Tena Lady Wascreme + Pomp

Tena Lady Wascreme + Pomp

€ 11.00

Meer informatie >>

Naam: Tena Lady Wascreme + Pomp
Prijs: € 11.00
Tags: Gezondheidsproducten, Specifiek voor de Vrouw, Intieme Verzorging, Tena

Tena Lady wascreme is een hydraterend wasmiddel waarbij geen water gebruikt hoeft te worden Ik moet zeggen dat dit merk en hun houding ten opzichte van de geest en de huid echt thuis heeft getroffen om mij. We zijn ons ervan bewust dat onze dieet van invloed op onze huid en gezondheid en de zon kan hebben vaak een negatieve invloed hebben op de manier waarop we ouder worden. Maar we soms over het hoofd van de emotionele stress wij onder en de negatieve gevolgen die het kan hebben. Lp huidtherapie onder leiding van dr linda papasopoulos echt kijkt in dit emotionele en psychologische stress op je lichaam het psycodermatology heet Intieme Verzorging. Ok dus op naar de producten die ik heb geprobeerd. Uplifting gezicht water, raffinage lip exfliator, untired oogcrème en overnachting aan te vullen crème deze deel uitmaken van de 6-delige lp huidtherapie anti aging ontdekking collectie. Het is een geweldige manier om een paar producten van dit merk te proberen zonder te hoeven besteden aan full-size items en is een geweldige introductie tot huidtherapie range lp. Het zou ook de dag een fantastische moeder maken geschenk. Ik hield van de untired oogcrème en heb het gebruikt twee keer per dag gedurende bijna 2 weken Tena Lady Wascreme + Pomp. Ik heb gemerkt mijn huid onder de ogen is op zoek naar zo veel helderder en mijn donkere kringen worden steeds minder zichtbaar. Deze crème bevat alfa glucose hesperidine dit ingrediënt helpt de circulatie te stimuleren onder de ogen om donkere kringen te verminderen (Zijn het werk).

In de onafhankelijke tests op het untired oogcrème uitgevoerd had 80% van de vrijwilligers een positieve vermindering van donkere kringen en 90% zegt dat hun onder ogen leek te meer gehydrateerd Intieme Verzorging. Toen mijn sample op is zal ik het kopen van de volledige grootte ene als het is zonder enige twijfel de beste oogcrème ik heb geprobeerd. Het verheffend gezicht water is geweest, hetzij in mijn handtas of op mijn bureau omdat ik ontving het. Ik ben een grote fan van het gezicht sprays en gebruik altijd een. De lp huidtherapie één geuren van oranjebloesem het is erg verfrissend en verheffend. Het bevat aloë vera en hibiscus extract om te helpen verzachten en kalmeren de huid, dit is perfect voor mij aangezien ik last van een beetje rosacea, kan mijn huid hebben vaak behoefte aan een spritz om het te kalmeren en laat het koel en fris gevoel Tena Lady Wascreme + Pomp. Ik hou van de handige 50ml grootte die je krijgt in de anti aging ontdekking collectie want het is een grote grootte voor reizen. Het zal perfect op die warme zomerdagen. De raffinage lip scrub is zeer hydraterend voor een lip scrub zijn. Ik heb alleen gebruik gemaakt van de weelderige bubblegum een en het is heel anders Gezondheidsproducten. Deze heeft jojobaolie in die echt laat je lippen soepel en zeer gehydrateerd gevoel. Het is als een lipscrub en een lippenbalsem in één.

Het is niet schurend en ook niet strippen je lippen van vocht. Het heeft zo veel mooie ingrediënten zoals cacaoboter, vitamine e, zoete amandelolie, gehydrogeneerde jojobaolie, volulip. Kalmerende complex van passiebloem, Sint-janskruid, valeriaan, verbena en wilde yam '. Het is een handig product te hebben in je collectie. Deze lip scrub heeft ook een toegevoegde voordeel, omdat het helpt bij het verminderen van fijne lijntjes rond je lip en verbeteren lip definitie. ik kan vaak verwaarlozen dat gebied en het is goed dat dit is als een 2 voordelen in één soort product. Het laatste product is het 's nachts Replenish crème die ik was terughoudend om te gebruiken als ik ben een bruidsmeisje bij mijn beste vrienden bruiloft dit weekend en was bang dat elke grote verandering in mijn huidverzorging me zou uitbreken Intieme Verzorging. Ik wilde niet een vlekkerige bruidsmeisje te zijn. Ik ben blij te kunnen melden dat mijn huid is weer goed gereageerd op deze crème en ik vond het vooral lichtgewicht voor een nachtcrème en ik gebruikte het op de top van mijn hydralurion en tot nu toe ben ik wens de combinatie. als het gezicht water dit 's nachts crème helpt om de huid te kalmeren en het minimaliseren van de tekenen van veroudering bij 35 ik ben beginnen om deze tekenen zien en te proberen om ze op afstand te houden! Ik ben echt blij met de resultaten die ik heb gezien van de verheffende oogcrème en ik heb het gezicht van water en de lip peeling.

De overnachting crème heeft me nog niet gewonnen, maar er is nog tijd genoten Tena Lady Wascreme + Pomp – Ik zou aanraden iets proberen uit deze range als je nog niet hebt. Dan als bij toverslag, de versterkte symptomen van IBS verminderd en de vervelende symptomen van mijn IBS naar de achtergrond verdwenen. Het volstaat te zeggen dat dit product echt werkt en het is de enige behandeling (recept en over de toonbank, inbegrepen) die ik kan zeggen maakte een significant verschil. Andere on-line hebben geklaagd over de kosten van dit product. De doos bevat vier blisterverpakkingen van zeven (Dagen) pillen, voor een totaal van 28 dagelijkse pillen. Gezien het feit dat de doos verkoopt voor ongeveer EUR 30, plus vracht als je niet in de drie-test markten wonen, hebben we het over een makkelijk EUR 400 kosten per jaar. En wees dankbaar dat het slechts dat bedrag. Als je ibs en hebben geleden als ik heb, heb je al weet dat geld is niet echt een probleem. Ik ben maar een paar weken in mijn dagelijkse inname van align en kijken uit naar misschien wel een nog groter voordeel in de toekomst.