Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml

Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml

€ 6.50

Meer informatie >>

Naam: Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml
Prijs: € 6.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Bad, Bad en Douche, Therme

Ylang Ylang bath & shower van Therme is een romige en verzorgende douchegel, welke geurt naar de ylang ylang en hibiscus bloemen afkomstig de Filipijnen. De aroma’s van deze bloemen hebben een ontspannende werking en prikkelen de geest. Voor een 's Nachts is het ideaal om meer serotonine en GABA moeten zijn om te gaan slapen. Koolhydraten zal helpen bij het verhogen van serotonine en kun je gaan slapen kunnen, dat is de reden waarom het eten van een kleine hoeveelheid koolhydraten kan ideaal in de avond. GABA (gamma-aminoboterzuur) is belangrijk voor het beheer van angst en stress Verzorgingsproducten. Het regelt de energieke, dopamine en noradrenaline, en ondersteunt ook serotonine. Als je overweldigd voelt, je niet genoeg gaba niet hebben. De voedingsprofielen Taurine is een aminozuur dat het zenuwstelsel kalmeert, want het ondersteunt GABA productie. Taurine zal uw lichaam om angst te beheren, zodat je gedachten gaan niet uit de hand en je krijgt niet de bijbehorende hormoon pieken van cortisol en adrenaline die gaan met angst en stress. Taurine wordt in dierlijke producten en taurinedeficiëntie is een bekend probleem voor vegetariërs, die zal leiden tot neurotransmitter onevenwichtigheden en hogere niveaus van angst, stress, en ongeluk Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml. Serotonine is een goed gevoel neurotransmitter die direct betrokken is bij stemming en emotie. Het is essentieel voor een optimale hersenfunctie. Low serotonine is gekoppeld aan depressie, problemen met woede, obsessieve compulsieve stoornis, slapeloosheid en zelfmoord.

Het ook betrokken bij de pijnperceptie, lichaamstemperatuur regelgeving, bloeddruk en hormonale activiteit Verzorgingsproducten. Zoals gezegd, kan het eten van koolhydraten serotonine verhogen. Het eten van koolhydraten zal insuline te worden vrijgelaten uit de alvleesklier veroorzaken. insuline in het bloed zal duidelijk uit het aminozuur zuren behalve tryptofaan. Toen het aminozuur tryptofaan (in hoge concentraties aangetroffen in Turkije en in de melk) wordt verhoogd, komt de hersenen en wordt omgezet in serotonine als je een adequaat niveau van vitamine B Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml. Zodra serotonine wordt verhoogd, het vermindert pijn, vermindert de eetlust, en produceert een gevoel van rust, zodat u om te gaan slapen. Dopamine is verantwoordelijk voor de motivatie, interesse, en rijden. Wanneer u een lage dopamine, zul je niet het gevoel energiek, kan weinig energie hebben, slechte concentratie, en een laag libido. Het is betrokken bij spiercontrole en functie, waardoor het zeer belangrijk voor atleten. Maar, je wilt niet te veel of te weinig, want hoewel lage niveaus je ongemotiveerd kan maken of performance, high remmen niveaus zijn betrokken bij psychische problemen en aandachtsstoornissen Bad en Douche. Dopamine is betrokken bij de ziekte van Parkinson en kijken hoe het mechanisme kan illustreren eigenlijk. Bij Parkinson, de dopamine neuronen zenden sterven in een deel van de hersenen, waardoor de hersenen van mensen met parkinson geen dopamine bevatten.

Drugs genaamd dopamine-agonisten worden gegeven aan mensen met Parkinson, en deze drugs zijn in staat om dopaminereceptoren direct stimuleren. Dopamine niveaus zijn erg kwetsbaar voor slecht slapen, stress, suiker en cafeïne-inname. Dopamine wordt direct getroffen door oxidatieve stress en ontsteking, en ervoor te zorgen dat u voldoende anti-oxidant inname zal je helpen de ideale niveaus van dopamine te bereiken. Dopamine wordt gesynthetiseerd uit het aminozuur tyrosine. Voedingsmiddelen die tyrosine bevatten, zijn amandelen, avocado's, zuivel en vlees, en sesamzaad, onder anderen Bad. Acetylcholine was de eerste neurotransmitter om ontdekt te worden in 1921, en iedereen die inspanningsfysiologie bestudeerd heeft, weet dat acetylcholine is noodzakelijk voor spiercontracties. Acetylcholine is ook verantwoordelijk voor het geheugen en een optimale werking van de hersenen. Acetylcholine beïnvloedt hartslag, spijsvertering, afscheiding van speeksel en blaasfunctie. Het is gekoppeld aan ziekte van Alzheimer en er verlies van bijna 90 procent van acetylcholine bij mensen met de ziekte. Deze neurotransmitter verbetert ook het aantal en de gevoeligheid van androgen en insulinereceptoren, waardoor het kritisch dat atleten voldoende acetylcholine energieproductie en anabole respons te verhogen Therme Bad en Douchegel Ylang Ylang 500ml – Acetylcholine is gemaakt van choline, dat ab vitamine. Choline is gerelateerd aan cholesterol en is noodzakelijk voor vetstofwisseling ook. Voedsel met veel choline zijn eieren, soja, en orgaanvlees.

Het kan ook worden opgevat als een aanvulling en is te vinden in de meeste hoge kwaliteit b complexen. Bovendien, het eten van suiker, fructose en granen is het equivalent van het dichtslaan van uw voet op je hersenen verouderen versneller. En fructose in het bijzonder, als een toxine en rijden meerdere ziekte processen in je lichaam, niet de minste daarvan is insulineresistentie, een belangrijke oorzaak van versnelde veroudering. De hoogste voedingsbronnen van fructose, naast zuiver kristallijne fructose. Ben voedingsmiddelen met tafelsuiker (sucrose), high fructose corn syrup. Aangezien deze hebben de hoogste percentages van fructose (Inclusief fructose in sucrose) per portie in vergelijking met andere gewone voedingsmiddelen en ingrediënten. intermitterende vasten verwant lijkt te zijn aan het stappen op de vergrijzing remmen.