Therme Handzeep Zen White Lotus

Therme Handzeep Zen White Lotus

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Therme Handzeep Zen White Lotus
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Handverzorging, Handzeep, Tablet, Blok, Therme

Therme Handzeep Zen White Lotus reinigt de huid op een milde wijze. Waarbij een heerlijke geur voorop staat, gevolgd door ingrediënten die je huid verfrissen en verzorgen. Zen is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren Als je bent niet van hoogte, racen in de ijle lucht kan heel moeilijk zijn. Terwijl je zal zeker nodig hebt om je race tactiek te veranderen en ervoor zorgen dat u een beetje langzamer dan normaal beginnen, kunt u gebruik maken van een van de twee benaderingen om jezelf te acclimatiseren zoveel mogelijk voor de race. Dit kan het lichaam enigszins aan te passen aan de eisen van de hoogte, begint te herstellen van de toegenomen belasting van uw aërobe systeem, en biedt u een beter gevoel van de inspanning niveau dat nodig is om bepaalde stappen lopen Tablet/Blok. Begrijpelijk Deze strategie is niet de meest haalbare voor de alledaagse sporter. Daarom is de volgende beste strategie is om zo dicht mogelijk te komen om te racen starttijd mogelijk, bij voorkeur binnen 18-47 uur. Dit aankomsttijd hiermee kunt u voorkomen dat de meest schadelijke prestaties remmers van hoogte normaal gesproken in de 48 uur tot 7 dagen venster. De meeste hoogtetraining maken, is het essentieel dat het lichaam zo goed mogelijk voorbereid voor de metabolische behoeften en fysiologische veranderingen die plaatsvinden Therme Handzeep Zen White Lotus. Rode bloedcel massa en zuurstof eisen te verhogen op een hoger gelegen. Als zodanig, moet u uw dieet aan te vullen met ijzer voordat je aankomt op grote hoogte.

Het aanvullen met ijzer voordat zal niet alleen helpen bij het voorkomen van hoogteziekte, maar het zal maximaliseren metabole voordelen zoals verhoogde rode bloedcellen en EPO productie Handzeep. De richtlijnen voor olympische atleten trainen op hoogte is aan te vullen met 120-130 mg elementair ijzer per dag, verdeeld over 2 doses, genomen met vitamine c. Je moet overleggen met uw arts te krijgen een ijzer-test als je denkt over ijzersuppletie. Terwijl de meeste lopers begrijpen training op grote hoogte zal worden bemoeilijkt vanwege de ijle lucht, velen niet beseffen dat het herstel van de harde draait op hoogte wordt vertraagd als gevolg van een verhoogde productie van vrije radicalen in de spieren Therme Handzeep Zen White Lotus. Deze vrije radicalen bijdragen aan vermoeidheid en belemmeren het herstel. Om de effecten van deze vrije radicalen te bestrijden, beginnen met het nemen van een antioxidant zoals een multivitamine of vitamine e voordat je naar de bergen en weren zo veel vrije radicalen af schade als je kan. basaal metabolisme (BMR) verhoogt op hoogte, vooral in de eerste paar dagen, wat betekent dat je eigenlijk meer calorieën verbranden voor hetzelfde bedrag van de oefening Tablet. Ondertussen wordt de eetlust onderdrukt door hypoxie, waardoor je om minder te eten, omdat je geen honger hebt. Hoewel dit klinkt misschien geweldig voor die lopers proberen om gewicht te verliezen, het is schadelijk voor de prestaties, vooral wanneer uw lichaam al wordt benadrukt.

Om vermindering van de body mass en verlies van spiermassa zoveel mogelijk te beperken, maken ervoor dat je genoeg eet en probeer aan te vullen met vertakte keten aminozuren zoals leucine, isoleucine en valine. Deze aminozuren helpen om spiermassa op te bouwen en het voorkomen van verdere verslechtering van de spiermassa op grote hoogte. Toen boven 5.000 voet, je moet (En kan worden gedwongen om) langzaam je makkelijk looptempo. Probeer niet om te vechten of te dwingen je normale looptempo. Je mag niet het verschil voelen wanneer u voor het eerst het hardlopen of bij het rijden op vlakke weg, maar het zal inhalen met u en zorgen voor een onaangename tweede helft van de run en versla het doel van het runnen makkelijk Verzorgingsproducten. Je zult vaak merken dat bij het uitvoeren van op grote hoogte zelfs de kleinste heuvel sturen u happend naar adem. Wees niet bezorgd, Dit is een gemeenschappelijke ervaring. Neem een willekeurige heuvels erg traag en wees niet bang om te lopen aan de bovenkant om op adem te komen, zodat je ademhaling en hartslag weer normaal. zijn Bij het trainen op hoogte, proberen en te verhogen oefening herstelverhoudingen als zoveel mogelijk. Recent onderzoek geeft aan dat een 1: 2 Recovery verhouding optimaal is. Bijvoorbeeld, als je hard lopen voor 3 minuten, neem 6 minuten herstel. Op zeeniveau, kunt u meestal wegkomen met een 1: 1 Ratio, of zelfs een 2: 1 ratio Therme Handzeep Zen White Lotus – Net als bij het lopen gemakkelijk, draait op drempel tempo op hoogte is uiterst moeilijk en je moet uw tempo aanzienlijk vertragen.

Helaas, coaches en oefeningen wetenschappers hebben geen exacte verhouding voor de manier waarop veel hardlopen zal moeten vertragen om effectief te zijn. Elke sporter reageert op de hoogte anders en uw exacte hoogte zal van invloed op uw tempo. Gebruik je ademhaling of een hartslagmeter om de inspanning te meten en niet bezorgd over specifieke tijden te zijn. Herstellen en slapen op grote hoogte worden bemoeilijkt door schade door vrije radicalen en de ijle lucht gemaakt. Dit voorkomt dat het lichaam van het krijgen in een diepe slaap, die het herstel belemmert. Vochtinname is van vitaal belang bij het trainen op hoogte. De ijle lucht merken je ademhaling ondieper en frequente, die groter verlies vloeistof door de ademhalingswegen creëert. Daarnaast hoogte locaties zijn zeer droog met een lage luchtvochtigheid. Niet alleen heeft dit te voorkomen absorptie van vloeistof door de ademhaling, maar ook maakt je het gevoel dat je worden niet zweten zwaar omdat het zweet wordt zo snel verdampen.