Tendo Paraffine Korrels

Tendo Paraffine Korrels

€ 6.00

Meer informatie >>

Naam: Tendo Paraffine Korrels
Prijs: € 6.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Schoonmaak: Professioneel, Tendo's

Tendo Paraffine Korrels voor een breed toepassingsgebied in de industrie, de geneeskunde en in cosmetica TCM therapie, waaronder kruidengeneesmiddelen en acupunctuur, is een onderdeel van de reguliere medische praktijk in China, Japan en Korea en wordt meer en meer gebruikt in de Nederland. Acupunctuur naalden zijn door de u goedgekeurd. zijn Chinese kruidengeneesmiddelen momenteel gezien als voedingssupplementen, en de kosten niet gedekt door de ziektekostenverzekering. Echter, deze situatie kan veranderen in de toekomst. FDA heeft gaf richtsnoeren voor het onderzoek van botanische geneesmiddelen, waaronder complexe formules met verschillende kruiden, gericht op effectiviteit, veiligheid en consistentie Tendo's. Dus, wat chinese kruiden geneesmiddelen kunnen voorschrijven botanische drugs worden als voldoende bewijs over veiligheid en werkzaamheid wordt aangetoond in passende klinische proeven. Fahf 2 heeft goedkeuring ontvangen als een nieuw geneesmiddel voor onderzoek (Ind) door de u. FDA, en een fase 2 klinische studie is aan de gang. Deze beoordeling zal zich richten op de evidence based onderzoek onderzoeken fahf 2 voor de behandeling van voedselallergie. Daarnaast zijn er andere tcm tcm en derivaten effect in behandeling voedselallergie Tendo Paraffine Korrels. mesenteriale lymfeknoop (miljoenen) cellen en miltcellen (SPC) werden verzameld uit elke groep muizen onmiddellijk na evaluatie van klinische effect en bloedafname na. De mechanismen die ten grondslag liggen aan deze beschermende effecten zijn nog niet volledig begrepen.

Het is echter duidelijk dat fahf 2 oefent meerdere immunologische effecten. muizen die T-cel afbreken antilichamen of interferon gamma neutraliserende antilichamen heeft onderdrukking van IgE en Th2 cytokine productie niet te laten zien na fahf 2 behandeling, maar de bescherming van anafylactische symptomen nog aanhield 4 weken, wat suggereert dat additionele immunologische effecten betrokken Schoonmaak: Professioneel. Niet alleen werd een vermindering van het aantal perifere bloed basofielen en peritoneale mestcellen gevonden, maar er was ook een aanzienlijke afname in procent van degranulated cutane mestcellen in de huid monsters na orale pinda uitdaging 4 weken na fahf 2 therapie, demonstreren onderdrukking van IgE-gemedieerde mestcelactivatie Tendo Paraffine Korrels. Deze immunomodulerende effecten waarschijnlijk bijdragen aan het voortbestaan van fahf 2 bescherming tegen pinda-geïnduceerde anafylaxie. Nee tekenen van acute toxiciteit of abnormale laboratoriumwaarden werden gezien binnen 2 weken na de dosis en alle muizen leken gezond. Bovendien, de histologie van de belangrijkste organen onthulde geen afwijkingen Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Voorts zijn er studies uitgevoerd om het synergistische effect van het gebruik tonen alle negen kruiden in deze formule. Bovendien, geen van de afzonderlijke kruiden was even werkzaam als fahf 2 onderdrukken Th2 responsen (Ige, Th2) en versterking Th1 respons (IgG2a, interferon gamma).

Een vereenvoudigde formule met de drie meest effectieve kruiden ook niet tot hetzelfde niveau van bescherming of immunomodulatie als fahf 2. Deze resultaten toonden dat de fahf formule 2, hoewel ingewikkelder, heeft voordelen boven het gebruik van individuele kruiden of formules met minder kruiden. Daarom alle volgende studies gebruikt de negen kruid formule. Een belangrijk voordeel van deze formule is dat, anders immunotherapie, de effecten niet specifiek allergeen. Deze bescherming werd gepaard met een vermindering van allergeen specifieke IgE, onderdrukking van allergeen gestimuleerde Th2 cytokine (IL 4 en IL 13) productie en verhoogde niveaus van interferon gamma door splenocyten en mesenterische lymfeknoop cellen van de fahf 2 behandelde muizen Schoonmaak: Professioneel. Deze bijwerkingen ook bij mensen, fahf 2 mei blijken voordeliger dan de huidige orale of sublinguale enkel voedingsmiddel immunotherapie zijn. Gezien de werkzaamheid en veiligheid van fahf 2 in het muismodel, de u. FDA fahf 2 als een experimenteel nieuw geneesmiddel (IND 77.468) in 2007. Subjects ontvangen 4, 6, of 12 tabletten drie keer per dag gedurende 7 dagen. Alle doses fahf 2 werden goed verdragen, en er geen significante negatieve effecten waargenomen. In deze open label studie kregen proefpersonen zes tabletten drie keer per dag gedurende 6 maanden. Achttien voedsel allergische patiënten werden geïncludeerd en 14 voltooide 6 maanden van de behandeling Tendo Paraffine Korrels – Fahf 2 werd goed verdragen, en er geen significante negatieve effecten werden gezien.

Hoewel deze fase 1 studies onderzocht alleen de veiligheid, werden correlatieve studies uitgevoerd om te bepalen of het bewijs van immunomodulatie kon worden gedetecteerd met fahf 2 behandeling. Hoewel er geen significante veranderingen in prik huidtest wheal grootte of allergeen specifieke IgE niveaus werden waargenomen, onderdrukking van allergeen gestimuleerde basofielen activatie waargenomen na 6 maanden behandeling fahf 2. Trends van verlaagde percentages van basofielen en eosinofielen in het perifere bloed werden ook waargenomen. Momenteel is een multi-centrum fase 2 klinische studie naar de werkzaamheid van fahf 2 onderzoeken bij de behandeling van voedselallergie is aan de gang (Clinicaltrials.