Theramed Tandpasta 2in1 Original

Theramed Tandpasta 2in1 Original

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Theramed Tandpasta 2in1 Original
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Tandpasta, Normale Tanden, Theramed

:Theramed Original ligt aan de basis van het hele Theramed gamma. Vanaf het ontstaan van de Original werd deze tandverzorging steeds weer geoptimaliseerd door nieuw wetenschappelijk onderzoek van het Henkel-onderzoeksteam. De 2in1 formule van Theramed humaan collageen is een bioengineered product en komt uit humane donoren. In het verleden, een huidtest is verplicht voor humaan collageen producten. De fabrikanten nu testen hun collageen voorraad voor bekende ziekteverwekkers en verontreinigingen en het collageen wordt vervolgens gezuiverd voor bereiding voor toepassing bij injecties. De beste kandidaten voor collageen injecties zijn tussen de leeftijden van 35 en 60 met een glimlach of frons, kraaienpootjes, die verlangen vollere lippen of een face lift of wenkbrauw lift en de wens om te raken van de glimlach lijnen of frons lijnen zonder verdere hebben gehad chirurgie Verzorgingsproducten. De patiënt moet in goede gezondheid, zowel fysiek als emotioneel en realistische verwachtingen hebben van de procedure. Mensen die niet collageen injecties moeten krijgen onder degenen die zwanger bent of borstvoeding geeft, mensen met een allergie voor koe producten of lidocaïne en iedereen met hulpmiddelen of soortgelijke auto-immuunziekten Theramed Tandpasta 2in1 Original. Het krijgen van een collageen injectie is vergelijkbaar met het ontvangen van een injectie van een standaard naald. Elke consument moet zich bewust zijn van zowel de voordelen en risico's van collageen injecties door zich zo opgeleid als mogelijk door middel van onderzoek en gesprekken met hun zorgverlener.

Bij gebruik kandidaten, collageeninjecties een niet-invasieve manier minimaliseren rimpels door verhoging van de omringende huid geven Mond en Gebit. Vóór de injectie, de locaties te behandelen geïdentificeerd door de dokter en de gebieden gereinigd en ontsmet. Geen anesthesie noodzakelijk is, omdat de pijn minimaal zal zijn. De werkelijke collageen injecties zijn meestal snel, en neemt ongeveer 30 minuten tot een uur. Echter, kan de procedure langer mee als meerdere sites over een groter gebied zijn te behandelen. Het collageen wordt geïnjecteerd, net onder het huidoppervlak op meerdere punten langs de rand van de behandelingsplaats Theramed Tandpasta 2in1 Original. wordt een fijne naald gebruikt en het gebied wordt dan gevuld om voor daaropvolgende absorptie. De overvullen zal een tijdelijk gezwollen effect, maar het kan ook het aantal vereiste rendement bezoeken aan het kantoor van de dokter te verminderen. Een van de belangrijkste voordelen met collageen injecties is dat er geen significant herstel tijd. Direct na de injecties, kunt u ervaren wat kleine zwelling en blauwe plekken die normaal verdwijnt binnen 48 uur Mond en Gebit. De werkelijke behandelde gebieden kan roodheid vertonen voor de eerste 24 uur kan duren tot een week. Het is veilig te gebruiken make-up, als u wenst om de behandelde gebieden te dekken.

U kunt normale activiteit hervat onmiddellijk, met uitzondering van directe blootstelling aan zonlicht en inspannende activiteiten. hoewel collageeninjecties maakt een betrekkelijk eenvoudige procedure er mogelijke risico's en complicaties die zijn geassocieerd met collageen. Zoals cosmetische procedure bijwerkingen mogelijk. Collageen injecties zijn niet voor iedereen en sommige patiënten kunnen allergische reacties krijgen. Zoals eerder vermeld, huidtest verplicht met collageen injecties en zelfs noodzakelijk zijn in sommige gevallen van menselijke collageeninjecties. Voor het bepalen of collageeninjecties kunt u profiteren, moet twee huidtesten in een periode van een maand worden uitgevoerd (twee weken) Mond en Gebit. Zelfs als de testen negatief terugkomen voor allergische reacties, kunnen sommige mensen ze nog steeds last hebben. Het is gebruikelijk om kleine zwelling, jeuk of roodheid gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Allergische collageen reacties kunnen presenteren als rode, gevoelige bultjes die kan etteren en leiden tot blijvende littekens. Maar de bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnt na verloop van een periode van enkele maanden. Sommige patiënten kunnen ervaren ook een bacteriële infectie. In totaal, ongeveer 2% van de patiënten ervaren deze bijwerkingen. Er moet worden opgemerkt dat, zoals gezegd, er een tijdelijk gezwollen effect door initiële overvullen van collageen tijdens de procedure Theramed Tandpasta 2in1 Original – Dit wordt gedaan om het zout (zout water), waardoor een deel van de collageeninjectie.

Om de eerste paar dagen direct na de injectie. Dit is normaal geabsorbeerd, gewoonlijk met uw arts vóór het ontvangen van injecties en mag niet alarmerend zijn. Collageen kan een voordelige en effectieve manier om een meer jeugdige uitstraling voor degenen die milde tot matige tekenen van veroudering en de huid toon die nog relatief soepel bezitten in stand worden. Bedenk echter, dat collageen is niet permanent en het per injectie kosten is afhankelijk van het behandelde gebied en de mate van cosmetische chirurgie betrokken. Individuele collageen injecties variëren tussen de EUR 275 en EUR 400. Exacte kosten zijn afhankelijk van de regio en het honorarium van de arts. Voor patiënten die meerdere injecties nodig, de kosten zal uiteraard hoger. Voor een volledige sessie, moeten patiënten verwachten om ongeveer EUR 700 betalen. Vanwege itsVariables over kosten diegenen die collageen injecties moeten zeker zijn dat ze zijn zich bewust van de hele procedure gemaakte kosten.