Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st

Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st
Prijs: € 2.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Reinigingsdoekjes, DeOnlineDrogist.nl

De Tea Tree Reinigingsdoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van je gezichtshuid. Deze reinigingsdoekjes zijn gemaakt met onder het extract van de Tea Tree. Deze boom zit boordevol met voedingsstoffen die je huid op milde wijze heeft Caprylic (Octanoic) zuur is aangetoond dat antifungale effecten hebben, waardoor mcts een effectief hulpmiddel bij het helpen om candida albicans (gist infectie) te bestrijden. CaprineTriglyceride (Decaanzuur) zuur, dat het monoglyceride monocaprine in het lichaam vertoont antivirale en antibacteriële activiteit, die gunstig in de strijd tegen HIV, herpes simplex, chlamydia kunnen blijken, en andere bacteriën infecties Parfum en Cosmetica. Gewichtsmanagement: De sleutel tot de rol van MCT in gewichtsverlies lijkt door voeding geïnduceerde thermogenese (DIT). dieet geïnduceerde thermogenese is de toename van het energieverbruik bij de productie van warmte die optreedt na het eten. Het is ook bekend als het thermische effect van voedsel, en is hoofdzakelijk een insuline gemedieerde die resulteert uit vet en glycogeen synthese. Hoewel Dit is de kleinste van de drie componenten van het energieverbruik (De andere twee zijn basaal metabolisme en de activiteit geïnduceerde thermogenese), wordt het verondersteld een belangrijke rol spelen lichaamssamenstelling Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st. Studies tonen aan dat het dieet geïnduceerde thermogenese die optreedt met een dieet rijk aan MCT is groter dan die van diëten met LCT.

De hoge snelheid van de oxidatie van MCFA leidt tot een hogere verbruikte energie, wat resulteert in minder gewichtstoename en verminderde lichaamsvet vergelijking met LCFAs Make-up. Omdat MCT helpen metabolisme te verhogen, ze een perfecte aanvulling op een gezond gewichtsverlies regime. Daarnaast suggereren grote verzadiging (het gevoel van bevrediging gevolg van een volle maag) vanaf een MCT bevattende voeding. Greater verzadiging betekent minder honger en minder hunkeren, die twee belangrijke componenten in de zoektocht naar gezond gewicht management zijn. Medium keten triglyceriden zijn een unieke vorm van vet met een aantal zeer indrukwekkende voordelen voor de gezondheid Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st. MCT-olie is meer ketogeen dan andere vetten, zodat wanneer het wordt gebruikt, kan het mogelijk zijn om het dieet werken bij een lagere verhouding, meer flexibiliteit in de keuze van voedingsmiddelen geeft. Wat dit laatste alleen gezegd: Een koude is het resultaat van een virus een rhinovirus precies te zijn. Het groter gewicht probleem is dat onderzoek heeft onderzocht bovengenoemde conventionele koude strategieën en vonden meeste zijn niet beter dan placebo ter het verkorten van de duur van de verkoudheid Parfum en Cosmetica. Bijvoorbeeld, in 2008, onderzoekers van ierland's Royal College of Surgeons beoordeeld 26 klinische studies die opgenomen 4037 mensen. De studies hadden betrekking op diverse antihistaminica en decongestiva, waaronder antitussief en luchtwegverwijder combinaties. In de meeste studies, ze niet effectiever dan placebo waren.

Archeologisch bewijs uit China en India suggereert dat mensen zijn het drinken van thee voor ongeveer 5.000 jaar. Onder het vele voordelen voor de gezondheid, is het uitgegroeid tot een van de beste kruiden voor gezond gewicht beheer. Inderdaad, groene thee en gewichtsverlies bijna synoniem. Bovendien is het voordeel kan worden versterkt in combinatie met andere kruiden, zoals ginseng, paardenbloem, gember en zoethout. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van groene thee, EGCG is een van de meest krachtige antioxidanten in het plantenrijk. Het draagt tweemaal de antioxidant punch resveratrol, in rode wijn Reiniging. Bovendien Universiteit van Kansas onderzoeker dr. Mitscher, dat EGCG ten minste 100 keer beter dan vitamine C en 25 keer effectiever dan vitamine E in het beschermen van cellen tegen DNA-schade. Dat is nog maar het begin van wat EGCG en het is gerelateerd thee polyfenolen kan doen. Hun voordelen op lever gezondheid hulp drijven de goede stofwisseling van vet, Daardoor houdt het ongewenst buikvet in toom. Groene thee polyfenolen ook bevordering van de cardiovasculaire gezondheid, vermindering van de incidentie van vele vormen van kanker, helpen de spijsvertering functies, en helpen reguleren bloedsuikerspiegel. Natuurlijk, mensen met behulp van huidverzorgingsproducten van jadience kruiden formules reeds waarderen de voordelen van groene thee voor een goede gezondheid van de huid Tea Tree Reinigingsdoekjes 2x25st – Hoewel groene thee is prachtig op zichzelf, het is zelfs nog krachtiger in formules waar het wordt gecombineerd met andere kruiden die synergie met het.

Ginseng: Dit kruid is bekend om te helpen het bloed te stabiliseren suiker en te verminderen onbedwingbare trek in zoetigheid. Beide effecten zijn belangrijk voor het verlagen van de mest-effecten van suiker. Als een bonus, ginseng vermindert ook vermoeidheid en verbetert de algehele lichamelijke en geestelijke welzijn. Het is een van de beste tonic kruiden in de wereld. Paardebloem: Ontgiften is cruciaal voor het krijgen van de lever en de nieren unstuck metabolisch. Dit is waar paardenbloem is bijzonder belangrijk. Verder onderzoek gepubliceerd in 2014 uit de IMDEA voedsel instituut in Madrid, Spanje, laat zien hoe paardebloem extract remt de vorming en de groei van vetcellen. Ginger: De kalmerende werking die gemberwortel heeft op de spijsvertering is algemeen bekend. Onderliggende deze eigenschap is het vermogen van gember om de maag afscheidingen te stimuleren, met inbegrip van enzymen die de afbraak van vet helpen.