The Organic Whey Proteine Poeder 400gr

The Organic Whey Proteine Poeder 400gr

€ 24.50

Meer informatie >>

Naam: The Organic Whey Proteine Poeder 400gr
Prijs: € 24.50
Tags: Sport, Sport – Supplementen, Proteinen, Eiwitten, Whey Proteine, The Organic Protein Company

Het The Organic Whey Proteine Poeder is een krachtig Whey proteine supplement gemaakt van de beste, organische koemelk. Dit poeder is rijk aan belangrijke bouwstoffen voor de spieren en is geschikt voor volwassenen, kinderen en met name sporters. The Echter, in staten van chronische stress hoge niveaus van bijnier hormonen zoals adrenaline en cortisol kan worden gegenereerd in de tijd en leiden tot angst, slapeloosheid, hoge bloeddruk en zelfs hartaanvallen en beroertes bij uw patiënten. I verwijzen naar dit stadium als bijnier rijden syndroom; de patiënt wordt letterlijk door middel van hun dag wordt gedreven door hoge niveaus van noradrenaline en cortisol Sport – Supplementen. Toen juiste bijnier testen wordt gedaan door middel van een speekselklier bijnier stress-index testen vind ik veel mensen met onverklaarbare angst en slapeloosheid lijden aan hoge staten van adrenaline en cortisol output. Talrijke studies hebben aangetoond dat verbinding aan verhoogde cortisol en hartziekten, Alzheimer en vele andere chronische ziekten. Uiteindelijk bijnieren uw patiënt vermoeid raken en bijnierhormoon productie minder robuust, wat leidt tot onvoldoende hormoon in adrenaline, cortisol, DHEA of pregnenolon The Organic Whey Proteine Poeder 400gr. Hormonen die een keer heb je de patiënt up door middel van een normale werkdag zijn nu onvoldoende en ze beginnen te worstelen.

Dit bijnier vermoeidheid syndroom en het is afgenomen uitvoer van bijnierhormonen kan weer worden gediagnosticeerd met een speeksel bijnier stress-index test, beschikbaar door middel van verschillende laboratoria, maar hierover later meer Whey Proteine. Alvleesklier met lage niveaus van bijnier hormonen leidt tot chronische vermoeidheid, moeite met opstaan in de ochtend, duizeligheid bij het opstaan, depressie, prikkelbaarheid, verlangen naar suiker en cafeïne, gewichtstoename en de schildklier symptomen die niet reageren op de schildklier medicatie. Dit verbijsterend complex van symptomen resulteert vaak met individuen onnodig worden geplaatst op antidepressiva en andere gevaarlijke medicijnen. Onze moderne levensstijl en slechte voedingsgewoonten veroorzaken deze epidemie van bijnier rijden syndroom dat uiteindelijk leidt tot bijnier vermoeidheidssyndroom The Organic Whey Proteine Poeder 400gr. Gemeenschappelijke factoren die invloed hebben op uw bijnieren zijn onder meer: Slechte voeding, roken, gebrek aan lichaamsbeweging, gebrek aan slaap, overwerk, gebrek aan ontspanning, chronische pijn, chronische ziekte, een operatie, medicijnen, toxinen, allergieën en infecties. Om toe te voegen erger te maken, de meeste artsen niet begrijpen bijnier vermoeidheid syndroom en dus niet aan de juiste tests uit te voeren om de diagnose van het Whey Proteine. Dit laat de onfortuinlijke patiënt af te vragen of hun toestand is allemaal in hun hoofd. Hoe weet u of uw patiënten hebben bijnier vermoeidheidssyndroom?

Hebben ze wakker uitgeput na acht uur slaap, moeten twee kopjes koffie om hun ogen te openen, hunkert naar snoep of zout, voelen zich depressief, verloren interesse in seks, houden verkoudheden, moeite met inslapen, zo ja, kan ze bijnier vermoeidheid. De beste manier om te weten of uw patiënt lijdt met bijnier problemen is een goede laboratoriumonderzoek gedaan te hebben, zoals een speeksel bijnier stress-index-test. Dit is een zeer eenvoudige, goedkope niet-invasieve test waarbij het speeksel wordt vier keer per dag verzameld, (8:00), 's middags,' s avonds, (4:00) en 's nachts (Beste tussen 11:00 en middernacht). Andere steroïde hormonen, zoals oestrogeen, progesteron, DHEAS en testosteron kan worden gemeten met cortisol in het speeksel 08:00 monster, indien gewenst Proteinen. Speeksel tests zijn betrouwbare indicatoren van de niveaus van alle steroïde hormonen (cortisol, DHEAS en alle geslachtshormonen) in het lichaam. de National Institutes of Health (NIH) en de World Health Organization (WHO), te herkennen speeksel cortisol testen als zeer nauwkeurig. Sommige verzekeringen dekken ook speeksel cortisol testen. Labs, dat een goede baan in het verstrekken van deze test zijn genova diagnostiek, DiagNos techs, Alcat en zrt labs. Als laboratoriumonderzoek blijkt dat de bijnier van uw patiënt klieren zijn niet goed functioneert, moet u om het probleem adequaat aan te pakken.

De meeste patiënten hebben een aangepast dieet, hormonale ondersteuning en co-factor aanvullingen op de bijnierfunctie herbalanceren The Organic Whey Proteine Poeder 400gr – Ten tweede, kunt u de hormonen rechtstreeks ondersteunen. Als cortisolspiegel van een patiënt is laag, ik vullen met producten die adaptogenen om bijnier uitvoer ondersteunen. Om dit probleem aan te pakken die ik heb ontworpen een ideale adaptogenic formule voor bijnier vermoeidheid syndroom genoemd adren. Deze formule biedt specifieke gestandaardiseerde extracten van de adaptogene kruiden Ashwagandha, Panax ginseng aan te passen, Eleutherococcus senticosus en Rhodiola rosea voor degenen die fysiek en mentaal vermoeid als gevolg van stress. Het beschikt over kruiden die traditioneel gebruikt om de algehele spanning bescherming, in aanvulling op meer energie en mentale helderheid te bieden. Onderzoek heeft aangetoond dat deze specifieke adaptogenen helpen het lichaam in aanpassing aan de negatieve effecten van stress, terwijl het bevorderen van het algemene welzijn. Deze adaptogene kruiden ondersteunen de adaptieve reactie op stress door hun invloed op de hypothalamus-hypofyse-bijnier-as functie.