit geval, ze waren een beetje overdreven waarschijnlijk een bijproduct van uit te steken uit de buurt van het lichaam als de kip zit op het bier kan (of, in dit geval, de pluimvee-pal). Maar dat is niet het doel van deze test (I al wist dat zou gebeuren). Ik trok de kippen naar buiten en laat ze rusten ongeveer tien minuten voordat u probeert om hen van het pluimvee vriendjes te verwijderen Tartex Pate Champignon. Toen ik gebruik bierblikjes, hebben ze de neiging om gelast aan de holte van de vogel geworden aangezien het bakt. Het blik houdt bijna kokend bier (of water) en is, uiteraard, warm aan te raken. Je wilt niet om de inhoud van het blik morst, omdat het een veel olie en druipen die niet hoeven te opnieuw worden ingevoerd om de kip (En klotsende vloeistof op de knapperige buitenkant kan dat sublieme textuur verpesten) Ecologisch. Zelfs met de pluimvee-pal, is het het makkelijkst met twee mensen. De kip wordt verwijderd uit het kookvocht voordat het extraheren van de toren. één persoon het opheffen van de kip en de andere ingedrukt houden van de plaat van het gevogelte pal (Bescherming van alle handen die betrokken zijn met proppen papier handdoeken) leek het beste te werken. De non-stick afwerking echt werkte; de kip gleed recht uit.

In feite, na het verwijderen van de tweede kip, viel het me op dat ik waarschijnlijk kon de kip vastgelegd en haalde de plaat horizontaal. Ik kon de kippen om een beetje langer te koelen te maken carving makkelijker. (ik stak een houten spies had ik vlakbij in het bereid met bier, dus ik kon het verschil vertellen later als ik gesneden en geserveerd kip te proeven kip. Ik snijd stukken uit de dij en uit de borst, het verwijderen van de doorgewinterde oppervlak en de huid (Dat was voor tina en mij om later te genieten als we afgewerkt de vogels voor het proeven, ik wilde een schoon stuk vlees) Ecologisch. Ik verwacht de dij vlees zou smaken hetzelfde, maar was niet al te zeker over het borstvlees. Kan de smaakstoffen uit het bier doordringen in de borstholte en voer de borst? Het antwoord, in het kort, is geen. De dij vlees, zoals verwacht, smaakte precies hetzelfde op beide vogels. De borst vlees was en sappig (Maar niet zo sappig als het had kunnen worden had het al gepekeld) en had het strikte hint van kruiden, maar er is geen verschil kon worden aangetoond tussen de twee soorten kip. Ik heb zelfs snijden nieuwe stukken, dit keer met wat huid en kruiden, en proevers kon nog niet vertellen het verschil. Misschien ik had behoefte aan een sterker, donkerder bier maar enig verschil zou moeten detecteerbaar zijn, zelfs met behulp van budweiser vs Tartex Pate Champignon – Het experiment werd gedaan en ik had mijn antwoord zal ik niet lopen naar de winkel om bier te kopen mijn pluimvee maatje te vullen in de toekomst.

Tina en ik plichtsgetrouw aten het vlees van zowel kippen, gebruikt de resterende vlees op de botten voor afgeroomd kip. De levers, harten, en spiermaag voor vuile rijst. En gebruik gemaakt van de laatste overblijfselen voor kippenbouillon (Welke eindigde als basis voor matzobal soep). Dit begon ongeveer op het einde van december, maar is exponentieel gegroeid en ongeveer de helft van het is gewoon van de afgelopen week. Het is een vrij bescheiden haul bc ik heb nog niets high-end gekregen (Afgezien van kohlsStuff), maar ik ben van plan om binnenkort naar ulta en Sephora! Ik wil ook proberen om wat boodschappen, er is een hele voedsel op de weg van me en ik houd van mooie eten :).