Therme Body Serum Zen Witte Lotus

Therme Body Serum Zen Witte Lotus

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Therme Body Serum Zen Witte Lotus
Prijs: € 9.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Creme en Zalf, Therme

Therme Body Serum Zen Witte Lotus met de subtiele verfijnde Witte Lotus geur. Dit zijdezacht, geconcentreerde body serum heeft een snel intrekkende en vochtinbrengende formule met een exclusief Perfection Peptide Complex®, Zeewier extract, Zijde en Jojoba Maar federale agentschappen zijn niet reguleren van deze ingrediënten, waardoor het publiek in gevaar wijten aan het roekeloos onverantwoordelijke gedrag van de parfumindustrie, zegt cpc voorzitter samuel s. bescherming van het publiek zou door passage van veilige chemicaliën daad van 2010 senator Frank Lautenberg's worden uitgevoerd, dr Creme en Zalf. Dit wetsvoorstel verplicht fabrikanten om informatie te verstrekken over chemische stoffen van zorg in consumentenproducten. Het wetsvoorstel zou het publiek voor te lichten over de gevaren van deze producten, in het bijzonder, zegt dr. Food and Drug Administration (FDA) heeft roekeloos nagelaten dit te doen, omdat de passage van de 1938 federale voedsel, drugs, en cosmetische act. Parfums en geuren zijn de grootste categorie van cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging, met name producten die worden gebruikt op het haar, het gezicht en de ogen Therme Body Serum Zen Witte Lotus. Deze producten vertegenwoordigen bijna 50 procent van alle prestige schoonheid euro nu uitgegeven in de Nederland. Geuren worden ook veel gebruikt in een diversiteit aan dagelijkse huishoudelijke schoonmaakmiddelen. blootstelling aan toxische stoffen in cosmetica en lichaamsverzorgingsproducten voornamelijk door de huid.

Daarentegen blootstelling aan toxische stoffen in huishoudelijke schoonmaakmiddelen overwegend inademing Therme. De FDA heeft rechtstreeks gezag onder de voorwaarden van de 1938 federale voedsel drugs-en cosmetische handeling aan giftige ingrediënten in cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging te regelen. Echter, zeven jaar later, is het nog steeds niet te doen. Milieubescherming bureau heeft Ook nog steeds niet in geslaagd om deze giftige ingrediënten in huishoudelijke schoonmaakmiddelen regelen. In de verontrustende afwezigheid van federale regelgeving, dr. Epstein zegt, het beleid en de praktijken van de cosmetica en producten voor persoonlijke verzorging industrieën worden bepaald door het International Fragrance Association (IFRA) Therme Body Serum Zen Witte Lotus. Dit is een internationale brancheorganisatie van ruim 100 parfum en geur fabrikanten, wat neerkomt op vijftien regio's, waaronder de u. Europa, Zuid Nederland, Australië en het Verre Oosten. De primaire doelstelling van IFRA is ter bescherming van de eigen regelgeving praktijken en het beleid van de industrie door de ontwikkeling van een code van de praktijken en veiligheidsrichtlijnen, dr Lichaamsverzorging. Echter, deze omvatten het handhaven van de handel geheime status van parfum en geurstoffen, en pre lopen op internationale wetgevende etikettering en veiligheid initiatieven. Van de meer dan 5.000 ingrediënten gebruikt in de parfumindustrie, ongeveer 1300 tot nu toe zijn geëvalueerd door het internationale onderzoeksinstituut van de industrie voor geurmaterialen.

Dit instituut is een non-profit organisatie, opgericht door IFRA in 1966 aan onderzoek en het testen van de geurstoffen te voeren. Epstein waarschuwt, deze testen is minimaal en beperkt tot lokale effecten op de menselijke huid, en korte termijn onderzoek naar de toxiciteit bij knaagdieren. Evaluatie van de veiligheid van ingrediënten wordt dan gemaakt door een raad van toxicologen, farmacologen, en dermatologen, geïdentificeerd door het instituut als zelfstandige zonder openbaarmaking van hun kwalificaties, laat staan belangenconflicten Creme en Zalf. Hun bevindingen worden gepresenteerd aan wetenschappelijke adviesraad IFRA's, en vervolgens gepubliceerd in het vakblad, voedingsmiddelen en chemische toxicologie. De informatie die in dit tijdschrift is de basis waarop IFRA formuleert het is eigen veiligheidsrichtlijnen. Epstein wijst erop, als gevolg van de handel geheime status van geuren, fabrikanten zijn nog steeds niet vereist door de FDA om hun ingrediënten openbaar te maken op de etiketten of op een andere manier. Deze ingrediënten omvatten een breed scala van allergenen. Ze hebben ook synthetische muskus, met name tonalide en Galaxolide, ontworpen om de natuurlijke geuren afkomstig van muskus herten en os na te bootsen, dr Therme Body Serum Zen Witte Lotus – Ze zijn persistent en bioaccumulatie in het lichaam, hebben giftige hormonale effecten, en zijn geïdentificeerd in de moedermelk. In 1973, bij de inspanningen om de schade te beperken, IFRA creëerde een gedragscode bedrijf verboden ingrediënten, gebaseerd op het eigen veiligheid analyses.

Dit artikel is periodiek bijgewerkt. In mei 1999, naar aanleiding van herhaalde klachten van de luchtwegen, neurologische en andere toxische effecten na het gebruik van de eeuwigheid parfum van Calvin Klein, de ecologische gezondheid netwerk van california huurde twee testlaboratoria om de ingrediënten in de parfum-identificeren. Analyse van deze resultaten door de preventie van kanker coalitie, samengevat in dr. 26 Ingrediënten wiens toxicologische eigenschappen zijn niet onderzocht, of toxicologie eigenschappen niet grondig onderzocht. 5 Ingrediënten die huidsensibilisatoren, of allergenen zijn. 3 Ingrediënten die foetale, hormonale, en reproductieve toxiciteit laten zien. In inspanningen op damage control, IFRA overeengekomen dat informatie over allergene ingrediënten in parfums zoals de eeuwigheid moet ter beschikking worden gesteld, maar alleen op verzoek van dermatologen, voor diagnostische doeleinden.